reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no i widzisz bylo sie stresowac?? Ladnie mala przybiera a to najwazniejsze:-)
Fote w calej okazalosci dalam na bocka bo na publiczny to mnie zbanuja za pokemony:-D

reklama
Zapominajko bardzo sie cieszę, że wszystko jest super i że córcia nadal jest córcią :)!!! Ciekawa jestem co mi w czwartek powie moja pani ginekolog a propo płci :)

Karo mam sklerozę masakryczną! W domu wszystko notuje, bo część rzeczy mi się myli a drugą połowę zapominam :). Kurcze powiem Ci, że podziwiam Cię, że chcesz ogarnąć teraz imprezę na 15 osób. Ja nie tak dawno miałam 3 przez 4 dni i było mi ciężko :/

Iza i co kupujesz sobie ten detektor? Ja też o tym myślałam, ale już często ruchy czuje więc odpuszczę sobie.

Dzisiaj taka piękna pogoda u Nas była, że poszłam z Wiki na spacer i było cudnie!!!! W powietrzu było czuć wiosnę dosłownie! Ten spacer bardzo mi naładował akumulatorki! Chyba potrzebowałam witaminy B!!! Marzę już o wiośnie! Niech zima idzie precz!!!

Czesc dziewczynki:-)

Znow mnie kaszel meczy suchy jakis...znow lecimy na majerankowej herbatce. Czlowiek wychodzi chory ze szpitala...masakra.

Cześć kochane,
dziś test ciążowy pozytywny a LH negatywny (co mnie troszeczke zdenerwowało).
Wczoraj ginek przez telefon kazał zrobić betkę oraz progesteron (powiedział że nie badamy przyrostu- tylko on musi wiedzieć czy już odpalać dupka).
Trzymajcie za nas kciuki proszę..:zawstydzona/y:

Martoos &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukamy z calych sil:*
Bedzie dobrze mowie Ci:-) glowa do gory, piers do przodu i z usmiechem marsz do wampira:-)
No i powoli nastawiaj sie na wyglad miksu slonia, hipopotama i sprawnosc wieloryba na ladzie;-)

Ostatnia edycja:
Cześć ;
witam z kawką

Czesc dziewczynki:-)

Znow mnie kaszel meczy suchy jakis...znow lecimy na majerankowej herbatce. Czlowiek wychodzi chory ze szpitala...masakra.

Współczuję. Herbatka, miodek i grzej się! Mam nadzieję, że szybko przejdzie.

Martoocha super! Skoro krecha coraz ciemniejsza, znaczy, że fasolina rośnie.
A dlaczego LH tez robiłaś :confused:

cześć dziewczynki :-) dzisiaj mam na 12 do pracy, więc w końcu mam chwilkę, by do Was zajrzeć.

gatto jak Gattinka będzie miała na imię?? bo nie doczytałam :-D /bo Gattinka też bardzo mi się podoba:-D/

wikama u nas to samo, gadulec mały uskutecznia swoje dialogi non stop :tak:ale przez to niejednokrotnie padamy z M ze śmiechu, bo takie teksty Mały nieraz wali, że nas rozbraja :-D

zapominajka super, że u Malutkiej wszystko ok:tak:

myszka dawaj zdjęcie i żadnymi pokemonami się tu nie zasłaniaj :-p

martoocha wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki nieustannie :tak:

wikama kiedy teraz poczułaś ruchy? bo ja czasem mam wrażenie, ze czuję już takie delikatne, szczególnie, jak leżę na plecach :szok:aż mi się to nieprawdopodobne wydaje

dziewczynki, jakie miałyście objawy będąc na tym etapie, co ja?? bo mi w zasadzie minął ból piersi, mdłości prawie w ogóle nie miałam.. no i znowu sobie wkręcam głupie myśli.. tyle, że po pracy takie uczucie ciężkości w brzuchu i boli ten brzuch..

reklama
Ewcik ja nie mialam zadnych objawow od poczatku;-) ale widac dla mnie to norma. Rozwazalas L4?
Martoos niekombinuj, tylko sluchaj doktorka i rob co mowi. Ty masz sie tylko cieszyc i dbac o siebie!!!

Do góry