reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Agawa- mi peknie jutro pecherzyk. 22 mm. Mi powiedzial zebym nie przejmowala sie ze tylko jeden dojrzaly pecherzyk, bo jest ladny jakosciowo. Takze znowu jestesmy na tym samym etapie. I w przyszlym miesiacu razem bedziemy mialy IUI.:) No chyba, że się uda w tym pięknie ładnie....

ewik- zapytac mozesz. Mi bardzo clo pomaga jesli chodzi o ladny wzrosdt pecherzykow i cykl mi wyregulowal. Koszt to 25 zl. Starcza na mce czyli 12, 50 na miesiac. Zapytaj swojego lekarza. Wiec jesli teraz niezaskoczylas, a mam nadzieje, ze jednak tak, to moze warto sprobowac;)....

reklama
Ewik jak to bylo u Cb z ta niedomoga, jak ja wytropilas???i w jakich dawkach przyjmujesz lutke?? Oytam bo sama sie zastanawiam czy mnie nie dotyczy zawsze mam plamienia przed @, progesteron badalam raz w pazdzierniku 2012 i wyszedl w normie.

Agawa, Madziorek &&&&&&&&&& za naturalsa, oby ta cala reszta nie byla potrzebna;-):tak:

Olusia witaj, fajnie ze do nas wrocilas:-) co u Cb oprucze tego ze chorujesz:-p

A co u mnie...no nie czekam na @ ale chyba cos sie zbliza bo zauwazylam juz sluz podbarwiony krwia takze coz lipa. Pozdrawiam

Elka_30 i Neta81 dzieki za mile slowa....:tak: a u mnie hmm nic nowego poki co...obecnie jestem na L4 ale ogólnie to pracuje, baluje z przyjaciolmi i czekam obecnie na @ i zaczynam 2 miesieczna kuracje z anty i podchodze do mojej 2 próby... w grudniu bylam na nartach bylo super... :tak: na przelomie stycznia i lutego chce miec zrobiony schraching przed moim 2 podejsciem... akurat bede jakos chyba w polowie brania 2 porcji lekow anty wiec chce sie na to zalapac... a potem stymulka i zabieg....

madziorek super ,że z Filipkiem ok,kamień z serca... a za Twój pęcherzyk&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agawa Twoje podekscytowanie to normalne:-) też bym była...bardzo trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&

olusia podziwiam Twoją determinację

Chciałabym żeby Wam wszystkim się udało!!!!!!!!!!!!!......mi okres się zbliża,nastrój jakiś taki płaczliwy,wszystko mnie wzrusza...............jak myślałam dziś o tym,że badania mam robić to jakoś nie wiem dlaczego ale nie chce.........chyba je odłoże na później,nie wiem dlaczego.............ale nie chce ich robić:-(..........boje się

ania2611 chyba nie mam wyjscia... musze walczyc do konca... chociaz momentami nie mam juz na to sily... i doslownie ryczec mi sie chce i mysle czemu mi sie nie udaje... no ale po chwili mysle ze trzeba walczyc... moj caly czas mi powtarza ze trzeba myslec pozytywnie i ze sie w koncu uda... chociaz nie umiem juz tak myslec pozytywnie po tylu porazkach i nie powodzeniach... no ale musi sie w koncu udac!! no ja tez niby czekam @ chociaz moze nie przyjdzie i anty nie beda potrzebne w ogole... i nie bedzie przygotowac do In vitro... no ale to u mnie musialby sie zdarzyc jakis cud chyba...

Aniu na pewno wszystko bedzie dobrze.... :-)

Eh, a ja to bym dziewczyny chciała, żeby mi coś wyszło w tych badaniach... żeby wiedzieć z czym walczę, komu dokopać;)
Bo teraz to czuje się z dupy, nie wiem o co chodzi, dlaczego nie mam dzieciątka itd...

Jedno jest najważniejsze!!!!
WALCZYMYYYYY!!
:*

_pietrucha_ przykro mi ze stracilas swojego Aniolka.... wiem co czujesz... moze jednal faktycznie zrob badania... jesli cos wyjdzie a czego tobie nie zycze to moze bedzie mozna to wyleczyc... a tak to wiesz... musi sie udac.. zaslugujesz na to !!

Musi nam sie w koncu udac !! :tak:

Elka plamienia żywo czerwone 2-3 dni przed @ normalne nie są. Takie z totalną przerwą - ani plameczki - przed @ 1-2 dni. Jak wrzucisz do wyszukiwarki to najczęściej wychodzi niedomoga - bardzo prawdopodobna w moim wieku, po Twoich wynikach sądząc - niekoniecznie. Lutka 1 na dobę, w 2 poł. cyklu - pierwszy cykl teraz, zobaczymy jak będzie. Potem drugi. W lutym mam termin u gina...

Ostatnia edycja:
I żeby nie było, że coś komuś doradzam. To mój autorski, ryzykowny pomysł wyłącznie na mój prywatny użytek i zabraniam komukolwiek eksperymentów w tej dziedzinie. Ja się czuję jak kamikadze... wolno mi...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewiczku Kochany spokojna glowa nie mam zamiaru nic dzialac na wlasna reke, pytalam bo myslalam ze masz takie zalecenie od gina, w sumie to moje plamienia sa takie brazowawe i stopniowo sie rozkrecaja az do @ czasemi to jest dzien czasem dwa takze chyba to co innego powtorze progesteron zobaczymy co wyjdzie zycze powodzenia z lutka :)

Do góry