reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mika ja już nasłuchałam się różnych opinii o różnych szpitalach. Na Karowej mają przyjaciółkę lekarka badała ginekologicznie przy otwartych drzwiach tylko ze względu na to, że prowadziła ciążę w LuxMedzie. Jak zwróciła uwagę na te drzwi, to usłyszała, że niech jedzie do LuxMedu jak jej się nie podoba. Na Żelaznej kolega musiał pół oddziału opierdzielić, żeby zaczęli działać, skoro jego dziewczyna rodzi od kilkunastu godzin i rozwarcie nie postępuje, a wody odeszły. Obecnie nie słucham już żadnych opinii i cieszę się, że mam na oddziale swojego lekarza, który mojej znajomej załatwił wejście męża na OIOM jak nikt nie pozwalał etc.

A Ty pij dużo, bo się odwodnisz! Na tym etapie dziecko i tak weźmie sobie co mu potrzebne, ale gorzej z Tobą. Musisz zacząć coś niestety jeść! :)

reklama
Magda dobrze, że pojechałaś na IP. Wystraszyłaś mnie tą informacją. Teraz już dobrze się czujesz? Dolegliwości minęły?
Neta &&&&&&&&&& za staranka ;)
maqa &&&&&&&&&&&&& za pierwszy dzień w nowej pracy!!!
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!

Z upoważnienia Pietruchy naszej kochanej, która dalej siedzi w szpitalu cytuję jej słowa do Was:)

" Raz krwawię, raz nie krwawię. Czekam na wyniki posiewów... I pozdrawiam wszystkie"

O kurcze Mika ale jaja ja mam nadzieję że Twoje sny to tak jak te moje:):tak::tak::tak::tak::tak:
Jak dziś lepiej z rzygotkami biedaku ??? leż jak najwięcej wtedy się mniej rzyga:) wiem to z autopsji:)

Marcela od wczoraj czułam się już super, ale dzisiaj coś znowu chyba się zaczyna. Głowa mnie boli, mam biegunkę... eh! O 18 mam wizytę, zobaczymy o co chodzi.

Pietrucha
będzie dobrze, trzymamy za Was kciuki :*

Mnie tak męczyło 2 miechy i przy oliwce i teraz nawet schidłam kilo ;))) za to teraz w tym miesiącu 3 do przodu XDDD

reklama
Hej Kobietki. Jestem, podczytuje ale czasu brak na odpisywanie.
Aniu oby wszystko było dobrze, te dni strasZnie sie dłużą przed wizytą.
Mika przerzuć sie moze na dietę lekkostrawną ja jest bardzo źle. U mojej koleżanki to pomogło, a juz 2x w szpitalu na kroplowkach była bo mega haftowala, odwonila sie, teraz już lepiej.
Maqu jak pierwszy dzień w pracy?

Do góry