reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

no tzn że bąbelka jeszcze nie widać;) bo jest za wcześnie także spokojnie beta piękna także no stress;) u mnie było tak samo czekałam na bejbika 2 tygodnie i po 2 zobaczyłam Mikołajka z ładnym serduszkiem;))*****

reklama
:) madziorek czekają Cię kolejne dwa dni oczekiwania i stresiku ale myślę że wszystko będzie ok... kurcze żeby tak od razu po zrobieniu testu ciążowego można było uzyskać od lekarza info że na 100% wszystko będzie ok :) i poród lekki :) a tu tyle stresu życie nam serwuje

Co do stresu.. Jadę na bete mimo negatywnego testu... @ brak, objawów też. Już mam dosyć tej niepewności.. Albo w ta albo w ta :-) dzisiaj szykuje się wieczór z mężem więc będzie wiadomo czy winko czy soczek do pączków :p
W każdym razie trzymajcie Kochane kciuki :-)

Madzior sprawdziłam Ci a więc pęcherzyk Mikołaja w 4 tyg i 6 dniu miał 0, 70 ;) a widzisz jaki teraz duży z niego chłop;) xddddddd

Rurka za dobrze by to było - ale ja jestem za;)

Anncka &&&&&&&& ja już 2 pączki wmiotłam;)

anncka trzymam kciuki mega mocno :))
co do pączków to ja tylko popatrzę ... podobno zjedzenie poączka zapewni dobrobyt w danym roku... heh kupię więc mojemu M całą torbę :) niech wcina razem z Zuzką.. ja muszę do formy trochę wrócić póki jeszcze mogę

reklama
okropns noc śniło mi się tyle złych rzeczy;( podświadomość jest okropna;( śniło mi się, że moi dziadkowie umarli, a poztem że musiałam w pracy mówić, że to puste jajo, a póżniej, że wyciągałam z buzi całymi rękami włosy, bo mi wpadały do zębów... okropne;/ Patrzyłam na poprzednie usg, bąbelki już były w tym czasie... Chcę już piątek...

Do góry