reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mi karnego kutaska!:szok::-D- jestem jestem..i podczytuję Was często. Strasznie ostatnio depresyjnie było i nawet nie wiedziałam co napisać.. niech smutki i złe wspomnienia oraz złe wydarzenia zaczną znikać! Niech pojawi się druga fala forumowych maluszków (bo tu grupowo często dziewczyny zachodzą:-p).
Ciężko mi ogromnie na sercu jak Was czytam i wszystko zaczyna mi się przypominać i łzy się cisną.. ale dziewczyny- to wszystko kwestia czasu!

A ja też mam coś śmiesznego:
1. Dogs imitate crawling baby - Imgur
2. Mężczyżni w dziale akcesoriów dla dzieci: http://i.imgur.com/xe6p7.jpg
3. http://i.imgur.com/Dtg14GH.jpg

4. Cytrynka poraz pierwszy:) Babies Eating Lemons - Imgur

A u nas wszystko super, malutka jest pogodna, ślicznie śpi i jest naprawdę wyjątkowa..
Ja wychodzę też na prostą z wyglądem, wczoraj byłam na bikini:-D. Jeszcze tylko fryzjer na wiosnę i będę wyglądać prawie normalnie ;)

reklama
Lili - witaj (*) dla aniolka. Recepta? hmmm - pozytywne myslenie... ze nastepnym razem sie uda i trzymanie sie mimo porazek... Niestety, smutek pozostaje i czesto wraca, ale wiara w siebie moze zdzialac cuda....
Zostan z nami, bo kto jak nie mamy, ktore to samo przeszly zrozumie lepiej co czujesz...
To miejsce i dziewczeta tutaj daje powera i nadzieje, ze moze sie udac (jak np Eska przed chwila) :-D

Martoocha - przestraszylas sie "karnego" i postanowilas cos napisac? :-D
"Mężczyżni w dziale akcesoriów dla dzieci" - wymiatają :-D (swojego meza tez bym takiego widziala:-D)

Kudi, nie wiem czy można zrobić jakieś badania żeby się dowiedzieć, przynajmniej mi w szpitalu o takich nikt nic nie wspomniał. Też bym bardzo chciała wiedzieć, żeby już więcej tego nie przeżywać. Jutro mam wizytę u mojego starego gina, który prowadził moja pierwsza donoszoną ciążę. Będę z nim o tym rozmawiała.
Starać się można właściwie od razu, ale lepiej po zabiegu odczekać trzy cykle żeby wszystko się unormowalo i szyjka macicy odpoczela. Rzekomo po poronieniu jest bardzo łatwo znów zajść bo ściany macicy sa rozpulchnione i łatwo jest się zagniezdzic jajeczku. Ja zaczęłam staranią po 4 cyklu, właśnie czekam na@ .

Przywolana do porzadku karnym kut.sem jestem i ja :p ;-)
usmialam sie bardzo. czytam regularnie ale rzadko pisze. u mnie plodne dni ale jakos staranek brak, wieczorem padamy i zasypiamy. no trudno nie bedziemy dzialac na sile.

witam nowe Aniolkowe Mamy.

Celta, Eska uwielbiam Wasze posty czytac :)

Witam was. Podczytuje was, podziwiam wasz optymizm, dzis zrobiłam badania, wyniki w poniedziałek kontroluje tarczycę, ale tu akurat jest w porządku, i kazałam sobie jeszcze zrobic na cytomegalię, mam nadzieję że to nie to, bo się już tyle naczytałam w internecie, czy któraś poroniła przez cytomegalię?
Kudi współczuję, doskonale rozumiem twój ból, ja miałam zabieg 16.01.2014 :-( czekam na wypis ze szpitala, i do ginekologa mam nadzieję że za trzy miesiące będziemy mogli się starac.

hej dziewuchy:*

Ja nie piszę bo chora, zęby napierniczają mimo tabletki za tabletką nic nie pomaga (dwie 8 na raz), pracuje po 13 h i ciagle mam o coś zjebę, finansowo klapa, to jeszcze jechałam dzis do pracy wyjątkowo autem i mi się hamulce skończyły, miło, że zyję w ogólemno i inseminacji brak... ale wiecie co... humor mam nie najgorszy o dziwo i pomimo wszystkiego daję radę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) buziaki dla was wszystkich i z każdego osobna i czekam teraz na serię miłych rzeczy:tak::tak::tak: ja sie już doczekać nie mogę;*

Melduje się!!!!

eska :-D:-D:-D:-D:-D jak "Go" zobaczyłam to w pierwszym momencie pomyślałam,że z jakim innym forum mnie połączyło:-D myślę,że taka kara wszystkie zmotywuje do jakiegoś wpisu bo faktycznie coś cicho tu ostatnio...ściskam Cię mocno i buziak w brzusio:-)

carollina zazdroszczę pogody

lili witam (*) dla Aniołka

martocha cieszę się,że u Was wszystko pięknie.....a mi najbardziej podobały się maluszki jedzące cytrynę:-D bidulki kochane:-D

mika buziaki!!!!!!!!!!

celta
&&&&&&&&&&&&&& za telefonik.......no i zaglądaj częściej,jesteś nam tu potrzebna,buziak

bella kurcze nie wiem co to ta cytomegalia....ale trzymam kciuki za zielone światło dla Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&

kuti nie sądzę,żeby była jakaś recepta na ciąże zakończoną sukcesem,trzeba się przebadać,nafaszerować witaminkami i najważniejsze-mieć nadzieję,że się uda.......myślę,że jak zajdziesz do swojego gin. to Ci zleci badania

madziorek uważaj na siebie!!!!!cieszę się ,że masz dobry humorek:-)

agawa jedz na co masz ochotę ważne żeby sobie jakś dogodzić....a ja trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&

karolina przykro mi z powodu cioci i wujka (*)(*)....przytulam

U mnie ok,jajnik prawy mnie boli:confused: raczej nie miałam wcześniej żadnych kłuć a w tym cyklu już parę razy zauważyłam.....@ nie długo....bułam dziś na zakupach w sklepie z rzeczami z drugiej ręki,uwielbiam takie oryginalne gadżety......nakupowałam znowu mnóstwo pierdołek...już nie mam gdzie stawiać:-D

Pozdrawiam Wszystkie!!!!!! cieszę się,że na forum weselej się zrobiło..........może ta radość przyniesie jakąś dobrą nowinę???? która testuje na dniach?????

Ostatnia edycja:
Hahaha Eska rozwaliłaś mnie :-)
No tak jakoś ostatnio się smutno zrobiło.
U mnie leci 45 dc, zaś się coś poprzestawiało.
Jutro spadam do Polski więc zobaczymy, pewnie znów jakieś torbiele.
O dzidziaku nie ma mowy, sutki bolą dalej, ale to juz chyba 2 tydzień.
Robiłam test jednak nici z tego, więc zobaczymy co tym razem
wykuka u mnie ginekolog. Więc niestety starania przekładam na sierpień.
Dlatego mało piszę, po prostu jest mi mego smutno.
A nie chce nikogo zarażać.

BUŹKI DZIEWCZYNY JESTESCIE ZAJEBISTE :)

reklama
Do góry