Byłam dzisiaj na wizycie. Moje plamienie z piątku, to pęknięte naczynko w szyjce, lekarz powiedział, że dobrze, że jestem na zwolnieniu, bo praca mogłaby doprowadzić do przedwczesnego porodu. Dostałam dodatkowe dawki żelaza i magnezu i mam się mocno oszczędzać. Zosia waży już prawie 700g! Nogi ma dłuuuugie, chyba po tacie
Jest zdrowa i ma się dobrze, leżała główką w dół w str mojego kręgosłupa i nie dała zrobić sobie zdjęcia.
reklama
Marcela- ja mam napinania (przy tym uczucie mocnego ciągnięcia) od 18 tc. Mam je do dzisiaj- taka widocznie moja natura. Ale i tak warto monitorować szyjkę, bo wiadomo każda ciąża jest inna.
Magda- super że wizyta pomyślna
Magda- super że wizyta pomyślna
eska13
Fanka BB :)
Witam Was po przerwie wydałam szwagierkę za mąz i jestem, właśnie nadrobiłam wszystko i już jestem na bieżąco
*
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
z zimnych gór
*
Ewikewik nie bierz progesteronu przed owulacją po on hamuje owulkę, a dokładnie pęknięcie pęcherzyka Graffa, przecież pigułki anty są często własnie z progesteronem, trochę miałam fizjologi na studiach
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Ewikewik nie bierz progesteronu przed owulacją po on hamuje owulkę, a dokładnie pęknięcie pęcherzyka Graffa, przecież pigułki anty są często własnie z progesteronem, trochę miałam fizjologi na studiach
Ostatnia edycja:
celta
Dzięki mika
. Jeszcze mam małą nadzieję. Zobaczymy. Powtórzę test za tydzień.
Magda, bardzo się cieszę, że z małą wszystko dobrze, a Ty rzeczywiście odpoczywaj jak najwięcej i uważaj na siebie
Trzymam kciuki!
marce_la :-) cześć i dziękuję za kciuki! Szczerze powiem, że Wasze przypadki, to że jesteście w ciąży, po różnych, trudnych przeżyciach - daje wiele nadziei. Dbaj o siebie
ewikewik, ściskam Cię mocno. Życie potrafi pozytywnie zaskoczyć
, więc czemu Tobie miałoby się nie udać?? Może poszukaj lekarza, który jest dość dobry i nie trzeba czekać tak długo na wizytę. Czasem warto zasięgnąć porady w kilku źródłach, nie warto leczyć się samemu, bo daje to średnie efekty najczęściej, a do tego można sobie jeszcze gorzej cykl rozregulować. Trzymam kciuki za Ciebie :-) i pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia. Musimy wierzyć, że się uda
.
Madziorrek, dzięki. Też mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy, choć w zasadzie ten wczorajszy nie był zły, choć na bardzo wysokich obrotach. No tylko ten test rano mnie zasmucił. No trudno.
Temp. dalej 36.8-37.2, kłucie i pobolewanie podbrzusza. Może ja kurde mam jakiś stan zapalny, ale od czego....
Pozdrawiam Was cieplutko :-)

Magda, bardzo się cieszę, że z małą wszystko dobrze, a Ty rzeczywiście odpoczywaj jak najwięcej i uważaj na siebie

marce_la :-) cześć i dziękuję za kciuki! Szczerze powiem, że Wasze przypadki, to że jesteście w ciąży, po różnych, trudnych przeżyciach - daje wiele nadziei. Dbaj o siebie

ewikewik, ściskam Cię mocno. Życie potrafi pozytywnie zaskoczyć

Madziorrek, dzięki. Też mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy, choć w zasadzie ten wczorajszy nie był zły, choć na bardzo wysokich obrotach. No tylko ten test rano mnie zasmucił. No trudno.
Temp. dalej 36.8-37.2, kłucie i pobolewanie podbrzusza. Może ja kurde mam jakiś stan zapalny, ale od czego....
Pozdrawiam Was cieplutko :-)
myszka2829
Magda tak, to moze byc juz siara ;-) mleczarnia musi sie pomalu szykowac do wielkiego otwarcia 

Myszko ja mam nadzieję, że ta mleczarnia będzie działać, bo przynajmniej obecnie mam zamiar karmienia "cycem" 
Martula ja myślałam, że później mi się to pojawi, a tu zaskoczenie
Ostatnio miałam już takie małe 2 plamki, ale pomyślałam, że na 100% to nie to. Wczoraj pachniałam noworodkiem i mnie to męczyło cały dzień, kazałam mężowi mnie wąchać
A to po prostu mleko 
Martula ja myślałam, że później mi się to pojawi, a tu zaskoczenie
reklama
eska13
Magda ale fajnie 
Celta trzymam kciuki może to zapalenie pt coś się z jajka wykluwa
)) mam nadzieję
Ewikewik w dzisiejszych latach wiesz, że 40 to nie wyrok
Martocha ale Ci suwaczek zasuwa
super
Mika, Myszka, Michalina, Izka pozdrawiam