reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

My grywamy w chinczyka, monopoly, karty, warcaby, a teraz dojda rzutki. Oprocz tego rodzinnie gramy w wow, ale nie mozna caly dzien przed kompem aha i skladamy puzzle tez we troje.

reklama
właśnie jest opcja żeby młodemu kupić monopoly albo mega duże puzzle. Teściowi kupimy chyba bielizną termiczną bo ona pracuje na warsztacie i ciągle przemarznięty jest- taki praktyczny prezent z troski o zdrowie dziadka. Jeszcze nie wiem co starszemu szwagrowi.

Witam dziewczyny
Nanu super to rozplanowalas.My mamy teraz duza sypialnie i nawet dosyc duzy pokoj dzieciecy,teraz tylko meble rozlozyc i sciany pomalowac.Ale to zrobimy jak wrocimy z Polski na spokojnie.Ale jakbysmy zostali na starym mieszkaniu na dwoch pokojach to tez by bylo bardzo ciasno.Nanu najwazniejsze jestes na swoim a reszte da sie dopasowac
Marta tak jak piszesz bedziesz mogla porozgladac sie za praca w swoim zawodzie.Zobaczysz wszystko sie ulozy.Teraz najwazniejszy Wojtus a to juz niedlugo i bedziesz go trzymala w ramionach!!!
Ja pomalu juz jestem myslalami w Polsce.Zeby tylko jeszcze moje zatoki puscily i bedzie dobrze.

właśnie opanowałam ciuszki i rzeczy dla Małej które już zdążyły się uzbierać - część kupiona, część lumpexowa, część dostana....
Póki co udało mi się wydzielić 2 półki w regale - docelowo cały będzie Małej a szyby będą przesłonięte materiałem.... drugi obok podobnie, ale będzie mój:p A nowy regł - taki sam ale cały przeszklony i wyższy stanie w salonie i będzie dźwigał wszystkie książki:)

Zobacz załącznik 523619Zobacz załącznik 523620Zobacz załącznik 523621

sporo się już uzbierało, jak tak dalej pódzie to Mała w ilości ciuchów pobije matkę i ojca razem wziętych!!!

My sobie znow pospalismy...dziec od rana kopal gdzies nisko, a teraz chyba sie ululal. Ciekawe czy zmienilo polozenie, bo nie lubie jak jest tak nisko;-)

Karo zdrowenka zyczymy :-) to po powrocie same przyjemnosci czekaja :-)

Nanu dzieci szybko rosna i pewnie polowy nieuzyjesz;-)
Regal wyglada super, ja puki co umiescilam wszystko w szafce na ktorej stoi choinka i juz jest pelna. Teraz szukam kocykow, ale te co widzialam jakies takie kiczowate byly.

Ostatnia edycja:
no własnie ja też nie mogę się na nic zdecydować....
z jednej strony podobają mi się takie ażurowe:

BOBAS koc KOCYK ażurowy żakardowy CHANILLE milutki (2847815044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo bawełnane:

Kocyk bawełniany Koc 100% bawełna * SUPEŁEK (2861951830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i są te tradycyjne - naprawdę nie wiem co wybrać...

WOW!!!
znalazłam metodę na moje kiszki! M A N D A R Y N K I !!!!!!!!!!!!!!!!!
WCZORAJ ZJADŁAM CHYBA Z 15SZT DZIŚ 3X KIBELEK ZALICZONY a przed chwilą to mnie nareszcie przeczyściło tak porządnie!!!

S stwierdził,że aż mi brzuch zmalał!

Ostatnia edycja:
Nanu z mandarynkami ostroznie, ja gdy rzucalam palenie zjadalam ich okolo kg dziennie, a czasem i dwa...efekt dostalam uczulenia i skora przypominala papier scierny:-D

Ja wstawilam kapuste z grochem, pranie i znow dogorywam w lozku;-)

A kocykow szukam akrylowych, sa cieple i zachowuja wzory i kolory po praniu, nie mechaca sie, a jak pamietam moj synus wszedzie swoj kocyk ciagal za soba. Srednio co dwa dni pranie;-) oba z linkow nie dadza rady na podobny herdcore;-)

Ostatnia edycja:
reklama
w sumie w życiu bym nie pomyślała że może mnie nadmiar uczulić:p

nic no będę się stopowć aczkolwek dzisiejsza radość z odkorkowania jest WIElka :D

Do góry