myszka2829
Fanka BB :)
Wikama no musisz sie oszczedzac, kciuki zaciskamy&&&&&&&&& bedzie dobrze:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po wizycie!!! Lilianka waży ok 997 gram! Wierci sie niemiłosiernie czyli moja druga córcia też z ADHD
! Jest cała i zdrowa! Trochę nieciekawie wygląda moja blizna po cesarce i dlatego mnie boli to podbrzusze. Grubość ściany macicy w tym miejscu to 0,13 mm! Mam trzy razy dziennie sie kłaść na godzinkę, zakaz noszenia oraz schylania się.
Ewcik ja uważam, że powinnaś to sprawdzić! Bez paniki bo lekarz jakby podejrzewał że jest coś nie tak to by powiedział bo im wcześniej wykryte zaburzenie tym lepiej! Ale z racji nerwów ile Cię to kosztowało, lepiej już wiecej sie nie martw tylko skonsultuj z innym lekarzem! Trzymam za Was kciuki!!!!
!