reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Madziorrek, jeszcze raz gratki!!!! Temperaturą się nie przejmój. Mój gin we wtorek mówił, żeby nie dowierzać temperaturze czy testom owulacyjnym bo to źle działa na psyche i często o niczym nie świadczy. Mi w ciąży test owu wskazywał owulację, kiedy już byłam w ciąży ;-) i w ogóle nic mi się nie zgadzało: śluz i testy były już po owulacji, kiedy byłam zaciażona :szok: A mogę Cię spytać, w którym dniu ciąży wczoraj byłaś? Licząc od 1 dnia cyklu?
Agaawa objawy jak na miesiączkę o niczym nie świadczą, sama wiesz ;-) No ale podroczyć się można, zwłaszcza tutaj, bo w pracy czujność i pełna profeska - gratki awansu, po raz kolejny!
Małgonia, pozdrawiam i ściskam. Niedługo wiosna, będzie więcej słońca, może smutków będzie mniej? Oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasze staranka :-) We wtorek byłam u gina. Na USG wszystko super, był płyn po pęknięciu pecherzyka/pęcherzyków - ale czy nie był pusty? Nie wiadomo. Na jajnikach widać jeszcze sporo jajeczek wiec jeszcze mam trochę czasu. Ale czy coś z nich będzie? Są już dosyć stare... Na wszelki wypadek zlecił mi badania w tym i przyszłym cyklu i od przyszłego monitoring owulacji. Jak do kwietnia nie zaciażę on proponuje bardziej inwazyjne badania :szok: i potem comiesięczne wyjazdy do odległego ośrodka na inseminację. Na jakiej pustyni żyję, jeśli chodzi choćby o inseminację to aż strach!!!

reklama
heh jestem taka szczesliwa:) Wiem jak to jest długo czekać więc dziewczynki łapcie-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ewiku- dwa dni przed okresem, więc pierwszy raz tak szybko mi wykryło;)))) Mam nadzieje, że to dobry znak. :)))) Kochana to zabrzmi głupio, ale koleżanka mi kazała wziąć acard i witamidę e. Mowiła, że działa niezawodnie....no i wzięłam;)))

Ostatnia edycja:
oj Madziorrek ani trochę się nie dziwię, że jesteś taka szczęśliwa! :-D
Udało Ci się załatwić L4? Powinnaś chyba na tym samym począteczku uważać na siebie, sporo polegiwać i absolutnie wywalić ze swojego życiorysu 13 godzin poza domem!
Dbaj o siebie, wiem, że wszystko będzie dobrze Kiedy wizytę masz???
Eh... Piękny początek roku mamy tutaj, co nie?

galwaygirl :-D:-D:-D, młody Wasz wymiata, hehehe.... fajne są takie jajcarskie dzieciaki.
Ściskam Cię mocno, trzymaj się jakoś w tej paskudnej pogodowo Irlandii. My tu wiosnę mamy, troszkę słonka Ci wysyłam
Hehehe... i jak też trochę liczę na to, że siedząc z dwoma małymi żywiołami w domu - schudnę, a jak będzie? Się okaże.

Agawa, ja wiem jak Ci teraz ciężko usiedzieć, ale wiem też że dasz radę! Trzymaj się cieplutko, zajmij czymś konstruktywnym, a dzień testowania przyjdzie szybciutko. I jego wynik będzie piękny!

maqa trochę szkoda, że u Ciebie negatywny test. Widać naprawdę bardzo uważaliście ;-)
No ale następny cykl jest Wasz, za co bardzo mocno trzymam kciuki!

ewik no nareszcie jakieś konkrety!!! Wziął Cię lekarz w obroty :-D i tak trzymaj! Mam nadzieję, że nie będziesz musiała jeździć na inseminację jakieś straszne hektary, że uda się dużo prędzej. Ale widzisz, konkretne kroki podjęte, zawsze to nawet na psyche lepiej działa.
A co znaczy, że damy radę w trójkę??? :blink:
Trzymam kciuki za Ciebie już w tym cyklu &&&&&&&&&&&&&&&&, a zresztą wiesz ;-)

Lecę malować wykończeniówki w pokoju dzieciaków. Chyba dziś skończymy. Posprzątam i niech czekają te puste na razie cztery ściany na nowych lokatorów. Dłuży mi się potwornie to czekanie... gorzej niż czekanie na @. Wiecie, chyba powoli godzę się z tym, że już nigdy nie będę w ciąży. Trochę to przykre dla mnie, jako kobiety, ale w sumie jestem spokojna. Nie mam zamiaru stawać na rzęsach żeby nam się udało mieć biologiczne dziecko. Jednak będę bardzo szczęśliwa jeśli się uda i będziemy musieli wymieniać auto na większe, żeby wszystkie dzieciaki mogły z nami jeździć :-D
No dobra, kawka z mężem (smakuje jak nie wiem co...) i galopem do pokoju dzieciaków.

A Wam miłej soboty!!!!
Miłego sprzątania, zakupów, pichcenia, odpoczywania, spacerów i czego tam jeszcze....

Jestem jestem nie chce karniaka :) @ dostałam 11.02 duże opóźnienie ale przyszedł małpiszon.. czytam was kochane ale jakoś tak z weną ciężko żeby coś naskrobać..

Madziorku kochanie gratuluję :*

Dziewczynki wasze dzieciaczki sa przecudne..

Mnie nadzieja póki co opuściła i starania też odpuściłam ale jestem tutaj z wami.. prosze o przepisanie do poczekalni bez terminu jak narazie..

Buziam was kochane :*

Motylkowa , Ewik, Maqa, Celta i wszystkie staraczki - jeszcze miesiąc, będzie wiosna, a z nią nadzieja i chęci , zobaczycie. Wiosna czyni cuda, jak się widzi wszystko wokół budzące się do życia. Ja już nie mogę się doczekać! Pietrucha bojowo nastawiona, więc chęci mimo wiosny, nie ;)
A że wiosna idzie ... wyobraźcie sobie , że u mnie w ogródku już wszystko budzi się do życia , bratki kwitną, bzy maja nabrzmiałe pąki, tylipany, żonkile już wyłażą, byliny już się tez pokazują, anemony mają pąki kwiatowe ! Aż serce rośnie!
To zdjęcie z 13 lutego
DSC_8171 - małe.jpg

GDZIE JEST SUANA??? HOP HOP? Odezwij się, co u Ciebie??? Dziewczyny ma któraś jakieś wieści?

Załączniki

• DSC_8171 - małe.jpg
    DSC_8171 - małe.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Agaawa dziewczyny maja racje trojaczki szykuja sobie miejsceto Cie pobolewa.Nie martw sie ja na poczatku bylam pewna ze @ nadejdzie bo tez mnie bolal brzuch i wszystko na to wskazywalo.Zycze Ci aby @ nie przyszla przez najblizszy rok:tak:

Agaawa dziewczyny maja racje trojaczki szykuja sobie miejsceto Cie pobolewa.Nie martw sie ja na poczatku bylam pewna ze @ nadejdzie bo tez mnie bolal brzuch i wszystko na to wskazywalo.Zycze Ci aby @ nie przyszla przez najblizszy rok:tak:

reklama
Hej LAski to ja Elka_30 ale pod nowym nickiem;-):-)

U mnie tez juz czuc wiosne:tak:uwielbiam te pore roku jest poprostu najlepsza...mam nadzieje ze wraz z nia posypia sie fasolki ze hej:-D jest jakis brzychol do przejecia???????

Ostatnia edycja:
Do góry