reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko gratuluje!!! Chłopczyk!!! Ale fajowo!!!! No to teraz na zakupy!!! Po niebieskie rzeczy :)!!! Ciekawe jak zareaguje Twój syn na brata no i oczywiście mąż?

Syncio szczesliwy, obejrzal fotki buzki i raczek...jak wykombinuje jak wyciac dane personalne to wrzuce, mamy profil i sliczna twarzowke:-) eM oczywiscie byl ze mna, a teraz musi sie oswoic z wiescia ze Agnieszka to jednak nie bedzie;-)
Wszystkie organy prawidlowe, przeplywy rowniez. Doktor probowal sobie ustawiac mlodego co konczylo sie okopaniem sprzetu, bo uciskal mu na brzus...teraz szykuje sie do malej drzemki a maly sie wscieka;-)
Imienia brak, brak nawet pomyslow...z czasem pewnie samo przyjdzie, a zakupy jutro dzis jest zbyt zimno i wieje do tego. Okreslal ryzyko (tylko nie wiem czego) ale prawdopodobienstwo wystapienia jest 1:758, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze, liczyl paluszki, mamy dwa oczka, nosek sliczniutki calusne usteczka i stopki...powiedzial, ze do niskich nie bedzie nalezal.

Kitus jak bede szla po pieczary to posle paczke, moze jeszcze na swieta dotrze;-) na 99,99% roz mi nie bedzie potrzebny:-D

Jak to nie ma imienia??? A e-ciocia Gatto takie ladne wymyslila!!!!!!!!!!! a buuuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hahahaha, ale moze mu bedzie ladnie w Hello Kitty???

Cześć

Gratuluję udanych wizyt wizytującym:)

Odebrałam swoje wyniki i dalej nie jestem mądrzejsza: Tsh mam 1,5 czyli ładne ale anty TPO mam 88,5 lU/ml i jeszcze z boku dopisane zakres referencyjny <34,0 . Żadnych norm nie podali toteż nie wiem czy to dobrze czy źle. W jednym miejscu w necie przeczytałam ,ze już sama obecność przeciwciał to znaczy ,że coś nie gra.

Może się udam do endo ale to już po nowym roku.

Myszko teraz taka moda! Faceci w różu chodzą ;)!!! Bardzo się cieszę Waszym szczęściem!!!! Super wiadomości!!! Też czekam na zdjęcia!!!

A ja dzisiaj byłam niegrzeczna, połaziłam trochę po domku, pranko zrobiłam, kwiatki ogarnęłam, i takie jakieś pierdułki porobiłam i brzunio mam teraz taki naprężony, że leże na lewym boku i ani myślę się ruszyć!
Ja jutro mam wizytę i usg oczywiście! Mam nadzieje, że po tej wizycie będę mieć spokojne święta.

reklama
Cześć

Gratuluję udanych wizyt wizytującym:)

Odebrałam swoje wyniki i dalej nie jestem mądrzejsza: Tsh mam 1,5 czyli ładne ale anty TPO mam 88,5 lU/ml i jeszcze z boku dopisane zakres referencyjny <34,0 . Żadnych norm nie podali toteż nie wiem czy to dobrze czy źle. W jednym miejscu w necie przeczytałam ,ze już sama obecność przeciwciał to znaczy ,że coś nie gra.

Może się udam do endo ale to już po nowym roku.

Fuma dzisiaj rozmawiałam na ten temat z mamą bo jej koleżanka ma ładne tsh, ft3 i ft4 a a-TPO powyżej 200. Podobno nie musi to wskazywać na chorobę tarczycy ale np schorzenia kręgosłupa. Ja sprawdzałam swoje wyniki a-TPO to miałam napisane tak ''>>1300,00!!'':szok: To było jakieś półtora roku temu, teraz nie sprawdzałam. Moja endo kontroluje tylko TRAb

Do góry