reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Madzia aleee cudo pokoik, rety :-):-) my mamy kącik u nas w sypialni, bo byliśmy za wygodni, żeby biegać w nocy do drugiego pokoju :-p:-p

maddlena hehe nooo to na bank dzidzia nie chce się wyróżniać, woli przyjśc na świat we wrześniu!! :-) powodzenia!

a my dzisiaj zostawiamy małego z babcią, bo jedziemy z mężem do kliniki, ma zabiegi przeciw chrapaniu rettyyy w końcu będę mogła spać w nocy, oby!! :-) mam nadzieje, że coś pomogą bo inaczej się wścieknę, że tyle kasy wyrzucone w błoto :-p

Izka u nas też na początku będzie Zosia w sypialni, łóżeczko już przestawione. Co do chrapania to mój tata miał taki zabieg i mu pomogło. Miał bezdechy i chrapał jak smok, a potem jak ręką odjął :)

Madzia, pokoik cudny: drzewko i dywan w guziki boskie!
Dziewczyny, napiszcie coś na temat tego zabiegu na chrapanie: jak on się nazywa i o co chodzi.
A ja właśnie jestem mega wk...iona, wszystko mnie drażni zatem mam wstep do @. :dry:

Madzia ja też mam nadzieje, że to pomoże, bo ja pół nocy nie śpie przez niego, a nie dość, że budzi tym dziecko to na dodatek jak mały płacze to go nawet nie słyszy ehhh

Ewik nie mów hop póki @ nie ma :)
a zabieg u mojego męża ma polegać na tym, że podcinają mu języczek, robią nacięcia na gardle (chyba 5 laserem) i przycinają(zmniejszają) jakieś zastawki w nosie. Naoglądał się jakiś filmików, że z nosa się dymi podczas zabiegu i chyba zaczyna panikować :-p

Hej :)
Magda pokoik jak z bajki i wózek fajny - na takim podwoziu co mi się marzy
Ja dzisiaj w domu - okna zaczęłam myć tak ciepło na dworze :) buźka kochane, udanego dnia Wam życzę :-D

Ania masz rację.. chyba muszę coś z tym zrobić, boje się że moja mama obrazi się na nas za to że w wigilie nie przyjedziemy, u mnie w domu rodzinnym kolacja zawsze jest szybko ok. 17, tu tescie maja na 19.00 wiec my wiecznie co roku biegiem, od jednych do drugich a na koniec o 22.00 leżymy już w łóżku zmęczeni... dziś pogadam z mężem może dojdziemy do jakiegoś rozwiazania, bo on chce żebym ja robiła coś niewiele dla nas na święta ale mi się nie chce, z tego własnie względu że nie mamy takiej swojej wigilii .. ale pogadamy ;)

Madzia piękny pokoik!!

zazdroszcze wam tej przestrzeni dla bobasków oddzielnej, my dopiero moze na lato synkowi zrobimy pokoj, wtedy bedzie spał w swoim a maluszek ktory sie urodzi z nami..

Cześć Kochane! Ale naskrobałyście przez weekend – ciężko nadrobić :)
Eska brzusio cudo! :)
mika „kołdun” :D ale się uśmiałam, przepraszam ale z której strony? Bo wyglądasz jakbyś wybierała się na wybory miss :)
ania dobry kawał :)
celta to ja Wam życzę takiej parki :) i w gratisie fasolki :)
Agaawa to ja czekam na Twoją owulkę :)
Olusia głowa do góry! Nie martwimy się na zapas!
Magda śliczny pokoik!

Ja już mam prawie wszystkie prezenty zakupione, a dzisiaj dostałam info od lekarza – termin cc – 19.12!!! szkoda, że tak późno ale nieważne :) chociaż mam cichą nadzieję, że nasz Maluch zdecyduje się szybciej wyskoczyć. Gdyby było trochę cieplej, to wzięłabym się za okna może ale mnie przewieje… chyba zostanę przy myciu podłóg ;)

Staraczki kochane, mimo, że przyszła @ nie poddawajcie się – kolejny cykl przed Wami. A my tutaj strasznie mocno trzymamy &&&&&&&&&!

Pozdrawiam Was wszystkie ogromnie!

reklama
Hej,
Magda pokoik cudo!!!!!!!
Ja mam tylko 2 pokoje w mieszkaniu (salon z aneksem + sypialnia), wiec my mamy kącik u siebie w sypialni. Też kiedys klikne fotke dla Was :)

marcela 19 grudnia piekny termin, na Wigilie powinnas juz byc w domu :)

Ja dziś byłam znow u lekarza (bo tak kaza chodzic) i dzis sie podobalam, w sensie ze wszystko ladnie sie normuje i byc moze nie bedzie koniecznosci wywolywania porodu, wiec do 16 grudnia czekamy czy cos sie samo wydarzy (bo lożysko sie starzeje i szyjka skaraca). Aczkolwiek 10 grudnia ide na pierwsze kontrolne KTG.

Juz marze o tym zeby miec Wiktorke przy sobie i ja przytulac, calowac, i zjesc najlepiej!!!!! :D

Do góry