reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

MAGDA a kiedy teraz masz wizyte jakąś??? A wiecie co mi się właśnie stało? Moja pralka wylała i zalała nam pół mieszkania i my na kolanach musieliśmy to wszystko zmywać..... ja w 9 miesiącu ciąży, z wielkim brzuchem.... i mój maż..... W przedpokoju derwniana podłoga popsuta... mam nadzieję, że sąsiada nie zalaliśmy...........

reklama
Cześc wam Zobacz załącznik 598141

No a u mnie wracamy z obiadku niedzielnego wchodzimy do domu a mój pies zrobił pod drzwiami wielkie g...... i oboje w to wdepliśmy masakra ja uciekłam rzygając a mój biedak sprząta:)

Wczoraj zapadła decyzja będzie Mikołaj;)

Całuję i pozdrawiam wszystkie po kolei:)

A I CUUUUUUUUUUUUUDA SIĘ ZDARZAJĄ KOCHANE STARACZKI W SZCZEGÓLNOŚCI W BOŻONARODZENIOWY CZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

183029172325637643bU7n1u6dc.jpg

Załączniki

• 183029172325637643bU7n1u6dc.jpg
    183029172325637643bU7n1u6dc.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 108
Michalina zaraz będę dzwonić do lekarza, bo w pt powiedział,żeby obserwować się i w niedzielę popołudniu ustalimy kiedy mam wpaść na ktg do szpitala. A jeśli chodzi o pralkę, to szczerze współczuję! Zwłaszcza tego zmywania na kolanach i tej podłogi. Może nie zalaliście sąsiadów, mam taką nadzieję :)

Michalina doktorek powiedział,żeby na wszelki wypadek jechać na ktg, no to pojechałam. Generalnie wszystko ok :) Trafiłam kolejny raz na super panią doktor w Bielańskim, jestem więc spokojna :)

Magda a oni oprócz KTG cos robia? Jakies USG czy coś? Ja jadę we wtorek i nie wiem czego mam się spodziewać. A brzuszek Tobie opadł? Bo ja dziś zauwazyłam, że mam nisko brzuch, wcześniej tego jakoś nie widziałam. A teraz mi prawie wisi (jak to mój M powiedzial "brzuch Ci wisi na pasku..."

Hej Dziewczynki!!

pietrucha cieszę się,że się odezwałaś,pozdrawiam i buziaki

magda,michalina Wy teraz brzuszki obserwujcie bo już nie długo je oddajecie:-D

eska przykra sprawa z ta psią k.... ale biedak nie wytrzymał:-D brawa dla męża,mój na pewno by się tego nie podjął

celta trzymam kciuki za Twój cykl no i żeby staranka się udały,dobrze,że się nie poddajesz

Jeśli chodzi o tą historię koleżenki michaliny to jest mnóstwo takich przypadków i każda z Was zapewne wie,że jak się kobieta bardzo stara o zajście w ciąże,wciąż o tym mysli i praktycznie nie żyje niczym innym to wtedy sie nie udaje...tak to niestety jest więc lepiej trochę spasować,zając się czymś po uszy i po prostu na chwilę zapomnieć...wiem,że takie nastawienie na zawołanie graniczy z cudem ale coś w tym jest.

U mnie @ się zaczęła,narazie jest ok,mam nadziję,że jutro w pracy szybko dzień zleci mam taką popapraną zmianę w tym tyg, od 10.30 do 19 tak więc ani z rana na nic czasu ani wieczorem.

Buziaki dla Was i spokojnej nocy.

Michalina jak jedziesz na ktg, to podłączają pod aparat i sprawdzają co raz czy wszystko ok. Po skończonym badaniu rozmowa z lekarzem i tyle. brzuch to mi już dawno opadł, ale przedwczoraj znowu poszedł w dół. Mój M powiedział mi podobnie - brzuch Ci wisi w kolanach :)

reklama
Doszło do tego, że mam wyrzuty sumienia o to, że pragnę dziecka,bo przez to nie mogę go mieć;/ Tak długo mi to wmawiano, że teraz mam....;/

Magda- kamień z serca....

Michalina- bidulko Ty moja;( A masz już wyznaczony termin?

Do góry