reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu ja na samym poczatku zauwazylam, ze te "gazy" cyklicznie sie pojawiaja po wypiciu goracej czekolady...i tak jest do teraz;-) tyle, ze juz brzucho fajnie podskakuje.
Nanu wlasnie zerknelam na Twoj suwak i te odczucia blisko spojenia lonowego, regularne to pewnie czkawka, bo kopniaki najczesciej leca parami, przerwa i za chwile w innym miejscu;-)

Widze, ze spioszki powstawaly:-)
U nas sie wreszcie troche mrozno zrobilo, bo jak do wczoraj to wygladalo na wosne...nawet paczki na drzewach sie pojawily i mlecze powypuszczaly kwiatki. Tja zima tu ma inny wyglad:-D pewnie stad ta wczorajsza awaria komunikacji...bylo -2;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello:-)

marta trzymam kciuki za mądre decyzje lekarzy i szybki poród;-)

izka a podobno faceta nie da się zmienić-łamiesz utarte zasady:-Djak się czujesz?

nanu to jakie masz plany na to błogie lenistwo?;-)

wikama nieźle zamulony musiał być Twój m :-Da spodnie chyba mamy takie same, bo ja też mam z napisem Fit Mama;-)

kaso dużo zdrówka!!!jak leczysz tą ospę?

zapominajka a inhalacje z rumianku nie pomagają? ja sobie bezpośrednio do nosa aplikowałam sól fizjologiczną po kilka razy dziennie i było lepiej

myszka ja to bym wolała taką zimę, jak u Was, bo ja chcę już wiosnę!!:-D

Ja roztwór wody morskiej namietnie stosuję. A inhalację będę robiła, ale po południu, bo niedługo chcę wyjść a wolę sobie nie pogarszać.

Zapominajko po tym rumianku schodzi ladnie z nosa i jest do kilku nawet godzin lzej oddychac:-)

Ewcik taka zima ma swoje zalety, ale wad chyba wiecej...wszystko lata w powietrzu i gdzie sie nie ruszysz wszedzie jakas zaraza i parchy kichajace...juz wole mrozna zime i brak parchow;-)

Czesc wszystkim nie spiacym juz:) ja w wannie wlasnie:) potem trza jakies sniadanko,pobudzic S i do gin,bo ona dzis do 12 tylko:)

Moze to i czkawka myszko,ciekawam czy to nareszcie bobo:)

A plany na blogie lenistwo? Oj mam ich sporo,wypisze pozniej-juz z kompa:) buiaki!

Jak rytmiczne, to na pewno czkawka:-), a w wannie tez cos sie dzieje? Bo moj zaraz fika, a po to jak male adhd konca nie widac...a na drugi dzien spi do poznego popoludnia;-)

Hejka

Nanu gratulacje w końcu zasłużony odpoczynek;-)
Suana ja roniłam w szpitalu, plamiłam, przyjechałam do szpitala lekarze potwierdzali brak echa serduszka najpierw, potem cos dali i sie zaczeło na całego:-(coś im w macicy juz nie podobało trzeba było czyścic i dostałam narkoze,zabieg,obserwacja i do domu z antybiotykiem. :-(Trzymaj sie.
Danutaski nie dziwie sie Twojej złości nic a nic:no:
Wikama niezły Twój mężuś hehehe i jak mu sie spodnie podobały ehhehe?:-)

dzięki za troske Dziewczyny. Co do ospy mojej to gin wie ale szczerze jak zobaczył pierwszy raz krostki a serio było ich pare na krzyż to zaśmiał sie że to nie ospa i że na 100% miałam ją w dzieciństwie:-(jak widać sie pomylił wtedy.Teraz twierdzi, że trudno że ciaża jest wysoka i jest małe prawdopodobieństwo komplikacji.Pediatra jak byłam z córą kazała sie pokazać bo mała tez to ma, i troszke inaczej zareagowała.Powiedziała ze mam iśc do internisty bo może jest szansa na podanie jeszcze Surowicy( nie wiem co to i po co) specjalnej i zaraz polecialam do kolejnej lekarki. Niestety gin zareagował źle bo mozna było podać coś na poczatku objawów teraz już nic tylko puder w płynie:-(spytałam o zagrożeniai wprost mi powiedziała, że jest ale organy juz sie rozwneły na tyle że powinno byc ok no i Róźa tez ma w brzuchu ospe wiec dlatego nasiliły sie ruchy takie nerwowe jej bo ja swędzi a nie może sie podrapać:-(Sorki że tak długo o sobie.

CO U MARTY??????:confused:

pozdrawiam

Kaso no nie mozna sie za mocno dziwic ginkowi, bo wiekszosc jednak ospe przechodzi w dziecinstwie, a wtedy kiedy jest zarazliwa nie daje objawow, czyli 2 tyg przed wysypaniem wtedy tez mozna podac antybiotyk, potem juz tylko puderek.
Pamietam jak moj brat przyniosl to do domu, on dostal puder a mnie dali antybiotyki, bo jeszcze mnie nie wysypalo. Mloda moze byc bardziej aktywna, bo czuje Twoj niepokoj wcale nie jest powiedziane, ze lozysko nie przefiltrowalo wirusa. Mysl pozytywnie, smaruj nie drap i zobaczysz, ze jak Ty sie uspokoisz to i mala przestanie sie tak irytowac:-)

reklama
Izka87 a z tym ph moczu to nie jest tak że dopiero od któregoś tygodnia ciąży jest wiarygodne?

pojęcia nie mam, nie wierzę w to, ale się uśmiałam i tak :-p

Ewcik a jednak da się zmienić :) aaa czuje się ok, brązowy śluz już się nie pojawił od czasu tamtej jednorazowej wpadki :) w środę idę do gin to się okaże jak tam dzieciątko się ma, oby dobrze!

Do góry