reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam, dawno mnie niebylo ale podczytuje was regularnie.malej ida dalsze zeby teraz gorne jedynki wiec czadami marudzi.siostry moja chce wyjechac te swoim mezem i synkiem tutaj do nas wiec szukam jej mieszkania, ogolnie wszystko naraz a czadu jakos coraz mniej.mala wczoraj zauwazylismy wchyta sie roznych rzeczy i sie podnosi.juz w kojcu a mamy taki co mozna podnosic i obnizac ja noemozna samej zostawic i musimy najpierw obnizyc.mala odstawila sie tet w tamtym tyg od cycka.probowalam ja jeszcze karmic ale tak mnie pogryzla ze masakra no i tak zakaczylismy karmienie, ale bylo fajnie:-)
Martoocha Stelcia jest przesliczna:-) mnie np bardzo brakuje brzuszka.tesknie za byciem w ciazy
Bakalia wielkie gratulacje.wszystko bddzie ok
Pietrucha ja regularnie podpytuje Malwine co u ciebie bo wiem ze ma kontakt z toba.
Suana ciesze sie ze wszystko ok u ciebie
Ania u mnie byla owulacja dokladnie przesunieta o dwa tyg.zaszlam do zastepcy mojego lekarza mowi albo viazy niema albo pozamaciczna.beta pokazywala ze ciaza jest.zaszlam do lekarza mojego niby byl 8 tyg ale w rzeczywistosci byl 6tyg i tez tak zostalo di konca ciazy.lekarz wyliczyk mi termin z przesunietej owulacji i mala przyszla 3 dni po tym terminie.takze narazie spokoj, bo wiem co u mnie bylo jak mnie ten zastepca nastraszyl.
Dziewczyny pokazcie wasze brzuszki ciazowe.uwielbiam je ogladac

reklama
pietrucha bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku;))

Aniu- caly czas trzymam kciuki!!!

No i chwalę się- jajo urosło. Ma peknąć gdzieś w długi weekand;))) ta dam.

dziewczyny od popołudnia mam bóle brzucha już takie porządne i na zmianę raz plamię, raz krwawię,czuję ,że to już ronienie,najgorsze teraz to czekanie aż się oczyści...

Przeprasza,że tak tylko o sobie ale czytam Was,dziękuje za wszystkie słowa dla mnie.

nie wiem czy suwaczek już usunąć?:-(

nie krwawie mocno,temp. też nie mam,kontroluję się...wiem,że jak pojadę to usłyszę,że mam czekać,a w razie czego jak coś będzie nie tak to mąż jest ze mną także wsiądziemy w auto i pojedziemy,dzięki dziewczynki za wszystko

tylko glowa mnie boli bardzo ale to chyba przez stres

Ostatnia edycja:
Aniu jedź , nie czekaj przecież nawet jeśli krwawisz to może się udać farmakologicznie to załatwić i dzidzia może mieć dalej możliwość rozwoju.. bądź jeśli już jest zapóźno to nie będziesz się tak męczyła.. :(

Karo, zobaczysz jak szybko minie moment i mała będzie miała pełną szczękę ;))

A ja taka zmęczona się czuje, ale wieczór to jedyna pora kiedy moge do Was zajrzeć prócz drzemki małego w dzień.

aniu....tak mi przykro, ze przez to przechodzisz, pozdrawiam i tule. Jezeli to znowu poronienie, to masz je na podobnym etapie, wiec musza tym razem juz dojsc dlaczego tak sie dzieje... i nastepnym razem bedzie dobrze juz, zobaczysz...caluje

bakalia ja tez jak mnie dwa razy bol gardla bral, to tylko sola , zwlaszcza na noc i pomoglo, kwas foliowy tez mozesz wiecej, nic sie nie stanie, lepiej zazywac bo chroni przeciwko wada cewy nerwowej u dzidziusia podobno;-)
przekazuje tez Ci gorace pozdrowienia od marcoweczek, ciesza sie, gratuluja i 3 maja kciuki&&&&!!!

Ostatnia edycja:
Aniu. Modlę się za Was;* Mam nadzieje, że jeszcze wszystko będzie dobrze. Buzka

Znowu wyjazdam wiec niebede Was podczytywala w tym czasie, ale myslami jestem z Wami;*

reklama
Do góry