reklama
Aschlee no właśnie, u mnie się to sprawdziło rzeczywiście. Przed pierwszą ciążą staraliśmy się półtora roku i nic-później dopiero coś zaskoczyło ale były dwie ciąże biochemiczne... a teraz udało się pół roku po stracie.
Magda cieszę się że moje słowa choć trochę Ci pomogły :-) słuchaj się lekarza, po tym co piszesz można wywnioskować że to naprawdę mądry człowiek więc na pewno dobrze Ci radzi
Ewel zazwyczaj tak się właśnie zaleca- 3 cykle- ale to indywidualna sprawa jak szybko macica wróci do normy. Ja miałam czekać 3 cykle, ale okazało się, że już po dwóch mieliśmy zielone światło bo wszystko szybko się zagioło i zregenerowało.
Magda cieszę się że moje słowa choć trochę Ci pomogły :-) słuchaj się lekarza, po tym co piszesz można wywnioskować że to naprawdę mądry człowiek więc na pewno dobrze Ci radzi
Ewel zazwyczaj tak się właśnie zaleca- 3 cykle- ale to indywidualna sprawa jak szybko macica wróci do normy. Ja miałam czekać 3 cykle, ale okazało się, że już po dwóch mieliśmy zielone światło bo wszystko szybko się zagioło i zregenerowało.
Ostatnia edycja:
Aschlee mój lekarz powiedział że organizm jest na tyle "mądry", że nie pozwoli na ciążę jeśli nie będzie na to gotów i dlatego warto starać się jak najwcześniej-my mieliśmy zielone światło po 2 cyklach a i tak przecież nie udało się od razu.
Ewel oby szybko się udało
Ewel oby szybko się udało
Ostatnia edycja:
chciejka32
Fanka BB :)
A ja byłam ostatnio na pobraniu krwi i pani która tam pracuje powiedziała mi że położne starszej daty mówią że po lyzeczkowaniu macica przygotowana jest najlepiej po 6 TYGODNIACH .Ja juz chyba jestem po miesiączce , pisze chyba , bo przez te piorunskie torbiele cały czas krwawie/plamie .Jak tak będzie w przyszłym tygodniu to będę zmuszona iść na kolejną prywatną wizytę.
chciejka32
Fanka BB :)
Aschle- trzymam kciuki , kiedy testujesz ?
reklama
Chciejka mi jeszcze sporo czasu zostalo.Planuje testowac 21 ale kciuki sie przydadza
Cykor jest na sama mysl ale badania genetyczne wyszly w porzadku i tylko dlatego sie odwazylam na kolejna probe.Czekam jeszcze na wynik zespolu antyfosfolipidowego
Cykor jest na sama mysl ale badania genetyczne wyszly w porzadku i tylko dlatego sie odwazylam na kolejna probe.Czekam jeszcze na wynik zespolu antyfosfolipidowego
Ostatnia edycja: