reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

wstałam właśnie z jakimś plamieniem....:eek:.... okres???? już tak szybko????:confused: to dopiero 27 dc ... brzuch faktycznie pobolewa jak na @... przez 3 dni piersi miałam takie tkliwe bardziej... :confused: aż tak bym się rozregulowała ... niegy nie miałam regularnych miesiączek ale żeby az tak?? przypominam, że ostatni mój cykl trwał 47 dni B :confused: naprawdę jestem w ciężkim szoku :baffled: o materdę... coś czuję, że szybko to ja nie zaciążę...:no: jakby to powiedziała moja Zuza... NO TO LIPA JEST...

reklama
Doris nie testowałam więcej, ale 2 dni temu miałam moment zwątpienia że tym razem może się udać. Dzień planowej @ a tu brązowa plama na bieliźnie :-(myślę sobie co jest grane, przecież nawet brzucho mnie nie boli na @...od razu moje realistyczne nastawienie do życia mi powiedziało, że chyba się nie uda...zaaplikowałam luteine, bo na tym etapie ciąży lekarz mi powie, że albo ciąża się utrzyma albo nie, musi być pani cierpliwa...położyłam się wieczór i pomyślałam "Boże zrób jak uważasz ale nie każ mi więcej cierpieć..." pomodliłam się gorliwiej niż zwykle, poprosiłam Aniołka Zuzikowego żeby pogadał z Tym na górze i mu wytłumaczył jak bardzo chcemy Groszka...i spokojnie jak nigdy zasnęłam. Wczoraj przez cały dzień jedyne ślady na bieliźnie to były, podejrzewam, resztki po luteinie...ani jednej plamki więcej, więc odetchnęłam...próbuję wierzyć że będzie dobrze i wiem że muszę myśleć pozytywnie, ale powiem wam że boję się jak cholera...
Doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne staranka ;-) działajcie działajcie :-)

rurka dobrej zabawy weselnej ;-)

ściskam was wszystkie najmocniej jak potrafię i dobrego dnia życzę! :*

Witam kochane dawno mnie nie bylo ale teraz postanowilam zagladac regularnie :tak:

Mika.k czekamy na fotki Twojego Slodziaka :tak:

Elka strasznie mi przykro :(

Sciskam Was wszystkie i za wszystkie trzymam bardzo mocno kciukasy :tak:

no to Kochane wyłapujcie, bo całe mnóstwo wam przesyłam zaraźliwych fluidków i wirusków ciążowych!!!! :-):-):-):-):-):-)

Staraczki nie odpuszczajcie, walczcie o swoje maleńkie szczęścia,
Brzuchatki uważajcie na siebie po stokroć a
Mamuśki cieszcie się swoimi Skrzacikami!!!
♥♥♥♥♥♥♥

Doris jak tam staranka? :-p
Mika czekamy na fotki Leosia ;-)

dobrego dnia Kochane!! :tak:

Ja juz od dawna staram się napisać, ale mnie ciągle wylogowuje;/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dla potrzebujących;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dla mojego Ewika;)

Buziaki dla wszystkich;*

Ja ostatnio bez humoru... Hormony szaleją :p Dlatego nie miałam siły nawet na fluidki :-( no ale łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czekam na fotki Leosia :-)

Ja też czekam na foto Leosia:)

Dziewczyny potrzebuję dziś pocieszenia,wróciłam właśnie od chirurga szczękowego,wydłubał mi z kości ząb mądrości...teraz znieczulenie zeszło i strasznie boli:-(...ale trzeba byc twardym

Wiem,że nie na temat ale musiałam się pożalić...

​Pozdrawiam!

reklama
Cześć Kochane moje!!!
U mnie jak zwykle czasu brak ale cały czas jestem z Wami myślami. U nas ok. Mały rośnie jak na drożdżach, w środę skończy już 6 mies! Nie wiem kiedy ten czas minął. Dwa tyg temu mieliśmy chrzciny, w sobotę wróciliśmy z mazur, także zamieszanie jakieś ciągle jest. Tak tęsknie za tym naszym forum - muszę się zmobilizować i codziennie znaleźć chociaż kilka minut, żeby być na bieżąco. Niestety nie nadrobię ale:
witam się z dziewczynami, których nie zdążyłam poznać :)
staraczki bądźcie dobrej myśli, my wszyscy trzymamy kciuki strasznie mocno &&&&&&&
MIKUNIA gratuluję straszliwie, że Leos jest już z Tobą!!!! Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że szybciutko uporacie się z tą żółtaczką i wrócicie do domku
pietruszko nasza kochana, trzymaj się dzielnie, tulę mocno :*
agawa, celta, eska co u Was?
Madzia, Michalinka jak Wasze księżniczki?
ania, madziorek :*

A to mój szkrab :)
Ig.jpg

Załączniki

• Ig.jpg
    Ig.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Do góry