reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jestem po wizycie!!! Lilianka waży ok 997 gram :)! Wierci sie niemiłosiernie czyli moja druga córcia też z ADHD :D ! Jest cała i zdrowa! Trochę nieciekawie wygląda moja blizna po cesarce i dlatego mnie boli to podbrzusze. Grubość ściany macicy w tym miejscu to 0,13 mm! Mam trzy razy dziennie sie kłaść na godzinkę, zakaz noszenia oraz schylania się.

Ewcik ja uważam, że powinnaś to sprawdzić! Bez paniki bo lekarz jakby podejrzewał że jest coś nie tak to by powiedział bo im wcześniej wykryte zaburzenie tym lepiej! Ale z racji nerwów ile Cię to kosztowało, lepiej już wiecej sie nie martw tylko skonsultuj z innym lekarzem! Trzymam za Was kciuki!!!!

Kaso mam nadzieje, że z Malutką wszystko dobrze!!! Ale skoro nie daje sie mamie wyspać to znaczy, że jest w pełni sił :)!

Magda gratuluje!!! Nie podawaj sie i uwierz, że może być dobrze!!!

Nanu śliczny koszyczek!!!!

Myszko może to czop.... Czekamy!!!!! &&&&&&&&

Karo proponuje zrobić sobie mega relaksujący dzień!!! Kąpiel, świece, maseczka, zaproś może koleżankę na ploty lub jakiś płaczliwy film! Jak sie zrelaksujesz to może wtedy pójdzie szybciej a napewno czas szybciej i milej upłynie!

Marta śliczny i jaki duży jest Twój Synuś!

Hahahahaha

Karo wskakuj na chłopa, bo cię Myszka wyprzedzi ;-)

Zapo nie zamierzam wskakiwac na cudzych chlopow:-D

Martus kurcze nie wiem skad mi sie wzial Piotrus:-D alez jestem skoncentrowana jak kupa zlomu na szrocie:-D
Oczywiscie chodzilo o WOJTUSIA:*

Dziewczyny no Iza pisala o twardnieniu brzucha, fenek sam nie dawal rady, to dorzuca pewnie konskie dawki i beda obserwowac. Lepiej ze pod obserwacja bedzie.
Iza na spokojnie, nie denerwuj sie i siedz w sanatorium jak dlugo bedzie trzeba no i czas szkolenia meza szybciej zleci;-)

Ostatnia edycja:
reklama
michalina ja w drugą ciążę też zaszłam na CLO. Acard również biorę, zapobiega zakrzepom, ja mam bardzo gęstą krew więc biorę profilaktycznie cały czas. Większość dziewczyn jak zauważyłam, po stracie zażywa przy kolejnej ciąży Acard.

Do góry