reklama
Mam pytanie do kobitek ktore poronily...jak szybko wasze cialo i objawy odeszly?kiedy zaczely spadac hormony?Ja juz jestem 6 dni po i nadal...pamietam ze jak mialam ciaze obumarla to juz po 2 dniach zaczelo wszystko wracac do stanu normalnego....a byla to ciaza 8 tygodniowa...
S
Sol
Gość
LILITH, to zalezy od stanu organizmu. ja jak poroniłam w 12 tyg, to wszystko wróciło do normy dopiero po 2,5 tygodnia Ale lekarz stwierdził, że to i tak dobry rezultat A może jeszcze jednak jest szansa u Ciebie, skoro nie wracaja do normy hormony? Idz jak najszybciej do Gina! A najlepiej do szpitala - musisz się przełamać dziewczyno, jeśli masz uraz do jednego szpitala, idz do innego, ale idz!
Elżbietka
mother of two sons&angel
LILITH , kochanie, wlasnie przeczytałam i popłakałam sie!! mocno, mocno Cię przytulam!!!!!
pójdź mimo wszytsko do lekarza, bo tego juz za dużo!!
pójdź mimo wszytsko do lekarza, bo tego juz za dużo!!
P
Pauletta
Gość
a ja znow mam krwawienietak strasznie sie boje((
oj, ale tutaj jescze nie pisalam co sie stalo...pare dni temu znalazlam sie w szpitalu na podtrzymaniu ciazy, z silnymi bolami brzucha i krwawienie..dostalam kroplowke, tabletki, bezwzgledny zakaz wstawania i juz wszystko bylo w porzadku. dzisiaj bylam nawet z lekarzem na dworze, n a krotkim spacerku...tak dobrze sie juz czulam, mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...a teraz??jejku, jak ja sie boje...
juz raz stracilam mojego maluszka..wypadek samochodowy, 6 miesiac ciazy..(
oj, ale tutaj jescze nie pisalam co sie stalo...pare dni temu znalazlam sie w szpitalu na podtrzymaniu ciazy, z silnymi bolami brzucha i krwawienie..dostalam kroplowke, tabletki, bezwzgledny zakaz wstawania i juz wszystko bylo w porzadku. dzisiaj bylam nawet z lekarzem na dworze, n a krotkim spacerku...tak dobrze sie juz czulam, mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...a teraz??jejku, jak ja sie boje...
juz raz stracilam mojego maluszka..wypadek samochodowy, 6 miesiac ciazy..(
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
PAULETTA spokojnie misiu nie denrerwuj siebo to tylko pogorszy sprawe jak cos nie tak to biegusiem do szpitala a jak nic tam nie leci to do lozeczka odpoczac.Bede rzymac kciuki zeby bylo dobrze