reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martus jeszcze raz gratuluje, a z tymi szwami to dziwne...mnie 15lat z hakiem temu zalozyli rozpuszalne to sie pozmienialo.
Co do siadania sprobuj kolka, powinno byc troche lepiej i latwiej. Super, ze mama Ci pomaga, bo z tym kroczem to ciezko co chwile wstawac.

Teraz podobno nie szyją rozpuszczalnymi bo one się w różnym tempie rozpuszczają a tak można kontrolować kiedy zdjąć. Kółko odpada bo mi takie hemoroidy wywaliło, że nawet na kiblu nie mogę siedzieć.

reklama
Cześć
Powróciłam z wojaży:)
Zrobiliśmy sobie z Moim wypad do Poznania na całe 4 dni.
Już zapomniałam jak tam można fajnie czas spędzić.Jak się oczywiście powolnie przemieszcza, a nie lata jak zwykle z obłędem w oczach i w biegu wszystko załatwia.

Muszę nadrobić i przeczytać co tu się działo jak ja się wczasowałam:)

Izka&&&&&&&&.

Ona to ma za Ciebie tez kciuki&&&&&&&

Loczkis - widzę ,że powróciłaś:) I nawet jesteś na etapie starań -kciukasy&&&&&

U mnie znowu nic z tego. Może luty będzie mój:) Teraz bowiem czuję nadciągającą @,no i test na minusie.

Fuma przy dwu dniowym spadku szkoda testu robic, rob gdy temp nie spada w terminie @;-). U mnie tez tak wychodzilo, spadek 2 dniowy i powodz.
Trzymam kciuki za luty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta wspolczuje hemoroidow, mnie ciaza wypchnela jeden i do tej pory tam jest...to juz tyle lat, ale na szczescie nie gryzie, nie boli;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą:-)

dziś przegięłam, bo zamiast leżeć, latałam po mieście i załatwiałam błahe sprawy. Teraz cały brzuch mnie boli i czuję jakby jakaś rwa mnie złapała w prawą stronę, od pleców do nogi:confused2:
dziewuszki, jutro mam wizytę, trzymajcie mocno kciuki, pleaseeeeeeeeeee

suana my mamy konstalację konfliktową Rh i immunoglobulinę zarówno po porodzie, jak i po poronieniu dostałąm w szpitalu, bo tego normalnie w aptece w Polsce nie kupisz, szpital to musi specjalnie zamówić

Helołłłł

Martus...Wojtus cudny co tu duzo mowic:tak:duzo zdrowka zycze i szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci;-)Izka &&&&&&&&& odezwij sie, czekamy!!!Mega &&&&&&& za wszystkie wizytujace w tym tygodniu:tak::-)

Suana w konflikcie niepomoge bo my obydwoje mamy Rh+.Super ze wszystko sie oczyscilo samo i niemusisz do szpitala
Izka gdzie sie podziewasz??????????
Ewcik kciuki na jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,bedzie super.A rwe kulszowa tez przechodzilam chyba gdzie kolo 17tyg okropienstwo

reklama
Do góry