reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu ja sie na prezesa nie pisze...oni wszyscy maja jakas zaraze i albo w leb se strzelaja, albo sie wieszaja...nie, nie ja tam mam juz swoj kaszel i wkrotce dwoje dzieci na wychowaniu;-)

reklama
Myszko rozłożyłaś mnie na łopatki swoim wywodem na temat kupy. Ale masz 100% racji że kobieta w życiu to z kupy pod rynnę wpada na okrągło :-D:-D:-D jestem jak najbardziej za utworzeniem klubu albo zmianą tytułu wątku :-D

hahahaha, merda gora!! Cale zycie sie wokol kupy obraca, jak nie zielonej to innego koloru....ech..:-)

Ja mogę być skarbnikiem partii!! ;) od czasu do czasu cosik pożyczę :-p

Dziewczyny, mam brać dupka 3 x 1 tab- to nie za dużo?

Martoocha czy ty dzisiaj wszystko musisz podważać?
weź się słuchaj tego lekarza i już! 3x1 to wcale nie za dużo-tak uważam! więc nie marudzić tylko łykać!!! :))))

a Mój S do mnie chwilę temu zajrzał z.... faworkami! Był u znajomej Pani architekt lat 70, właśnie upiekła - pyyyycha!
Pojechał jeszcze na godzinę....
i niezły był dzisiaj:

Ja: wiesz co, jak Ci się jutro z rana nie chce ze mną jechać na te badania to spoko, w autobus wsiądę...
S: a co ty tak dziwnie gadasz?!
Ja: nie no, bo wiesz ja i tak będę musiała tam godzinę siedzieć żeby pobrali krew po glukozie.
S: weź kobieto! co te hormony z Wami robią w tej ciąży?! Jak ty do mnie mówisz? Jak to ma mi się nie chcieć?! Nawet jeśli by mi się nie chciało to mam jechać i Cię zawieźć słyszysz? Będę Twoim mężem, ty moją żoną! Nosisz nasze dziecko - weź wymagaj więcej ode mnie!!!!

rozwalił mnie! :D
:-D:-D:-D

Cześć dziewuszki
Opisuję po kolei:
dzięki kochana, że pytasz.. czuję się tak, jak wczoraj, czyli do doopy hehe może to kwestia tego, ze organizm znowu musi przejść na tryb praca? sama nie wiem.. wizytę u ginki mam 21.02, więc zobaczymy, co ona powie..
a co do Twojego wykresu, to robiz testy owu lub chodzisz na monitoring? bo póki co to cykl wygląda na bezowulacyjny:baffled:
Ewcik, biedulko,rozważ jednak te L4.Moze porozmawiaj z lekarzem na następnej wizycie?

No mi tez ten wykres wygląda na bezowulacyjny ale jeszcze czekam co dalej będzie. Na monitoring nie chodzę ani testów nie robię.Do tej pory to zawsze czułam kiedy owu się zbliża ale teraz zaczęłam barć ten Euthrox to moze on mi coś poprzestawiał.Zobaczę co będzie w przyszłym miesiacu.
Fuma moj tez tak cos byl :-D Obserwacja cyklu - enpr.pl sama zobacz :-D
Dzięki Myszko,Dałaś mi jeszcze nadzieję na ten cykl:-D

Wróciłam baby ;-)
Bardzo dziękuję za kciuki. Malutka zdrowa. Pięknie się zaprezentowała. 100% baba z niej. I waży 1140 już.
Szyjka długa i zamknięta.
Gratuluję.Całuski dla małej od forumowej ciotuni:-)

Cześć kochane,
dziś test ciążowy pozytywny a LH negatywny (co mnie troszeczke zdenerwowało).
Wczoraj ginek przez telefon kazał zrobić betkę oraz progesteron (powiedział że nie badamy przyrostu- tylko on musi wiedzieć czy już odpalać dupka).
Trzymajcie za nas kciuki proszę..:zawstydzona/y:

"Gratulejszyn" ,cieszę się.&&&&&

Widziałam ,że jest tu plan nowej partii. Chętnie wstąpię w jej szeregi ale na prezesa też się nie pisze bo jeszcze mi życie i dobra opinia miłe.

Moze weźmiemy z łapanki jakiegoś figuranta:laugh2:;-)?

reklama
Do góry