reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Oj to Marta mnie uspokoilas.Jutro lekarz ma sie u mnie zameldowac gdyby jednak bylo cos nie tak.
Myszka bedziesz miala lozeczko od znajomych czy kupujesz nowe?Mi dzisiaj kuzynka zadzwonila ze maja lozeczko fajne ale drzewo podobne i musze pogadac z M moze gdyby bylo fajne stabilne to tylko je przemalowac na biale zeby pasowalo do mebelkow i bedzie jak znalazl.Bo w sumie brakuje mi tylko jeszcze termometru do mierzenia temperatury,chcialabym taki z Brauna,maja bardzo dobre opinie no i lozeczka wlasnie bo chce 140*70 i musze folie przeciw deszczowa do wozka dokupic bo siostra niemiala no i pare drobiazgow zostanie tylko do kupienia.Aha no i nad Babypfone zastanawiam sie jeszcze
Gatto juz mialam dawno zapytac.Kupilas w koncu te mebelki w Ikei czy inne?

Karo ja mam od ginka dawke dzienna 450mg i mnie sie nie skracala, na kazdej wizycie dopytuje czy biore i czy zalecona dawke. Moj magnez to "magnetrans" za 100tabl. Place 16€ i starcza na miesiac. O nadmiar magnezu sie nie martw, ktoras tu brala 3000mg na dobe...a u Ciebie przy problemie z szyjka wedrujaca to na bank powinno byc cos jak u mnie minimum. Ja bym zwiekszyla, wczesniej bralam 300mg na dobe ale kazal zwiekszyc na 450, no i ani mi dlugosc drgnie...no dobra z 4,4 na 5 i po swiatecznym maratonie z kaszlem znow 4,4. Zapytaj lepij ginka jak poloznej. Takie jest moje zdanie.

Suana nie mam pojecia jak tam jest z badaniami, bo ja robilam tylko ogolna morfologie i ths, ale bylo ok wiec nic wiecej a hormonow niezdarzylam bo zaszlam.

Karo drewno wiec bede malowac na blekit, zeby pasowalo do szafy i komody...no i tego stoliczka z krzeslami, ktorego eM nieodpusci:-D
Sciany za to beda biale z naklejkami, firany biale z misiami i zaslony w blekicie, niebieski dywan i tyle:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

wpadam się przywitać, a tu takie wieści:-(suana potwornie mi przykro.. sama zaczynam tracić wiarę, ze będzie dobrze...

kaso jaki przepis anila wkleiła, który mi się przyda? bo chyba przegapiłam:-p

powiedziałam w pracy.. szefostwo mi pogratulowało, wyściskało i mówią, że gdyby nie spodziewali się, że młode dziewczyny, które są w firmie mogą zajść w ciążę, a nie chcieli by ich, to by zatrudniali kobiety po menopauzie, gdyby mieli wyciągać konsekwencje, że ktoś zaciążył;-)także cieszę się, że mam to z głowy już

Ewcik super! Nie trac nadziei, komus przeciez musi sie udac. Tak sobie mysle, ze moze za wczesnie zaszlam? Pol roku po cesarce to nie jest duzo-moze organizm nie byl gotowy? Najbardziej sie boje tego, ze wyjdzie nam konflikt genetyczny-chociaz Nikodema badali jak jeszcze byl w szpitalu i wyszlo w porzadku. Zrobimy tez jeszcze badanie nasienia mojego K.i bedziemy probowac dalej.. Na dziecko przed 30 nie mam juz szans ale do 40 nadal jeszcze 10 wiec moze w koncu sie uda?

reklama
Do góry