reklama
Gatto chcialambym juz bym na porodowce.Jeszcze o 00:30 kolezanka mi napisala ma 6cm rozwarcia i ze raczej w nocy urodzi to juz dla mnie znowu z nerwow o 5bylo po spaniu.Teraz na godzinke usnelam ale musze wstawa pomalu bo na 11 do gin
Zaponinajko wlasnie niewiem czy tutak robia masaz szyjki.Moj lekarz niemiec ale moze akurat zna takie cos
Wszystkim dziewczyna dziekuje za trzynanie kciukow i trzymajcie dalej.Dzisiaj moja ukochana babcia by skonczyla 95lat wiec bylby super prezent
Zaponinajko wlasnie niewiem czy tutak robia masaz szyjki.Moj lekarz niemiec ale moze akurat zna takie cos
Wszystkim dziewczyna dziekuje za trzynanie kciukow i trzymajcie dalej.Dzisiaj moja ukochana babcia by skonczyla 95lat wiec bylby super prezent
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapo a Ty jak kochana gotowa w razie co??
Dzisiaj będziemy z Iggym kącik szykować. Generalnie w domu wszystko jest. Ale im bliżej tym bardziej wydaje mi się, że nie podołam. Jakieś głupie jazdy mi się włączyły. A do tego tu mnie kuje, tu strzyka, brzuch czasem twardnieje a ja idiotka panikuję
Generalnie jestem zniesmaczona swoim zachowaniem...
Karo mam nadzieję, że znają to, albo inne sposoby na przyspieszenie, Czekam na wieści!
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Myszko Paul jest cudny, co za słodziak.
Karo ja tez ciagle o Tobie myślę-trzymam kciuki,żeby już się zaczęło. Powodzenia. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Izka-jak tam u Ciebie? Jak się czujesz.
Ewcik a jak tam U Ciebie?
Karo ja tez ciagle o Tobie myślę-trzymam kciuki,żeby już się zaczęło. Powodzenia. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewcik a jak tam U Ciebie?
Izka87
Fanka BB :)
aaa dzięki za pamięć leże sobie cały czas, się zrobię sflaczała już konkretnie, bo tylko piżama i szlafrok i sama w domu.. jak leże nie jest źle, stawia się tylko co jakiś czas, więc nie panikuję. Za tydzień mam kontrolę to zobaczymy jak szyjka się zachowuje..
a za Ciebie trzymam mocno kciuki za ten cykl!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Izka mam nadzieję, że te twardnienia miną i spokojnie dotrwasz do samego końca.
Fuma kiedy testujesz?
Fuma kiedy testujesz?
reklama