reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

Przypominam listę, bo gdzieś zaginęła kilka stron wcześniej :)

Madziorrek- małpa ok 24 .08 +/- 3 dni
Neta
- termin @ 28-30 sierpnia 2013
Suana - termin @ 29-30 sierpnia
Joaro - termin @ 27-30 sierpnia
Ewikewik - termin @ 01.09
Mika - termin @ 8-10 września a potem do dzieła
wink2.gif

Małgonia - termin @ 14.09.
celta - termin @ ok.15.09

A mnie już od kilku dni brzuch boli jak na @ i tylko latam i sprawdzam. Bez sensu !

reklama
Melduje że wypad sie udał;) Ale sie tu natworzyło;)
Mamusie mają piękne i zdrowe dzieciaczki, u przyszłych mamuś dzięki Bogo też wszystko dobrze;) Tylko się cieszyc;* A u mnie przyszła @ regularnie po 28 dniach. Pierwszy raz od stycznia. Staraczki zaciążamy wszystkie jak idzie po kolei w kolejnych lub obecnych cyklach;D czuje to;p

Nanu Matylda przesliczna i tez widze ma lysinke jak moja ksiezniczka.rosna nam krolewny bez wloskow:-)
Magda dobrze ze wszystko sie zakonczylo.Teraz odpoczywaj
Martoocha jesli dla twojej psychiki lepiej to jak najbardziej tez bym sie zdecydowala na cc.Juz niedlugo i poznamy Stelle
Staraczki wrzesien nalezy do was!!!
Wikama, zapominajka, marcela, michalina dajcie znak zycia

My wctoraj po nastepnym bilansie i kontroli.wszystko ok, lekarz mowil zevantybiotyk mamy brac do wtorku i ze tak szybko zadzialal.lekarz ja badal a ta gadala sobie z nim, tak jej sie podobalo.lekarz mowol ze bardzo silna i mocna dziewczynka.waga 6800g, mowil ze na piersi super, ze wlasnie na tym bilansie powinna podwoic swoja wageurodzeniowa wiec wszystko ok.Po chorobie znowu zasypia sama wieczorem i to mnie juz cieszy
No i M zakupil mi dzisiaj przyrzad z Kärchher do mycia okien.super przyrzad, zaraz umylam wszystkie bo szybko idzie, a zawsze nienawidzilam myc okien.milej niedzieli

mika Tymoteusz :tak:

Ozila, gratuluję 10 tygodnia :biggrin2: i trzymam kciuki za każdy kolejny, aż do szczęśliwego rozwiązania.

nanulinka, śliczną masz córeczkę i wcale się nie dziwię, że zajmuje Ci każdą wolną chwilkę. A za kciuki dziekuję, naprawdę się przydadzą :-)

suana, o jak fajnie wiedzieć, że ktoś jeszcze boryka się z czyms podobnym :blink:. Moża taka nasza wątpliwa uroda, ale trzeba się jeszcze baczniej sobie przyglądać, swojemu ciału, bo ciągle wszystko jest jedną wielką niewiadomą... Eh...

ewikewik, zwykle brałam duphaston na wywołanie @, teraz przepisano mi właśnie luteinę dopochwowo 2x1 dziennie, jest tańsza a działanie takie samo ;-). Jakby się udało zajść w ciążę też myślę, że początkowo będę musiała jechać na progesteronie.

Madziorrek, no to super, że wyjazd się udał!! A jak @ się skończy - działania czas przedsięwziąć :-)

mat0cha, ja też tak myślę, że najlepiej "mieć" dobrego, zaufanego i iść rodzić szpitala gdzie pracuje :tak:
Powodzenia Tobie już na tym prawie finiszu :biggrin2:.

I miłej niedzieli. Ja byłam w górach i zaraz zabieram jeszcze psisko na dluuugi spacer, niech się zmęczy bestia - będzie spać 2 dni ;-)

To znowu ja :tak:.
Spacer był super, takie słońce piękne, ale chłodek już jesienny.
Pies pobiegał, popływał, a teraz leży bez ruchu..

Od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze, praktycznie non stop i temp. oscyluje między 36.8-37.2, raz tylko było 36.7 i to byłyby jedyne objawy ewentualnej ciąży.. których zresztą chwytam się prawie jak tonący brzytwy.. Sama wiem, że zachowuję się irracjonalnie, ale nic na to nie poradzę. Wiecie jak jest... Jak człowiek czegoś bardzo pragnie, chciałby mieć to szybko :blink:

myszko dziś jest 32dc.
Tyle, że ja mam bardzo długie i nieregularne cykle.
Na monitoringu w 21 dc był 18mm pęcherzyk, tyle wiem :blink:

Celta zrób test, może już coś wyjdzie? Trzymam kciuki :) &&&
tez pokusilabym sie o test, bo to tak troche nie @powa temka i pobolewania ;-)

Pewnie, że o tym myślałam... ale - strasznie się boję rozczarowania. Może poczekam jeszcze kilka dni.
Ok tygodzień od poczęcia to chyba za szybko na pozytywny wynik testu.
Łeb pęka mi w szwach od myśli. Idę spać.
Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała.

reklama
Dziewczyny, moja fiksacja na temat ciąży urojonej dziś przybrała formę plamień w 19 dc. Owulację przed pierwszą ciążą miałam przed 14 dc, teraz przy tej długości cyklu pewnie jest podobnie. Cykle po porodzie ( i podobnie było przed) między 25 a 27 dni, plamienia przed @ były 2-3 doby przed więc się nakręcam... Cicho kiełkuje nadzieja na plamienie implantacyjne... Chyba, że mi się cykl skrócił to wtopa... I od kilku dni mam masakryczną:szok: migrenę. Może to menopauza :baffled: Wszystkie objawy jak na @ tylko tak wcześnie? Od 8 dnia cyklu do 14 brałam 1 luteinę na dobę, bo tak jak pisałyście wcześniej, mogłam mieć niedomogę lutealną i cykle bezowulacyjne. Moze to efekt brania chormonów?

Do góry