reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Martus przy nr2 moglo dojsc do wysilku, a rana swieza to i ma prawo czasem dac znac o sobie...dlatego po szyciu (jak po operacji) masz dosc dluga abstynencje bo nawet do 8tyg.

Myszko ja chyba dłużej nawet nie będę w stanie o tym myśleć :-D po 6 tygodniach mam wizytę kontrolną więc jeśli nic się nie będzie działo to poczekam do niej.

Martus ogolnie plamienia po porodzie raz sa, raz ich nie ma. Wazne ze nie ma silnych krwawien czy krwotokow;-)
Ogolnie po @ sie wszystko unormuje, a rana czy blizna poporodowa mnie czasem tez zaswedzi...ale mi puscily dwa szwy zewnetrzne i nie bylam ich cerowac;-):-D a to zaraz bedzie 16 lat;-)

Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie jak zawsze :-D od porannej historii nie ma nawet plamki krwi więc już się nie martwię. Może za bardzo się na tę dwójkę spięłam i jakieś naczynko mi gdzieś poszło. Mama w poniedziałek przyjeżdża to zobaczy co tam się dzieje.

A ja poszłam spacerem do obi po farbę do komody i znalazlam w promocji szafkę z umywalka. Teraz czekam na S bo przecież sama nie przyniosę
Poszłam na latte i sobie was czytam:D

Ostatnia edycja:
Martus nic sie nie dzieje:-) wszystko tam ok;-)
Ja po porodzie to sie balam robic nr2, a przed pierwszym razem to sie trzeslam bardziej niz dziewica:-D

Nanu a jak z ta nietoksyczna farba dla dzieci?

Ostatnia edycja:
Znalazlam akrylowa wodną ktora ms rekomendację jakiegoś czegoś (skleroza), , że nadaje się do malowania zabawek dla dzieci. Więc powinno być ok.

No to ta bylaby ok, a jak sie nazywa i jakiej firmy? To sobie tu poszukam

Ona to ma a to jest karuzela o ktorej mowilysmy
attachment.php

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny
normalnie padam z nog.Dopoludnia bylam jeszcze na zakupach bo oczywiscie z moja skleroza ciazowa jak zawsze cos zapomnialam.M w tym czasie mi posprzatal mieszkanie i pomyl podlogi wiec juz duzo mniej.Pozniej wzielam sie za pieczenie ciast i akurat skonczylam.Robilam jeszcze salatke i zatem ogarnelam kuchnie to patrze a tu juz 18.30.Jutro jeszcze jedna salatke zrobie i upieke swojski chlebek,miesko zamowilam,wiec spokoj.Teraz tylko stol jeszcze nakryje i gotowe.Niewyobrazam sobie tego wszystiego robic jeszcze z dzieckiem.
Wikama i Kaso gratuluje udanych wizyt a Wikama tobie przede wszystkim dziewczynki.Chyba przewaga dziewczyn jak narazie albo?
Anila duza juz twoja dziewczyny.Zobaczymy jak moja we wtorek

Do góry