reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Chociaż tyle że jej lekarz badania takie zlecił przed zajściem...ja jak w 1 cyklu nie zaszlam a też przed nim miałam torbiela na jajniku który zniknął sam...poszłam do endokrynoloa i pow że nie zaszlam w 1 cyklu i dał mi skierowanie na usg tarczycy Ale wyszło ok wszystko plus badania na ACTH,FSH,LH,prolaktyne,testosteron,tsh,FTp,anty TPO i kortyzol te badania miałam zrobić między 2 a 8 dniem cyklu a zaszlam w ciążę i ich nie zrobiłam... W tym tyg dostanę @ i zrobię je... Skoro mam skierowanie ważne dalej trzeba skorzystać.

reklama
hej dziewczynki:*

u nas też wiało ale ja jak jest mąż to śpie dobrze gorzej jak go nie ma od wtorku ma 3 nocki to mam nadzieje że wtedy już tego wiatru nie będzie bo umrę ze strachu...

mam pyt czy orientujecie się czy w cylkach bezowulacyjnych szyjka i śluz jest taki sam jak w płodnych? tzn szyjka najpierw wysoko ze śluzem płodnym a potem nisko i tak zostaje do @??? ja mam 32dc chyba nie licze dokładnie bo po co mam zapisane i już od ponad tyg szyjka jest nisko rozpulchniona jak na @ a jego nie ma a mnie szlak trafia....

Oj ja usnelam o 3, a o 6 córcia juz mnie budziła.

Któraś z was pisała o hashimoto, tez niestety to mam. Ból ustąpił, ale plamienie nadal jest.Mam nadzieje, że we wtorek dowiem się czegoś więcej.

Hej:-)

Ale naprodukowałyście postów przez wieczór i noc hehe ;-)

Bafinka ja szyjki nie badam więc z tym nie pomogę, ale jeśli chodzi o śluz to ja w cyklach bezowulacyjnych miewałam jakbu na zmianę-parę dni śluz płodny, potem niepłodny.

Martoocha pozwolę sobie zapytać jeszcze raz o ten detektor tętna-Ty masz wersję A czy B? Jest on godny polecenia? Bo też właśnie nad tym się zastanawiam i na razie stawiam na tą wersję z wyświetlaczem ale sama nie wiem jeszcze...

Miłej niedzieli:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry