reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

hello

zawiozłam Marcepana do żłobka.. miałam prać dzisiaj ciuszki dla dzidzi, ale nie wiem, czy jest sens, bo za oknem masakroza, a chciałam, żeby na balkonie się suszyły.. Wikama, Izka już macie poprane?

nanu Matyśka jest cudna!!! i super, że taka grzeczna była, chyba czułam, ze mama potrzebuje chwili odpczynku :tak:

danutaski o rany, może idź do jakiegoś dermatologa??

myszka widać, że Paul lubi się kąpać :tak:

dziewczynki, jakie macie wózki dla swoich bejbików?

reklama
danutaski - nie pomogę :/ nie znam się....

Ewcik - my mamy Roan Marita - spadek po córeczce znajomych:) póki co nie mam na co narzekać:)

nasz tez czerwony:)
ja miałam w planach uzywany mutsy urban rider, ale dostał nam się ten więc nie marudziłam:) i w sumie jest ok:)

Cześć baby;

widzę, że tematy wózkowe ;-) Ja mam Mutsy urban rider i jestem zachwycona. Żałuję, że przy Iggym pożałowałam kasy i kupiłam xlandera.

U nas pogoda paskudna, zimno i ble. No i czekam na listonosza jak na zmiłowanie :sorry2:

dziewczynki, a kiedy zaczęłyście prać ciuszki ?? bo miałam taki zamiar, ale teraz sobie myślę, że przecież do sierpnia to się zdąży zakurzyć.. tym bardziej, że dzidzia ma ciuszki w szafie razem z Marcelkiem, którą otwieram po kilka razy dziennie

ja jadę do Berlina 13 sierpnia po nasz wózeczek:-). Bugaboo Buffalo. W Polsce będą dopiero od września.
Ewcik-słyszałam że dobrze jest mieć wszystko do 34 tc przygotowane..

Ostatnia edycja:
Firma mi kupuje:-)- ja tylko dokupię sobie trzymak na kawę:-p. Mogłam sobie wybrać jaki tylko chciałam:zawstydzona/y:. A wszyscy się zachwycają tymi Bugaboo ..no i dużo o nich poczytałam..

reklama
Danutaski no nie żartuj, że znowu Ci się coś przyplątało.. pędź do dermatologa..

Ewcik ja mam częśc poprane, zdąrzyłam w jeden dzień w tamtym tyg jak pogoda w miare była.. teraz sterta kolejna leży i czeka na słońce :-p ale jakoś go ani widu ani słychu..
co do wózka to my mamy zamówiony ten Coletto marco polo.. ale jego też póki co nie ma!! kurna już zaczynam być zła bo w tym tyg minie 5 tyg..

Martus no noooooo masz niezłą firmę, że Ci takie prezenty funduje :-)

Myszka noo przesłodki on jest w kąpieli :-):-)

kurna od rana bez prądu byłam.. w piątek znowu cały dzień ma nie być, idzie zgłupieć!

Do góry