reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kupilam wielki gar i gotuje bigos:-)
Wikama u mnie to zapomnienie moze sie skonczyc atakiem, wiec w planie mam napas chlopakow a sama czaje sie na pierogi i barszczyk:-)

reklama
Kitus ja przy moich pasibrzuszkach musze pomrozic, bo by do swiat braklo:-D a nie chce mi sie znow kroic tego wszystkiego;-)

Marta maly trenuje pozowanie, jak juz bedzie po tej stronie to bedzie to robil po mistrzowsku;-) podoba mi sie Twoj plan na kilka przyszlych tygodni:-)

Anila slodki brzusio:-)

Kaso Ty to masz kolosa w brzusiu, przy takiej wadze malucha oszczednie z chodzeniem i nalegaj na czeste kontrole szyjki, wiekszy ciezar dziecia=wieksze obciazenie na szyjke. Bierzesz magnez?

Zapominajko wszystkiego naj dla synusia :-) jak udala sie imprezka?

Marta no tak jak Myszka mowi maly cwiczy pozowanie.
Anila brzuszek super!!!
Suana super ze wszystko dobrze.Teraz juz tylko do przodu poleci

Mysmy prawie wrocili od kuzynki bo bylismy moja zlota rybke do niej zawiesc bo M przyszedl z pracy i jednak bedzie mial piatek wolny wiec sobie wyruszymy juz w piatek rano do Polski.Tylko widze ze problem bedzie z moimi plecami,a jednak potrzebujemy 7godz zeby dojechac do domku,bedziemy musieli czestsze postoje robic,bo takich bolow plecow juz dawno niemialam

my jednak do babc nie pojechaliśmy, pralka zabrała się z kuzynem, do rozładowania obiecał wziąć kumpla do pomocy... my padliśmy, ja sę zwlokłam, S spi dalej - chyba zaraz jednak do niego dołączę...

buziaki kochane, przeczytałam Was ale nie mam siły na odpisywanie:/ mam nadzieję wybaczycie.... dobrej nocki życze!!! papa!

Istny armagedon. Dobrze, że urodziny są raz w roku ;-)

Co zrobić jak mi się do kapusty za dużo grochu dodało? Kapusty nie mam już...

Zapominajko wszystkiego naj dla synka!!!!
Co do kapusty z grochem, to zaależy od smaku: jeżeli bardzo kwaśna była kapusta to można dodać jabłko, słodką kapustę. Dusić do rozgotowania jabłek lub miekkości kapusty... Nic innego bym nie dała

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dodaje w takich wypadkach biala ugotowana, nawet nastepnego dnia;-)
Chyba, ze juz wczesniej dawalas to pomieszaj biala (wczesniej ugotowana, bo w kwasie sie juz nie zrobi miekka) z kwaszona podgotowana, zeby nie zrobilo sie mdle;-)

Edit

Dzien dobry spioszki :-)
Wstawac szkoda dnia, jeszcze kupa roboty na nas czeka, a my mamy tempo slimacze;-) niezapomniec prosze o czestych przerwach i odpoczynku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry