reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć

Wikama nie wyrywaj się przed szereg,teraz jest kolej na Nanu;-).

A tak na poważnie to trzymam kciuki,żeby było wszystko ok i żeby mała jeszcze trochę zaczekała.

Jak się czujecie w ten upalny dzień? Ja w ciąży nie jestem a ledwo dzisiaj chodziłam.

Mój wykres to jedna wielka zagadka,tempka mi idzie do góry zamiast spadac przed @.
Jeszcze trochę ,24 maja mam sobie zbadać prolaktynę i udać się do ginki po dalsze wytyczne.
Miłego wieczoru dziewczyny.

Cześć Dziewczynki! No wiec szykuje sie na wizytę! Wczoraj zaledwie pare kropli jakiegoś płynu ze mnie wyleciało, wiec staram sie być dobrej myśli! Bardzo proszę o kciuki!!! Wizyte mam na 10, ale pewnie do gabinetu wejdę ok. 10.30.

dzieki za wsparcie :*

Nanu co słychać u ciebie po wczorajszym spacerku?

hej kochane :-)

leżę na kanapie i odpoczywam.. od rana siedziałam w laboratorium, robiłam dziś glukozę-bleee, ale jakoś dałam radę z sokiem z cytryny. Do tego morf, mocz, hbs, hcv, hiv.. i się wkurzyłam, bo jak dzwoniłam do lab, które wykonuje im te badania, to mówili, że czeka się ze 2 dni na wyniki, a dziś w przychodni, że tydzień na te hiv, hcv, hbs ... wrrr a w czwartek mam wizytę, mam nadzieję, że zdążą przyjść..

wikama jak po wizytce?

nanu jak się czujesz?

Zapo dzięki za informację :) Nanu - trzymamy kciuki za Was!!!!!

Mam dzisiaj jakiś ucisk podbrzusza i złe przeczucia. Nie wiem czy to hormony,czy coś się dzieje. Jeszcze nie panikuję, ale dziwnie się czuję.

Witam
Niemoge uwierzyc ze Nanu juz porodowce.Planowala 15 maja a jednak juz wczesniej Matyldä nas przywita.Trzymamy kciuki&&&&&
Wikama jak prteczytalam twoj post to pomyslalam e naoewbo wody ci odeszly,ale dobrze ze to jakis polip bo mala jeszcze troche niech posiedzi sobie w brzuszku
U nas propnie prezyc bo od niedzieli kupki nie zrobila i troche jej nozki przytrzymalam i jak poszlo to byla ja w kupce,mala i przescieradlo.Wszystko ie juz pierze a mala szczesliwa

Cześć Dziewczynki! No wiec szykuje sie na wizytę! Wczoraj zaledwie pare kropli jakiegoś płynu ze mnie wyleciało, wiec staram sie być dobrej myśli! Bardzo proszę o kciuki!!! Wizyte mam na 10, ale pewnie do gabinetu wejdę ok. 10.30.

dzieki za wsparcie :*

Nanu co słychać u ciebie po wczorajszym spacerku?

Ogromnie mocno trzymam kciuki!!! Niech dzidziuś jeszcze sobie posiedzi:tak:.
Sorry dziewczyny, teraz rzadkiej się odzywam..ale przez pracę mam mniej czasu.. jak to Nanu na porodówcE?

Czuje się super- teraz jak wyszłam z domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
nanu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale nas zaskoczyłaś :)
Wikama ???
Magda może po prostu macica się powiększa? ja codziennie od czasu tych plamień mam bóle pordbrzusza, szczególnie jak długo stoję albo dużo chodzę ale lekarz nic niepokojącego w tym nie widział.

Do góry