reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Madziula ale super!! Piekna beta i wcale nie za duza!!!! Ja jakos w 31 dc mialam ok 600, nie pamietam dokladnie a nie mam jak sprawdzic ale tez byla spora, wiec trzymam mocno kciuki!!!
A ja juz po jednej kroplowie, niecierpie tych wenflonow bo zawsze mnie strasznie dlon szczypie ;/ ale kurde to nie ja powinnam tu byc tylko karo, myszka na porodowkach ;p ale sie obijacie

ja kiedyś od wenflonu nabawiłam się zapalenia żyły..bo pielęgniarkom nie chciało się mnie zakłuć w drugą rękę po 4 dniach..pamietam jak mnie ręka do łokcia bolała przez 2 tygodnie prawie..
No średnie są te wenflony.. ale z drugiej strony lekarze w kazdej chwili mają łatwy do Ciebie dostęp-a to najważniejsze.. coś znalazłaś w TV? bo ja nic nie mogę znaleźć do oglądania.. zaraz chyba na e-kino odpalę Valentine's Day;-)

Martula no zastanawia mnie właśnie czemu ona taka wysoka. Mam 3tc4d i 220! Kolejne badania dopiero w poniedziałek, bo chcę zrobić w tym samym laboratorium, a w niedzielę jest nieczynne.

za mała źle! za duża też niedobrze! weź tu babie dogódź:p
Magda 3mam kciuki nieustannie!!!

Izka dobrze że jesteś pod opieką, a warunki luksus:))))

a u nas akcja gołąb! chyba wiosna idzie bo te france znów zaczęły atak na nasz balkon!
Siatka osłabiona po zimie i mrozach i dziś najpierw jeden rano wleciał ale jakoś wyleciał, a kilka godzin temu zauważyłam drugiego co się zaklinował wśród siatki i szczebelków od bluszczowej drabinki - nie mógł się wydostać, ja wogóle myślałam w pewnym momencie że zdechł:szok:
Ale nawet na balkon nie wyszłam... Zasłoniłam tylko zasłony i udałam że nie widzę! S. teraz wrócił i posłałam go z misją na balkon:/
Dzielny mój walczy! Gnój gołąb ledwo dycha i chyba trzeba siatkę pociąć i go zrzucić, bo ja na swoim balkonie na dogorywanie nie pozwolę!

Nanu kotka kupcie, darmowe zarcie bedzie mial skoro te gady tak lubia Wasz balkon;-)

Magda ladna betka, spokojnie wszystko jest jak nalezy. Teraz ze spokojem poczekac do 7 tc i juz serdunko podejrzec:-)

Trzymam z Wami kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Iza mnie jak na chirurgii koles zakladal wenflon to nawet wklucia nie poczulam...do dzis jestem pod wrazeniem jak on to zrobil.

No nic ide pod prysznic i podopieszczam sie czopkiem;-) ledwo wczoraj dosieglam...mam zbyt krotkie rece albo za duzy juz ten moj brzunio;-)

Dzien dobry dziewczynki ;) ja juz pokluta na nowo, badania pobrane, teraz czekam na obchod i o 9 sniadanko ;) nawet nie ma sie jak porzadnie umyc kurna z ta reka ;/ jak kaleka
Karo, myszka, zapo a u was coooo? Rozkreca sie cos po nocce?;)
Wikama a jak tam remont?
Ewcik uspokojona juz jak serducha sluchasz?;)
Nanu masz atrakcje z tymi golebiami ;p dobrze ze nie zdechl na tym balkonie bo padline wyrzucac fuuuuuj
Martus mam w tv cale 4 programy wiec za wiele nie ma co ogladac ;p

Cześć dziewczynki, podczytałam Was troszkę i witam się króciótko
Magda gratuluję i trzymam kciuki za poniedziałkowe wyniki
Izka odpoczywaj w tym SPA, wenflonu współczuje-człowiek jak bez ręki normalnie.

Przyjemnej soboty życzę, buziaki

reklama
Dzień dobry!

Iza jak tam po nocce w sanatorium? Jak brzunio? Nie napinał się tak wieczorem?

Magda beta super! Teraz ważny jest poniedziałkowy pomiar!!! My trzymamy kciuki! Ja z tym poniedziałkowym pomiarem pobiegła bym do gina od razu żeby ewentualnie zweryfikował leki które bierzesz a może i rozważyłabym zwolnienie lekarskie, żeby organizmu dodatkowo nie forsować! To takie moje rozważania, ale ja myśle że są sytuacje że warto dmuchać na zimne :)!!!! A kciuki cały czas są zacisnięte?

Nanu rosołek zrób z mieskiem :)! A tak powarznie to zobacz jeszcze przecież ciepło nawet nie jest a one już do Was lecą! Coś przyciagajacego jest lub było na waszym balkonie i one pamiętają z zeszłego roku!

Myszko lepiej po tych czopach!?!

Do góry