Witam, dawno mnie niebylo ale podczytuje was regularnie.malej ida dalsze zeby teraz gorne jedynki wiec czadami marudzi.siostry moja chce wyjechac te swoim mezem i synkiem tutaj do nas wiec szukam jej mieszkania, ogolnie wszystko naraz a czadu jakos coraz mniej.mala wczoraj zauwazylismy wchyta sie roznych rzeczy i sie podnosi.juz w kojcu a mamy taki co mozna podnosic i obnizac ja noemozna samej zostawic i musimy najpierw obnizyc.mala odstawila sie tet w tamtym tyg od cycka.probowalam ja jeszcze karmic ale tak mnie pogryzla ze masakra no i tak zakaczylismy karmienie, ale bylo fajnie:-)
Martoocha Stelcia jest przesliczna:-) mnie np bardzo brakuje brzuszka.tesknie za byciem w ciazy
Bakalia wielkie gratulacje.wszystko bddzie ok
Pietrucha ja regularnie podpytuje Malwine co u ciebie bo wiem ze ma kontakt z toba.
Suana ciesze sie ze wszystko ok u ciebie
Ania u mnie byla owulacja dokladnie przesunieta o dwa tyg.zaszlam do zastepcy mojego lekarza mowi albo viazy niema albo pozamaciczna.beta pokazywala ze ciaza jest.zaszlam do lekarza mojego niby byl 8 tyg ale w rzeczywistosci byl 6tyg i tez tak zostalo di konca ciazy.lekarz wyliczyk mi termin z przesunietej owulacji i mala przyszla 3 dni po tym terminie.takze narazie spokoj, bo wiem co u mnie bylo jak mnie ten zastepca nastraszyl.
Dziewczyny pokazcie wasze brzuszki ciazowe.uwielbiam je ogladac
Martoocha Stelcia jest przesliczna:-) mnie np bardzo brakuje brzuszka.tesknie za byciem w ciazy
Bakalia wielkie gratulacje.wszystko bddzie ok
Pietrucha ja regularnie podpytuje Malwine co u ciebie bo wiem ze ma kontakt z toba.
Suana ciesze sie ze wszystko ok u ciebie
Ania u mnie byla owulacja dokladnie przesunieta o dwa tyg.zaszlam do zastepcy mojego lekarza mowi albo viazy niema albo pozamaciczna.beta pokazywala ze ciaza jest.zaszlam do lekarza mojego niby byl 8 tyg ale w rzeczywistosci byl 6tyg i tez tak zostalo di konca ciazy.lekarz wyliczyk mi termin z przesunietej owulacji i mala przyszla 3 dni po tym terminie.takze narazie spokoj, bo wiem co u mnie bylo jak mnie ten zastepca nastraszyl.
Dziewczyny pokazcie wasze brzuszki ciazowe.uwielbiam je ogladac