reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie :)
Rzadko piszę, ale czytam regularnie. Witam nowe Aniołkowe Mamusie i zapraszam do wpisania się na listę niechcianych @ :tak:

Kto niedługo testuje? Bo trzeba trzymać &&&&&&&&&&:-):-)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z powrotem płodności po poronieniu naturalnym? Jak to było z owulacją i jak długo czekałyście na @? No i kiedy zaczęłyście staranka? Mi gin mówiąc o tym, że mam czekać na najgorsze od razu oznajmił, że praktycznie w pierwszym cyklu można zacząć. Ale wiecie jak to jest.. Obawy, obawy, obawy. Niech ten czas mija szybciej...

Cześć Babeczki!

Carollina, podaj na forum terzisy, bo smaku narobilas:)) ja teraz musze rozpieszczać bliźniaki wiec chętnie skorzystam:)). Hehe...

witam nowe Aniolkowe Mamusie. Sciskam Was.

Madziorrek dziewczyny dobrze piszą - ważny jest skok. A poza tym wiele jest na ovufriendzie " nietypowych" pofalowanych wykresów ciazowych. Wiec &&&&&&

Marcela nie denerwuj sie kochana. Jak lekarze mówią, ze nie jest źle to nie jest. Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze. I dzieki, ze o mnie pamiętasz, a brzucholek na mnie czeka. Jak widzisz zabralam sie porządnie za robotę, żeby go przejąć.

U mnie IUI sie odbyło. Były 3 pecherzyki - prawy 25 mm i 19 mm i jeszcze jeden mniejszy:) a na lewym jeden 22 mm. Wiec jest dobrze. Jeszcze nie pękły. Czekam na pekniecie. IUI jest super, nic nie boli. I .... Hit roku. Mąż wyprodukował 30 milionów plemników o ruchu postepowym. Dr go wychwalił jak chłop z chłopem sobie pocukrowali:)) śmiesznie było, a moj mąż dumny jak paw! I Doktorka tez podkrecilam, ze musi dobrze strzelać, bo strzela na bliźniaki. I powiedział, ze strzelił wyjątkowo celnie:) hehe... Fajnie było! Zadowolona jestem. Jutro rano poprawka na wszelki wypadek naturalnie. :-D

Wow, dziewczyny ale żeście napisały!!! Nie było mnie ratptem 2-3 dni!!!!!

I nie wiem jak Was nadrobię!!!!!

Widzę jakieś ciasteczka :))))))))))))) Carollina a Ty tak umiesz pichcić ciasta? To ja poproszę o przepis na ciasto drożdzowe dla karmiacej matki!!!!!!!!

Celta ja Ci mówię, że Ty jak dostaniesz telefon to dzien później na teście będziesz mieć II krechy :D :D :D ale cudnie będzie!!!!

Mika jak się mieszka???????? I nie sprzątaj za dużo!!!!! Nie wolno!!! No i GRATULUJĘ że z Leosiem wszystko dobrze, mówiłam Ci!!!! Teraz już będzie z górki :)))))

Agawaaa Wy to parę razy poprawcie naturlanie!!!!! Winko i działajcie :)))) Może trojaczki będą :)))))))))))))))))))))))))

dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg

Marcela ehhh, ja wiem co to znaczy coś nowego się dowiadywac... ale jak lekarze mi mówią, zeby sie nie denerwowac, ze jest ok, to ja sie nie denerwuje... I Ty tak samo zrob!!!!!

Madziorrku mój ja Ci z temp nie pomogę, bo ja nigdy nie mierzyłam!!!!

NOWE DZIEWCZYNY WITAJCIE!!!!!!!

Moje kochane stałe bywalczynie - całuję Was gorąco i przepraszam, ze do każdej czegoś nie napisałam!!!

A ja od 3 dni śpię! Wiki ze mną wygrała i o północy biorę ją do łóżka i śpimy do 9-10, z dwoma przerwami na karmienie na śpiocha....
Wczoraj miałyśmy szczepienia. W ogóle od wczoraj jakiś Anioł to moje dziecko jest (może po szczepieniu). I ciągle się do mnie śmieje :))))) Z dnia na dzień kocham ją mocniej (a myślałam, że się nie da).

A teraz ciekawostka - w poniedziałek okazało się, ze to coś co mi wycieli w czasie cesarki to endomerioza!!! I lekarz się zdziwił, że udało mi się w ciążę zajść... więc już wiadomo czemu zachodziłam pond 2 lata i być moze to była przyczyna poronienia, bo coś źle się rozwijało... Więc moja Wiki to mój CUD!!!! A teraz w czasie cc cholerstwo mi wycieli i mam teraz hormony brać!!

BUZIAKI DLA WAS!!!!

Załączniki

• trojaczki.jpg
    trojaczki.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 43
  • dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg
    dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 46
Elka - mysle ze Tobie tez wyjda, mimo, ze jestes na bakier z pieczeniem...

Izka
- te ciasteczka zawsze tak krzycza :) jak kolezanka mnie raz odwiedzila i zobaczyla je gdzies z boku na blacie, to sie sama zapytala, czy sama pieklam i czy moze sie poczestowac. Tak sie zajadala, ze az na wynos wziela:)

Agawa - super wiadomosc :) fajnie, ze takie pozytywne emocje od Ciebie bija :) ale sie ciesze :) Niech sie uda w koncu :)

Michalina
- czasami pieke ciasta, ale raczej takie szybkie i malo skomplikowane. No chyba, ze sa naprawde pyszne jak to ze slonecznikiem, ktore wczesniej polecalam, to sie czasem skusze i robię :)

Elka, Izka, Mika, Izka, Agawa, Michalina i kto jeszcze chce
- prosze bardzo. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam zbytnio i ze tym moim opisywaniem nie zniechecilam Was na zrobienie. W kazdym razie jesli cos bedzie niejasne - pytajcie. Wlasnie zajadamy się drożdzowka do kawy, a Mikolaj ciasteczkami :)

Hej, tylko obiecajcie, ze zrobicie :)
Zobacz załącznik Drożdżówka.doc
Zobacz załącznik Ciasteczka maślane.doc

Załączniki

• Drożdżówka.doc
    12,5 KB · Wyświetleń: 45
  • Ciasteczka maślane.doc
    13 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

mika zanik szarych komórek w twoim przypadku jest wybaczony:-D...uważaj na siebie

agawa ja to czasem myślę,że może lepiej nie badać się nie starać a po co?może tak ma być,może nie jest mi pisane?? a czasem baaaardzo pragnę i nie chcę od życia nic innego...to chyba każda tak ma takie rozmyślania..... baaaaardzo się cieszę z Twoich pęcherzyków i też czekam z Tobą na pęknięcie no i niech się dzieeeeejeeeeeee!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&

madzik,lili,anncka witajcie!

carollina ciasteczka wyglądają pysznie,muszę spróbować je zrobić....tez często coś pichce z braku zajęć:blink:

marcela buziaki dla Ciebie i Maleństwa....i nie martw się proszę na zapas...pewnie samo zniknie:tak:

michalina super że się wysypiacie nie ważne w czyim łóżku:-D buziaki!!

galwaygirl Ty rzeczywiście powinnaś się częściej odzywać,chyba karny kutasik się należy!!!!!! :-D pozdrawiam

madziorek,eska,celta,neta,izka,bakalia,elka
buziaki!!

reklama
maqa WYBACZ!!!!!!! nie dobra ja!!!!!! a ja tam widzę przy Twoim niku ,że czekasz na zielone a do kiedy mniej więcej?????

sysiq dopiero teraz doczytałam,że jednak zdecydowaliście się na staranka przed ślubem....no i suuuuper,ważne żebyście byli szczęśłiwi a ja kibicuję&&&&&&&&&&&&

Już prawie weekend:-D spadam spać dobranoc pa,pa buziaków 102:-Dkaraluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki:-D

Do góry