reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
U nas apteki w sobote do 13 i tak akurat miala dyzur.no nic te ciagnienie narazie przeszlo,w razie czego jutro wysle go znowu

Karo ja pisalam o tym mnie farmaceutka robila problem i mialam recepte:-D niech nic nie mowi;-) ja wspomnialam o tym plus, bo jest za silny. Ale jak przeszlo to dobrze, moze tylko macica sobie cwiczy:-)
U mnie oprocz ciagniec czulam jak na 2 ale bylam rano, a nigdy nie chodze tyle razy i to bylo dziwne plus ze juz w wc nic sie nie zanosilo. Sorry za szczegoly, ale moze ktoras miec podobnie to zeby wiedziala;-)

U nas maly dzis malo aktywny choc teraz chyba sie przeciagnal, bylam robic ktg i usg, wszystko ok, przeplywy krwi, pepowinowe...wychodzi na to ze spi. Po tyg i 1 dniu przybral 200g i teraz ma 1500g. Kolejne badanie mam okolo 21-szej.

Cześć

Jednak jestem chora,dopadło mnie przeziębienie. Gardło mnie boli i mam mega katar.

A cóż ja widzę ? Myszka w szpitalu? Dobrze ,że już jak widzę sytuacja nieco opanowana. Myszka trzymam kciuki za Ciebie i za maleństwo.Wytrzymajcie w dwupaku jeszcze troszkę.Na pewno będzie dobrze.

Dziewczyny znikam się dalej kurować.Życzę miłego wieczoru ,zdrówka dla Was i dobrego samopoczucia:tak:

reklama
Neta często w dniach planowej miesiączki występuje plamienie implentacyjne, więc Martocha ma racje!!! Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Martocha za Ciebie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fuma duuuuużo zdrówka!!!!

Do góry