reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wikama gratuluję wizyty :-)

Izka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karo codziennie zaglądam czy już po jesteś. Trzymam &&&&&& za szybki i pomyślny poród.

Ja dziś rano dostałam @ niestety, zatem nastrój raczej kiepski mam...

Jestem po wizycie!!! Lilianka waży ok 997 gram :)! Wierci sie niemiłosiernie czyli moja druga córcia też z ADHD :D ! Jest cała i zdrowa! Trochę nieciekawie wygląda moja blizna po cesarce i dlatego mnie boli to podbrzusze. Grubość ściany macicy w tym miejscu to 0,13 mm! Mam trzy razy dziennie sie kłaść na godzinkę, zakaz noszenia oraz schylania się.

Ewcik ja uważam, że powinnaś to sprawdzić! Bez paniki bo lekarz jakby podejrzewał że jest coś nie tak to by powiedział bo im wcześniej wykryte zaburzenie tym lepiej! Ale z racji nerwów ile Cię to kosztowało, lepiej już wiecej sie nie martw tylko skonsultuj z innym lekarzem! Trzymam za Was kciuki!!!!

!

kochana, dzwoniłam do mojej ginki, troszkę pościemniałam, bo nie chcę, żey wiedziała, że byłam na usg u innego lekarza.. powiedziałam, że słabo czułam ruchy i detektorem te spadki wysłuchałam..
ona powiedziała, że tak może być,ale następnym razem zadnym detektorem się nie bawić, tylko od razu do szpitala jechać.

cieszę się, że z Lili wszystko ok, moja waży połowę mniej, 500g :-)

a iza miała problem z twardnieniami brzucha, mimo brania Fenoterolu i dupka nadal brzuch twardniał, więc pewno dlatego ją skierowął ten lekarz

Izka kciuki trzymam za Was bardzo mocno i dawaj znać jak tam &&&&&&&&&&&&

Magda bardzo się cieszę :) Staraj się myśleć pozytywnie bo to już połowa sukcesu - choć wiem doskonale, że to nie łatwe. Trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&

Wikama super, że wizyta udana. Oby tak dalej!

Nanu koszyk cudny! Kurcze, też bym chciała umieć takie rzeczy robić ale ze mnie totalne beztalencie w tej dziedzinie niestety ;)

Karo, Myszko, ciekawe która będzie pierwsza? ;)

Ewcik ja bym pojechała an IP i sprawdziła na Twoim miejscu. Dla własnego spokoju, bo inaczej będziesz ze strachu umierać..

Marta Wojtuś słodziak :)
Fuma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A my się do pracy bierzemy bo owu się pewnie zbliża - choć testów nie robię ani temp nie mierzę.

Ewcik-to co planujesz zrobić?
Wikama- gratuluję wizyty :) a co ścianki macicy to musisz się bardzo oszczędzać.. musisz bardzo zwolnić tempo..
Suana- zamykaj komputer i rozpalaj świeczki..a nie tutaj odpisujesz:-p. Pamiętaj że jakiegokolwiek żele intymne zabijają plemniki (dowiedziałam się tego 2 miesiące temu:szok:).

Karo, Myszko- teraz macie czas na kino, spotkania z znajomymi, obiadki we 2je, manicury i inne..bo potem to min. 3 miesiące z życia wyjęte:-p;-). Więc musicie się chyba zrelaksować i nie myśleć o tym 'kiedy to będzie TO'. (alez ja doświadczona i mądra jestem:-p:laugh2:).

Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza

reklama
Iza relaksuj sie w SPA :-)

Martoos ja mam labe nawet pozniej, bo Tomasz da nam wychodne jak bedziemy chcieli ;-) uroki starszego rodzenstwa (sam to zaproponowal;-)) manicure przed porodem odpada, a poza tym u mnie to majatek kosztuje jak zliczysz wszystko co robia (a licza za wszystko z osobna)
Kina probowalam z Tomkiem na koncowce ciazy i to nie dla mnie ;-) nie dam rady usiedziec dluzej jak 10 min w jednej pozycji :-D

Do góry