reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

czesc dziewczynki :-)

Wikama tak jak Gatto pisala lez i w przerwach lez, a wszystko bedzie dobrze trzymamy kciuki za Was &&&&&&&&&&&&

ja juz dzis nie spalam 12 godzin, ale przespalam 10 nawet na siusiu nie wstawalam :-D a teraz powoli szykowanko i na kurs trzeba spadac ;-)
Milego dnia Lalunie :-)

reklama
Dzien dobry z rana dziewczynki :)
noo dzięki Bogu już piatek, byleby do 14stej i mam urlop do czwartku :D:D w końcu sobie odpocznę
a w ogóle mam już wyniki z tej mojej prolaktyny, norma jest od 1,9 do 25 a ja mam 6,56 więc myślę że chyba źle nie jest :)
a dzisiaj nadal lekkie pobolewanie brzucha jak na @ i nadal brązowy śluz.. kurde nie chce dostać tej wredoty :(

cześć dziewczynki, ja się tylko witam i zmykam się ogarniać. Mąż pojechał tylko na godzinkę do pracy i da znać jak będzie wychodził. Umówiliśmy się na mieście- jedziemy na dzieciowe zakupy do hurtowni. Na wiele się nie nastawiam bo pewnie jak porównam ceny z allegro to i tak zamówię w sieci. Ale popatrzeć nie zaszkodzi tym bardziej, że to takie słodkie wszystko.
Jeśli chodzi o chrzciny to moja mama przemyślała temat i sama stwierdziła że to poroniony pomysł i powiedziała, że pogada z moją chrzestną że chyba nie pomyślała za wiele z tą propozycją. Ja w sumie dla mamy się zgodziłam bo nie chciałam jej robić przykrości.

Cześć kochane;
u nas znowu mgła, że świata nie widać.

Ja się dziś wyspałam za wszystkie czasy.
No i wiadomo, że też jestem szczęśliwa z powodu piątku

Cześć dziewczyny! Też się cieszę, że już piątek! Nie będę sama przez kolejne dwa dni!:-)
marta-Iczytałam o tych chrzcinach i tak sobie myśle, że prosić kobitkę, która będzie w 35 tc to strasznie egoistyczne. Pamiętam jak byłam w ciąży z moją Wiką, to od 34 tygodnia to się już toczyłam i dużo rzeczy sprawiało mi straszną trudność , po prostu miałam zadychę po przejściu krótkiego dystansu, a jak miałabym rano się uszykować, jechać i w różnej temperaturzestać w kościele to pewnie bardzo odczuł by to mój brzuszek!
Wyszykowałam moją małą do szkoły i leże, za jakąś godzinkę zacznę się zbierać na wizytę lekarską. Mam ogromną nadzieję, że krwiak nie urosnął i że ta kosmówka mocno mi się nie odkleja. Cały czas plamie na brunatno to podobno lepiej!
Dziewczynki życzę udanego piątku i błagam o kciukasy!

Izka, a ktory masz dc? Mnie od dobrych 2 tyg brzuch pobolewa od czasu do czasu jak na @. Ale dzis nadal brak.. Juz sama nie wiem co o tym myslec

Wikama &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wikamo nie martw sie bedzie dobrze, ja w 8 tyg dowiedzialam sie o krwiaku. znalazłam sie w szpitalu poniewaz zaczełam plamić taka czerwona krwią ale było tego nieiwiele.Potem pllamienie było juz brazowe, w szpitalu zrobili mi usg i tak właśnie wykryli krwiaka o ile pamietam miał wymiary 10x10mm. Dzidzia była nieiwele wieksza wtedy od tego świństwa i bardzo sie bałam by znowu dzieciątka nie stracic. W szpitalu byłam ok tygodnia i potem miałam nakaz leżenia i bralam m.in duphaston. Plamiłam z przerwami w sumie nadal mam nieiwelkie brazowe plamienia póki nie sa żywoczerwone to sie nie martw bo krwiak tak sie wydala. czy znasz wymiary swojego krwaiaka? Czy bierzesz jakies leki na podtrzymanie? pamietaj oszczedzaj sie choc jako mama 5 latki wiem że to nie takie proste.Ale leż jak najwiecej i nie dzwigaj.powodzenia.:tak:

reklama
Do góry