Wow, dziewczyny ale żeście napisały!!! Nie było mnie ratptem 2-3 dni!!!!!
I nie wiem jak Was nadrobię!!!!!
Widzę jakieś ciasteczka
))))))))))))
Carollina a Ty tak umiesz pichcić ciasta? To ja poproszę o przepis na ciasto drożdzowe dla karmiacej matki!!!!!!!!
Celta ja Ci mówię, że Ty jak dostaniesz telefon to dzien później na teście będziesz mieć II krechy
ale cudnie będzie!!!!
Mika jak się mieszka???????? I nie sprzątaj za dużo!!!!! Nie wolno!!! No i GRATULUJĘ że z Leosiem wszystko dobrze, mówiłam Ci!!!! Teraz już będzie z górki
))))
Agawaaa Wy to parę razy poprawcie naturlanie!!!!! Winko i działajcie
))) Może trojaczki będą
))))))))))))))))))))))))
Marcela ehhh, ja wiem co to znaczy coś nowego się dowiadywac... ale jak lekarze mi mówią, zeby sie nie denerwowac, ze jest ok, to ja sie nie denerwuje... I Ty tak samo zrob!!!!!
Madziorrku mój ja Ci z temp nie pomogę, bo ja nigdy nie mierzyłam!!!!
NOWE DZIEWCZYNY WITAJCIE!!!!!!!
Moje kochane stałe bywalczynie - całuję Was gorąco i przepraszam, ze do każdej czegoś nie napisałam!!!
A ja od 3 dni śpię! Wiki ze mną wygrała i o północy biorę ją do łóżka i śpimy do 9-10, z dwoma przerwami na karmienie na śpiocha....
Wczoraj miałyśmy szczepienia. W ogóle od wczoraj jakiś Anioł to moje dziecko jest (może po szczepieniu). I ciągle się do mnie śmieje
)))) Z dnia na dzień kocham ją mocniej (a myślałam, że się nie da).
A teraz ciekawostka - w poniedziałek okazało się, ze to coś co mi wycieli w czasie cesarki to endomerioza!!! I lekarz się zdziwił, że udało mi się w ciążę zajść... więc już wiadomo czemu zachodziłam pond 2 lata i być moze to była przyczyna poronienia, bo coś źle się rozwijało... Więc moja Wiki to mój CUD!!!! A teraz w czasie cc cholerstwo mi wycieli i mam teraz hormony brać!!
BUZIAKI DLA WAS!!!!