Hej dziewuszki;-)
Ja cos ostatnio czasu na forum nie mam sorki, ale podczytuje i 3 mam kciukasy&&&
bakalia gratulacje wielkie! Juz jestes z marcowek bodajze druga w ciazy
i bardzo dobrze, wcale nie za wczesnie!
co do acardu- polecam 100% , ale tez po konsultacji z ginem, ja dopiero w tej ciazy go dostalam i jak widac na razie dobrze;-)
co do dupka sie nie wypowiadam, moja rada nie namawiaj lekarki na dupka na sile, poniewaz problemow z zajsciem jak widac nie masz;-), jedno dziecko juz masz zdrowe a i sa rozne opinie, poza polska oczywiscie.
agawa tez 3 mam &&& nie wiem, bo nie doczytalam Ty tez juz?
eska, mika ja tez mam szyjke teraz cos na 4cm, zamknieta, to chyba jest dluga??jejku, ja tam sie boje paluchy wkladac! A Jak sie czujecie ?
pietrusia jak tam?
U mnie ok, co jakis czas brzusio pobolewa, strachu napedzil mi jakis tydzien temu uff, ale nie mocno i po magnesie przechodzi i co jakis czas cos tam zakluje, zaparcia co jakis czas
no i lydki czasem rano bola hm uroki;-), lek dalej jest, ale ruchy malej pomagaja:-)
Niestety tylko cisnienie musze mierzyc, mam wizyte za niecale dwa tygodnie, bo ostatnio jak mierzyl to mialam 150/90, no ale w domu jak mierze to mam z tych nizszych, bylam podekscytowana troche, no ale on powiedzial, ze te elektryczne przeklamuja czesto...no i jak znowu wyjdzie wyzsze to mi wlaczy leki.., no jak trzeba to trzeba bedzie, oby tylko bylo dobrze:-)
martoosiafajnie ze taka radosc bije, bardzo sie ciesze, ja juz sie nie moge doczekac....dalej sie boje, ale malej ruchy uspokajajaco dzialaja hihi
madziorek dobrze, ze monitorujesz, bo bedziesz wiedziala co i jak:-) 3 mam&&&
Przepraszam kochane, ze wszystkiego nie doczytam... Mysle o Was wszystkich prawie codziennie...
sciskam i buziakuje Was mocno 3 majcie dalej&&& za mnie prosze, bo wierze, ze pomaga, a ja posylam duuzooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u mnie juz druga polowa sie zaczyna....teraz odliczam do 30 tyg hihi:-)
milego weekendu Wam juz zycze, my wyjezdzamy w niedziele znowu na krotki urlop za Sydney, wracamy kolo czwartku, piatku;-)