reklama
Madziorek kciuki oczywiście ogromniaste!!!
ja wróciłam od gina, Jeśli wcześniej Mały nie wyskoczy, to 18.12 mam się zgłosić do szpitala, cięcie 19.12. Jutro muszę się umówić na wizytę do anestezjologa. Ale lekarz już myślał, że Mały się przekręcił, bo jak mnie badał, to powiedział, że normalnie albo ma taką twardą dupkę albo to główka. Zrobił usg i okaząło się, że jednak ma taką dupkę, więc cc będzie bez dyskusji. Przed wizytą byłam jeszcze na małych zakupach dokupić ostatnie prezenty i ledwo żyję. Tak mnie kręgoslup boli, że już nie daję rady w żadnej pozycji...
MIłego wieczoru kochane :*
ja wróciłam od gina, Jeśli wcześniej Mały nie wyskoczy, to 18.12 mam się zgłosić do szpitala, cięcie 19.12. Jutro muszę się umówić na wizytę do anestezjologa. Ale lekarz już myślał, że Mały się przekręcił, bo jak mnie badał, to powiedział, że normalnie albo ma taką twardą dupkę albo to główka. Zrobił usg i okaząło się, że jednak ma taką dupkę, więc cc będzie bez dyskusji. Przed wizytą byłam jeszcze na małych zakupach dokupić ostatnie prezenty i ledwo żyję. Tak mnie kręgoslup boli, że już nie daję rady w żadnej pozycji...
MIłego wieczoru kochane :*
Madziorrek
Fanka BB :)
Dzieki za kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zdam relacje wieczorem po pracy
Zdam relacje wieczorem po pracy
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
mika.k przede wszystkim moja pani doktor ktora mnie kwalifikowala do programu musi znalezc cos w mojej dokumentacji co by sie nadawalo by mogli wszystkie komorki zaplodnic.... bo ponoc dopiero robia to przy 3 probie i jak ma pacjentka powyzej 35 lat... ale pani embriolog powiedziala mi ze mozna wczesniej ale to pani doktor musi wyrazic zgode i uzasadnic dlaczego... wiesz zapytam sie jej... a noz mi sie uda... bo faktycznie marnotractwo jest... tyle mam komorek i 6 mi wywalaja a rownie dobrze moglabym miec zaplodnione i te co wytrwaja do stadium blastocysty po prostu zamrozic na nastepnym raz.....
Kasiuchna86 to ja na pewno nie decydowalam co mam zrobic z reszta komorek tylko mnie poinformowala pani embriolog jak z nia rozmawialam ze niestety poszly sie..... wkurzylam sie.... brak slow... !!
Madziorrek wszystko bedzie dobrze....
Kasiuchna86 to ja na pewno nie decydowalam co mam zrobic z reszta komorek tylko mnie poinformowala pani embriolog jak z nia rozmawialam ze niestety poszly sie..... wkurzylam sie.... brak slow... !!
Madziorrek wszystko bedzie dobrze....
Magda ale jakie długie dwa tyg Ja już zaczynam schizować, w takim sensie, że boję się, że coś mu się może jeszcze stać, jakieś głupie myśli mi chodzą po głowie: że może się zapętlić, albo coś… ciężko mi te myśli przegonić. Ja już bym chciała mieć go przy sobie.
Mam wrażenie, że za chwilę wiatr wyrwie mi dach,,,
Miłego dnia!
Mam wrażenie, że za chwilę wiatr wyrwie mi dach,,,
Miłego dnia!
reklama
eska13
Fanka BB :)
Ja przez ten wiatr całą noc miałam pozamiataną brzuch mnie bolał mały nie spał tylko strasznie kopał, a żeby było śmieszniej to o 4 rano kabel się zerwał i co chwilę mieliśmy za oknem techno party bo spięcia były........a śniegu nawaliło z pół metra