Mika - to chyba nie jest jakas tajna raceptura. Moja mam mi ja dala
Z drugiej strony, chociazby byla tajna, to przeciez kobietom w ciazy sie nie odmawia
Tylko nie wiem jak napisac... Czy normalnie tak na forum, czy jakos ci na PW wyslac? Mam jeszcze przepis na pyszne maslane ciasteczka, ktore dzisiaj tez robilam z moim dwulatkiem
robie je co jakis czas, bo szybko schodza...
Madziorkek - niestety nie znam sie na temperaturze, bo ja mam zbyt duzego niechcieja zeby tak mierzyc codziennie o jednej godzinie, ale tez wiem, ze liczy sie ten skok wartosci, a nie sama wartosc, jak to
Elka stwierdzila.
Madzik -
Lili ma racje, idz do lekarza, bo niewiadomo, czy stracilas...teraz to badaniem krwi na betahcg mozesz sie tylko dowiedziec. Kiedy robilas te testy? W dniu spodziewanej @? Z porannego moczu? Czasami tak sie zdarza, ze kobiety maja krwawienia, w terminie @ mimo, ze sa w ciazy i to moze wystepowac az do 4 miesiecy.
Jesli chodzi o wczesne poronienie, to na tak wczesnym etapie nie jest tak zle jak sobie wyobrażasz (ja tez tak myslalam). Ja za pierwszym razem, gdy juz lekko krwawilam przez kilka dni, poczulam taki silniejszy skurcz, po czym zaczelam normalnie krwawic jak w czasie okresu. Brzuch tez niewiele mnie bolal. Za drugim razem przed krwawieniem mialam bole dolnej czesci kregoslupa, ale nie wiedzialam wtedy, ze to byla przepowiednia krwawienia. Tez tak jak wczesniej, jakby to byla normalna @. Tyle tylko ze oba te krwawienia trwaly dluzej niz normalna @, bo okolo 10-12 dni.
Marcela - nie martw sie na zapas, bo maly tez to bedzie czul i bedzie sie denerwowal. Wiem, ze dobrze mi tak mowic, ale, bedzie dobrze
trzymam kciuki
Galwaygirl - male pytanko. Czy Ty moze bylas to w Irlandii u jakiegos polskiego gina? Jesli tak to prosze daj znac
Zwykle 2 razy w roku bylam w PL i tam szlam, ale teraz dopiero w maju sie wybierzemy wiec chcialabym sie wybrac na ewentualne USG wczeniej, tylko nie wiem do kogo i gdzie?
U nas narazie po staremu. Siedzimy w domu, upieklismy cisteczka
Mikolaj dekorowal je kawalkami czekolady, orzeszkami i migdalami przed wlozeniem do piekarnika
Wyszly jak zwykle pyszne
Chyba sie umeczyl, bo niedawno zasnal, a ja mam chwilke dla siebie. Potem moze na spacer sie wybierzemy jak to ladne sloneczko nie zajdzie