Maku87
Zaciekawiona BB
Bakaalia Nie bój się To super, że udało Ci się tak szybko zajść w ciążę!!! Widać Twój organizm bardzo szybko wrócił do normy!!! Wiesz, ja zaczęłam się starać o kolejną ciążę już 3 tyg po zabiegu. Myślałam sobie - a co tam, jeśli mój organizm nie będzie na to gotowy ( głownie chodzi o "wyściółkę macicy endometrium czy się zregenerowało, urosło na nowo) , no to zarodek zwyczajnie się nie zagnieździ jak nie będzie miał do tego odpowiednich warunków. Miałam nawet nadzieję, że dołączę do grona tych dziewczyn, które nie doczekały pierwszej miesiączki po poronieniu, bo już były w następnej ciąży. U Ciebie na pewno już są super warunki dla zarodka po dwóch miesiącach Naprawdę nic się nie martw dziewczyno tylko CIESZ SIĘ!!!!! A co ze mną to nie wiem A ile jesteś dni po owulacji? Albo który to dzień cyklu? To tak dla mojej wiedzy, bo próbuję ustalić kiedy warto robić testy i mieć wiarygodne wyniki, ale żeby nie czekać aż do dnia spodziewanej @. Więc masz betę 11 i tylko mi brakuje info w jakim dniu.
Ostatnia edycja: