reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewelka opowiadaj jak malenstwo sie chowa:-)
fakt dlugo Cie nie bylo i juz myslalysmy, ze zapomnialas o nas ;-) no i dawaj fociaka maluszka :-D

Nanu uwazajcie, okres swiateczny wywoluje najglupszych kierowcow za kolko...niestety. Szerokiej drogi i daj znac jak dojedziecie

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelka maly cudenko i jaki juz duzy:-) wlasnie mi uswiadomilas, ze czas kupic ciut wieksze ciuszki jak 56, bo dzieciatka tak szybciutko rosna:-)
Wspolczuje kolek, my nie mielismy z Tomaszkiem. Ale za to w wieku Twojego moj juz mial dwie dolne jedynki, a glupia matka chciala czyscic osad z dziaselek :-D
Jecie juz jabluszko i marchewke?

Nanu wesolych swiat z rodzinka:-) i nie przejedz sie:-) ja probowalam kurczaka...no i tylko chlopaki beda mieli. Kot teraz lezy na mnie i nadstawia doopsko malemu do kopania:-D a mine ma nieprzecietna, jak mi sie obroci to zrobie jej fotke:-D

myszka z tymi dziąsełkami to dobre ale byś wyczyściła:-D:-D karmię piersią i na razie nic innego Niunio nie dostaje, po pół roku zaczniemy działać:-) a ubranka faktycznie mogą przydać się większe:tak: mój Bąbel np. miał 60 cm i 4250 g przy porodzie i niewiele ubrań na 56 wykorzystaliśmy chociaż były takie które były większe niż te na 62 (wszystko zależy od producenta;) najlepiej oceniać na oko:-D

Ewelka heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, kurcze jak dawno cie nie bylooooooo!! Duzy chlop, ale ty chyba mialas cc o ile pamietam, tak?? Ale slodki jest! Radosnych swiat Wam zycze!!! Daj znac od czasu do czasu co u was slychac:tak:

Ewelka słodziutki maluszek!!!!

Nanu dobrze, że dojechaliście.
U nas szklanka na drodze - można by na łyżwach jeździć.

Kochane z Okazji nadchodzących Świąt:

Życzę wam spełnienia marzeń, jak najmniej powodów do stresu i zmartwień, a jak najwięcej do uśmiechu i wzruszeń.
Tym starającym, o przyjemne i owocne poczęcie.
Tym z brzuszkami za spokojne miesiące ciąży i jak najmniej bolesny poród.
Tym już rozdwojonym - jak najwięcej powodów do radości i dumy.
A wszystkim dużo zdrowia i szczęścia!

Kochane babolki

Zycze Wam zdrowych i wesolych swiat!!!
Staraczkom upragnionego testu pozytywnego, ciezarowkom spokoju i lagodnego porodu, a mamusiom cierpliwosci i radosci w wychowywaniu swoich dzieciatek!!

Kolorowych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie kochane. Mam nadzieję że u Was wszystko ok, przesyłam moc buziaków i uścisków, u nas wszystko dobrze, Ninusia jest kochana, śpi od 19:30 do ok 7 rano więc nocki mamy już rewelacyjne. Jak ją rozchichram to zaczyna śmiać się w głos, łapki wkłada do buzi, zabawki trąca rękoma i nogami ale jeszcze nie chwyta w rączkę. Nóżkami wywija coraz bardziej i coś czuję że lada moment będzie okręcała się na boki. Dzisiaj drugi dzień dałam spróbować łyżeczkę jabłuszka i wygląda na to że nic się nie dzieje i smakuje. Z kupkami nadal problem więc nadal karmię swoim mleczkiem mieszanym z kupnym.
Wszystkim ciężarówkom życzę spokojnej i nudnej ;) ciąży, a tym które się starają, zobaczenia upragnionych dwóch kreseczek. Mój M się śmieje że Nina dzisiaj przemówi ludzkim głosem :-D
Życzenia składa także Pani Mikołajowa Ninka i Pan Mikołaj kolega Nina030.jpgNina033.jpgNina41a.jpgNina42a.jpgNina44a.jpgNina50a.jpgNina54a.jpgNina61a.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry