reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ona to ma ale cudenko :-) nie martw sie mocno serduszkiem sporo maluchow ma male ubytki i same znikaja, bedzie dobrze kochana:-) ucaluj Niunie od nas :*

Karo nie wyrobilismy sie z urzedow na U4, wejde jutro po ogledzinach mieszkania.

Izka jeszcze ciut za wczesnie na opuszczanie brzusia, obserwuj sie i przypadkiem nie stresuj;-) pamietasz jak u mnie brzuch wedrowal gora-dol?? wystarczy, ze maluszek sie inaczej ulozy i juz leci w dol albo idzie w gore ;-)

Martoosia tos ty wygimnastykowana, ze hooo hooo ^^

Ewelka no wielkie gratulacje dla Malego spryciarza :-) jak sie nie poslizgnie i nie wystraszy jak moj Tomcio (tez zaczal w 9mz a potem bach na klocku i usiadl na pupie do 12;-))to juz bedziesz miala ganianego w domciu :-D warto futryny okleic czyms miekkim, moj wiecznie mial problem z wycelowaniem i walil prosto w futryny... i ciagle mial czolko zasinione w roznych kolorach (jeden siniak schodzil, a juz zdarzyl drugiego nabic)

nio a u nas Paul pochlania wieczorami juz 230ml... wciagu dnia juz sie pogubilam po ile zjada bo mam wrazenie ze ciagle dorabiam kolejne flaszki... mamy malego zarloczka :-D do tego w wozku nie chce lezec... najlepiej na rece i musi wszystko widziec;-) no i cieszy sie do wiaterku jak mu dmuchnie w twarz :-D

co do krocza, ja podmywalam sie w nadmanganianie potasu i jednak wole zeby nacieli jak popekane;-) (mialam oba)

Ona to ma - No masz, Oną, cudną i uśmiechnietą! Gratuluję.
Fuma trzymam kciuki. Ja czekam na efekty naszych starań. Dziś w dodze nad morze też dużo bocków widziałam, niech to będzie dla nas dobra wróżba! I dla innych staraczek :-)

Myszka a wlasnie teraz jak wyszlam z wanny maz mi powiedzial, ze zauwazyl ze od kilku dni brzuch mi sie obnizyl i nie chcial mi mowic zebym sie nie stresowala, a ja juz to sama zauwazylam i latam kilka razy dziennie do lustra i sie gapie :p

Jak nie urok to sraczka kurde :p jeszcze chce choc ze 4 tyg wytrzymac w dwupaku

Iza ale po tym jak sie obnizyl brzus bylas u ginka? warto sprawdzic no i usiasc z doopa a nie latac :-D

w sobote byłam na IP i w sumie nie zagadywałam o tym brzuchu, ale by pewnie zauważyła jakby było coś nie tak, bo podwozie mi dokładnie zbadała :)
w poniedziałek ide do swojego ginka to mu powiem :) jutro czekają mnie siuśki, krew i okulista i się okaże czy będzie wskazanie do cc
staram się nie latać dużo, ale dzisiaj czekają mnie jeszcze zakupy a jutro wypad do lekarza właśnie, w domku raczej poleguje :-p

a w ogóle to dzień dobry laseczki :-)

hellołłł :-)

co za pogoda wrrr... nic mi nie schnie, mam dość tego deszczu

izka ja wizytuję we wtorek, dzień po Tobie ;-) też muszę krew i siuśki zrobić.. a jaką masz wadę oczu, że myślisz o cc?

Hej kobitki!

Izuniu spokojnie z tym brzuniem ;)! Obniża sie jak Maluszek schodzi niżej i mi tez już od jakiegoś czasu wydaje sie ze leży mi brzuch na nogach :)! Ale to u niektórych kobitek tak sie wydaje dlatego ze od 30 tc Maluszek rośnie w tak zawrotnym tempie, że brzucholek idzie do przodu i momentami sprawia wrażenie opuszczonego ;)! Jak czop odejdzie to powód do zastanowienia bo to oznaka zbliżającego sie porodu...

Ewelka przepraszam, ze wczoraj nie napisałam ale byłam taka zalatana, że dopiero dzisiaj doczytałam i serdecznie gratuluje pierwszych kroków ! Niesamowite jaki człowiek jest w takich momentach szczęśliwy i dumny!

Ewcik poprasowalam trochę rzeczy! Ale jeszcze cała masa mi została i zrobiłam dla Ciebie te fotki:

Ewikewik to czekamy na efekty! A tymczasem przesyłam fluidki wszystkim staraczkom: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ciekawe co u suany?

Dziewczyny ja wizyte mam w piątek! A o ile pamietam to dzisiaj tez któraś z kobitek wizytuje!
Magda, Michalina, Marcela co u Was?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
ONA-TO-MA, serdeczne gratulacje! Słodzinka z Twojej córci :tak:

Ewelka, pochwały dla małego że już dreptać zaczyna...Zdolny...PIĘKNIE!

A mojej Lidii pokazały się w końcu dwie górne jedynki. Wczoraj zauważyliśmy- ledwo się wyrżnęły. Dziąsła otwarte jak nie wiem. A 2 dni temu tak marudziła w nocy i budziła się z płaczem, że nie dawało jej się uspokoić...Ech...No ale dobrze że już śpi spokojnie :-)

Do góry