Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
kochana, no tak też zrobiłam przecie każdy nawet paseczek czy etui od parasolki prałam po 2 razy z wielką ilością Lenora
no to faktycznie musiał przesiąknąć...
Ona-to-ma grtuluję i duuużo zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana, no tak też zrobiłam przecie każdy nawet paseczek czy etui od parasolki prałam po 2 razy z wielką ilością Lenora
a jak tam nasze staraczki drogie? która teraz łapie berka?
Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Ja juz urodzilam. 31 maja o godz 17.35 59cm 3880g 10pkt
Dopiero wczoraj wyszlysmy ze szpitala bo malutka miala crp podwyzszone do tego ma problem z serduszkiem ma malutki ubytek, ale mam nadzieje ze bedzie oki
Oto przedstawiam wam KlaudieZobacz załącznik 565166Zobacz załącznik 565167
Ewcik a u nas położne jakoś odradzają te tantum rosa ( a też miałam kupować) mówią, żeby raczej nie robić sobie nasiadówek tylko octeniseptem ( czy jak to się tam pisze) psikać i suszyć, suszyć i suszyć
(u mnie działało podniesienie nóg po seksiku i tak leżałam z 5 min- robiłam swiecę z zgiętymi nogami.. warto nie wstawać za szybko).