reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dzięki Izka! i nie dygaj!!! wszystko będzie dobrze!!!
ja wiem że się łatwo mówi - dziś np mimo wszelkich zapewnień na BB, u gin itp, mimo to - 2h temu ryczałam,że Mała się nie rusza...
poszłam się przejść, S. przytulił i mi lepiej - ale jazdy mam! wrr!!!

Fuma - zaciskam kciuki za test!!! &&&

Marta - zaczynam skandować: Wojtek! Wojtek! Wojtek!!!!!

u mnie od 15 nie ma wody.... ciuszki w pralce leżą, gary niepomyte, zmywarka pełna - syf!!!
A miało jej nie być tylko 2h....

reklama
Dzięki dziewczynki, jutro z rańca jedziemy więc będę Zapominajkę nękać smsami. Bo że zostaniemy to więcej niż pewnie, pytanie tylko na którym piętrze :confused:

Martuś skoro tak postanowiłaś to trzymam kciuki za to żebyś jutro przywitała Wojtusia! Powodzenia Martuś!

Nanu spokojnie, byłaś u ginekolog, wszystko jest ok, już niedługo poczujesz kopniaczki! Wiem, że łatwo pisać a Ty już tak długo czekasz ale doczekasz się, niestety ze względu na ułożenie łożyska jest Ci trudniej wyczuć te ruchy! Tulę Cię mocno!!!! Daj sobie i dzidziuni jeszcze troszkę czasu!

Nanu czy Ty koniecznie musisz zjebke zaliczyc?? Co to za glupie pomysly?? Mala fika tylko przez ulozenie jeszcze nie odczuwasz lub mylisz z ruchami w jelitach. Za tydzien dwa bedzie juz tak fikac, ze mam nadzieje poslucha zlosliwej eciotki i okopie Ci tak zeberka za te glupie mysli, ze bedziesz tylko wyczekiwac kiedy dziecie padnie ze zmeczenia;-)

Moj mnie dzis obudzil o 4:30 zrobil sobie rodeo i potem spal caly dzien...teraz czas do spania i co?? I dziec znow dokazuje.
Poczekaj a zobaczysz, ze i w ciazy mozna sie niewysypiac przez figle;-)brzdaca

Ostatnia edycja:
chyba musze! bo popadam ze skrajności w skrajność.... pogadacie wy, pogada gin i się uspokajam.... a nagle przychodzi jakiś głupi nastrój i ryczę,że nic nie czuję!

Jeszcze kilka chwil kochanie, wiem ze ciezko sie czeka i strasznie sie dluzy...ale potem nie jest latwiej zwlaszcza jak dziec sie ulozy tylem i okopuje cos ale slabo, albo spi cale dnie i w nocy buszuje. Musisz pamietac, ze maluchy spia teraz po 20h na dobe.

reklama
Do góry