reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ani@k cieszę się że znalazłaś potwierdzenie moich słów w książce :-D - jeżeli mogę, to jeszcze jedno chciałabym dodać do Twojego wykresu. Gdy pisałam o 15dc aby potraktować tą tempkę jako zakłócenie, nie chodziło mi o to abyś ją usuwała (zmierzona jest przecież o prawidłowej godzinie!), z tego co pamiętam, można oznaczyć jakiś wynik jako "zakłócenie" wtedy jest inne kółeczko ale na tym samym miejscu. Poziomą granicę temperatur z pierwszej fazy ustawiłaś na poziomie 36,6 -wg takiej temperatury nie miałaś owulki, bo 36,6 oznaczyłaś jako niższą temperaturę (a u Ciebie na wyższych jest 36,6). Ja granicę tempeartur ustawiłabym na 36,5 bo to są Twoje "wyższe" temperatury w pierwszej fazie cyklu. Mam nadzieję że nie mądrzę się za bardzo :/ Dzisiaj ładna tempka, to nic że termometr chwilę dłużej, mi się zdarzało przysypiać :-D i się budziłam jak mi termometr z buzi wypadał :-D. Ważne że zmierzone o dobrej godzinie. Super wykres oby owocny!!! &&&&&&&&&&&&&&&&& na razie nie zapowiada się spadek trzymam kciuki !!!

Dziękuję Danutaski.. Twoje uwagi są cenne i wcale nawet mi przez myśl nie przeszło ze się wymądrzasz! A tą "granicę"poziomą sam system zrobił:eek: .. ale spróbuję jakoś zaingerować:tak:

Witajcie po dluższej przerwie...Musiałam sobie co nieco poukładać. Straciłam jednego bliźniaka:-( Wiem o tym juz od pewnego czasu, tzn na usg (takim gorszym) drugiego nie było widać, po kilku dniach okazalo sie, że obumarł... Myślałam, ze mi serce pęknie, w miare sie juz po tym pozbierałam, ale.. Wczoraj byliśmy na usg i wiemy, ze dzidzia rozwija sie prawdlowo i są rokowania na chlopczyka. Drugi maluch po mału sie wchłania. Będę zaglądać, rzadziej ale będę...
Zostawiam tego posta w każdym temacie, w którym się udzielałam, więc nie zdziwcie sie, ze można gdzieś zobaczyć to samo
pozdrawiam Was

Boże Kruszka tak mi przykro!!!
[*]

Wpadaj jak tylko będziesz miała ochotę się wyżalić!!!
Dbaj o siebie i Maluszka-Chłopczyka, będę mocno trzymać kciuki aby wszystko było w porzadku - zresztą wczorajsze usg już to potwierdziło - będzie dobrze!!!!
Przytulam wirtualnie!!

reklama
danutaski ktoś musi być taki wytrwały ... padło na nas z M:-p

Kruszka tak mi przykro ... popłakałm się wiem co czujesz... sama mam siostrę bliźniaczkę
nie wiem co ci napisać trzymaj się &&&&

Kruszka strasznie mi przykro
[*], moze odrobine Cie pocieszy fakt na lutowkach byla mama z blizniakami z czego jedno malenstwo obumarlo, drugie urodzilo sie w terminie cale i zdrowe, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka bedzie dobrze

dopiero wrocilismy z kawusi, tak nam sie super gadalo, ze czas zlecial niewiadomo kiedy.

czesc lalunie :-)

ja juz wstalam, tempka na polsnie mierzona, ale o czasie :tak: i strasznie mnie ciekawi co bedzie dalej ;-)

Myszka ladnie idzie w gore!! Ale bylyby jaja, jakbys byla w ciazy. Dopiero co sobie zrobilas wykres i bach!! Bylby niezly fart! Tez jestem ciekawa co to dalej bedzie :)

Gatto najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, ze nie lapie jeszcze o co chodzi dokladnie z tymi wykresami :-D... mierze odznaczam i nie mam pojecia co on sugeruje :-D:-D:-D:-D. Tak jak Martoosia pisala nie mam zadnego porownania, nawet nie mamy granicy, bo brakuje kilku wczesniejszych pomiarow... wiec moze byc wsio :-D. No zobaczymy co bedzie dalej ;-) w telenoweli "mysza i jej pomiarowanie" ;-):-D:-D:-D:-D

Kruszko..ogromnie mi przykro :(
Nie wiem co napisać..jedynie wiedz to że wszystkie życzymy Ci jak najlepiej i wierzymy że jak synek się urodzi to szybko pokrzepi Twoje serce pierwszym uśmiechem..

Myszko: Ty masz tyle skoków,że człowiekowi ciężko jest nadążyć..Najlepiej jest po prostu często figlować i nie zastanawiać się za bardzo nad wykresem..

Ja dziś dałam dupy z pomiarem..a czuję że mógł być skok..nigdy tak płodnego śluzu nie miałam..Co prawda biorę Wiesiołek,więc to może jego zasługa

Ostatnia edycja:
reklama
Myszka a ty myslisz, ze ja wiem o co loto???? Ja mierze, a pozniej dziewczyny mi pomagaja :) heheehe

Do góry