reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Madziorrrek a kiedy miałaś @ i owulkę? Bo na suwaczku jeszcze wcześnie na serducho
Madziorrek
Fanka BB :)
Kochana @ 19 I, owulacja 2 II, mnie nie martwi, że nie ma serduszka, ale że nie ma zarodka to już tak...
rurka
madziorek czekają Cię kolejne dwa dni oczekiwania i stresiku ale myślę że wszystko będzie ok... kurcze żeby tak od razu po zrobieniu testu ciążowego można było uzyskać od lekarza info że na 100% wszystko będzie ok i poród lekki a tu tyle stresu życie nam serwuje
Co do stresu.. Jadę na bete mimo negatywnego testu... @ brak, objawów też. Już mam dosyć tej niepewności.. Albo w ta albo w ta :-) dzisiaj szykuje się wieczór z mężem więc będzie wiadomo czy winko czy soczek do pączków
W każdym razie trzymajcie Kochane kciuki :-)
W każdym razie trzymajcie Kochane kciuki :-)
rurka
anncka trzymam kciuki mega mocno )
co do pączków to ja tylko popatrzę ... podobno zjedzenie poączka zapewni dobrobyt w danym roku... heh kupię więc mojemu M całą torbę niech wcina razem z Zuzką.. ja muszę do formy trochę wrócić póki jeszcze mogę
co do pączków to ja tylko popatrzę ... podobno zjedzenie poączka zapewni dobrobyt w danym roku... heh kupię więc mojemu M całą torbę niech wcina razem z Zuzką.. ja muszę do formy trochę wrócić póki jeszcze mogę
reklama
Madziorrek
okropns noc śniło mi się tyle złych rzeczy;( podświadomość jest okropna;( śniło mi się, że moi dziadkowie umarli, a poztem że musiałam w pracy mówić, że to puste jajo, a póżniej, że wyciągałam z buzi całymi rękami włosy, bo mi wpadały do zębów... okropne;/ Patrzyłam na poprzednie usg, bąbelki już były w tym czasie... Chcę już piątek...