reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
maqa- a Ty kiedy chesz zacząć się starać??
Nowe dziewczyny witajcie!
aniu cudny skrót dziękuję! Bałam się, że mnie ominą najważniejsze wydarzenia na forum
agawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet za trojaczki!!!!!! :*****
pietrucha &&&&&&&&&&&&&&&&&
eska cudnie Miki rośnie!
mika gratulacje!!!! Co za radość! Pogłaskaj Leosia od nas Strasznie się cieszę, że wszystko ok :*
aniu cudny skrót dziękuję! Bałam się, że mnie ominą najważniejsze wydarzenia na forum
agawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet za trojaczki!!!!!! :*****
pietrucha &&&&&&&&&&&&&&&&&
eska cudnie Miki rośnie!
mika gratulacje!!!! Co za radość! Pogłaskaj Leosia od nas Strasznie się cieszę, że wszystko ok :*
eska cieszę się ,że Mikołajek ładnie rośniebuziak w brzusio
mika Ty też po wizycie z dobrymi wiadomościami:-)wspaniale!!!!!!!!!! tylko nie przemęczaj się tam za bardzo
agawa celujcie nawet w trojaczki ja baaaaardzo kibicuje,buziaki
madziorek nie smuć się,wszystko w końcu musi zacząć się układać,niedługo wiosna o tej porze roku zawsze każdy nabiera sił......u mnie już powoli czuć wiosnę,ptaki z rana głośno spiewają......uszka do góryściskam mocno
Pozdrawiam!!!!!1
mika Ty też po wizycie z dobrymi wiadomościami:-)wspaniale!!!!!!!!!! tylko nie przemęczaj się tam za bardzo
agawa celujcie nawet w trojaczki ja baaaaardzo kibicuje,buziaki
madziorek nie smuć się,wszystko w końcu musi zacząć się układać,niedługo wiosna o tej porze roku zawsze każdy nabiera sił......u mnie już powoli czuć wiosnę,ptaki z rana głośno spiewają......uszka do góryściskam mocno
Pozdrawiam!!!!!1
Madziorrek
Tak sobie mysle, ze ja juz wszystko zrobilam w tym miesiacu, moj J tez teraz Was wiedźmy proszę o moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 dla staraczek i ------------------------------------------------------------------- od zafasolkowanych. A jak nie to zaraz same kutasiki karne tutaj będą w ilościach mega nieprzyzwoitych. Ja sie jjuż wystarczająco naczekałam chyba;p i reszcie dziewuch też już tego czekania starczy. No daaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaaać.
Madziorek przepraszam, że tak dopytuję, ale również chciałabym zrobić wszystko aby zapobiec takim sytuacjom, na razie niewiele wiem w tym temacie, a Ty niestety już więcej. Leczysz się prywatnie czy na fundusz, bo wiadomo, że z NFZ to mało kiedy kierują na jakieś badania. Ja zapisałam się prywatnie i na NFZ, aby mieć rozeznanie. Słyszałam też o badaniach po 35 roku życia, na ilość jajeczek, jak jest ich mało to po prostu kierują na in vitro. Strasznie się boje zajść w kolejną ciążę ale chyba pragnienie posiadania dziecka jest silniejsze. Mam nadzieję, że niedługo będziemy szczęśliwymi mamusiami
Lili, a nie powinnaś zacząć od standardowych badań typu tarczyca? Brak wczesniejszych problemów nie oznacza, że nic się nie zmieniło, często tarczyca szwankuje i pojawia się problem... Może trzeba przyjrzeć się cyklowi: jego długości, kiedy jest owulacja? Zbyt krótka druga faza cyklu to brak owulacji lub/i problemy z zagnieżdżeniem i utrzymaniem ciąży. To dość typowe zmiany po 35 roku życia. Dokładną diagnostykę warto robić po podstawowych badaniach chyba?
Madziorrek, ech. Deprecha na maksa. Jeszcze do gina nie dotarłam a już nowe mam kłopoty. Ze zdrowiem. I takie życiowe schody, ech... Nie daję rady.
Madziorrek, ech. Deprecha na maksa. Jeszcze do gina nie dotarłam a już nowe mam kłopoty. Ze zdrowiem. I takie życiowe schody, ech... Nie daję rady.
Madziorrek
Lili- ja się leczę prywtnie, ale mój lekarz dał mi muuuultum badań na NFZ. Tak jak pisze u mnie wsio ok. A Ty poproś lekarza, że chcesz zrobić badania, bo to nie daje Ci spokoju. Naciskaj a dadzą Ci skierownie....
Ewik - kochanie moje, tulę najmocniej jak potrafię. Tak sobie myślę, ze mimo niepowodzeń i tak mam szczęście... I to jakie. Budze się codziennie obok niego, rodzice mnie kochają, Dziadkowie są najcudowniejsi, mam śmiesznzego psa, którego traktujemy jak najbardziej jak członka rodziny, zdolnego brata, fajnego szwagra. I to są rzeczy, które tylko śmierć może mi zabrać... A praca, pieniądze, małe kłopoty zdrowotne. To sa rzeczy które zmieniają się jak w kalejdoskopie. Jedynie ten mój dzidziulek upragniony, ale jak nie tak to inaczej będę go miała. Najgorsze jest tylko to, że chciało by się JUŻ, i że tak bardzo tęskni się za Aniołkami.... Ale chyba musimy z tym żyć poprostu... No bo co innego możemy Ewiku mój kochany zrobić?:* Heh mogła bym np spotkać milionera, który zasponsoruje na in vitro. O to mi by się przydało))) Buziam Cie kochana i pomyśl o tym co z życia masz fajnego;***
Ewik - kochanie moje, tulę najmocniej jak potrafię. Tak sobie myślę, ze mimo niepowodzeń i tak mam szczęście... I to jakie. Budze się codziennie obok niego, rodzice mnie kochają, Dziadkowie są najcudowniejsi, mam śmiesznzego psa, którego traktujemy jak najbardziej jak członka rodziny, zdolnego brata, fajnego szwagra. I to są rzeczy, które tylko śmierć może mi zabrać... A praca, pieniądze, małe kłopoty zdrowotne. To sa rzeczy które zmieniają się jak w kalejdoskopie. Jedynie ten mój dzidziulek upragniony, ale jak nie tak to inaczej będę go miała. Najgorsze jest tylko to, że chciało by się JUŻ, i że tak bardzo tęskni się za Aniołkami.... Ale chyba musimy z tym żyć poprostu... No bo co innego możemy Ewiku mój kochany zrobić?:* Heh mogła bym np spotkać milionera, który zasponsoruje na in vitro. O to mi by się przydało))) Buziam Cie kochana i pomyśl o tym co z życia masz fajnego;***
reklama
Ewie Kochanie! Nie martw sie, martwiniem nic nie pomorżesz sobie. Zobaczysz, ze bedzie lepiej. Ten rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy, zobaczysz. Za chwile będę mówiła " a nie mówiłam"? Sciskam Cie mocno i przytulam. Zjedz kremowki, moze bedzie lepiej
Maqa z Tobą tez możemy wózkami jeździć. I najlepiej by było jakbyśmy wszystkie z tego forum na trzy- cztery zaciążyły juz w lutym)
Maqa z Tobą tez możemy wózkami jeździć. I najlepiej by było jakbyśmy wszystkie z tego forum na trzy- cztery zaciążyły juz w lutym)