reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda ja mysle, ze jak wezmiesz dzis dupka, to wiele to nie zmieni, a test kurcze.....chyba za wczesnie, ale w koncu lekarzem nie jestem:eek: bardziej beta by wyszla jak juz.

reklama
Gatto tez myślę,że na test za wcześnie, bo dopiero 10 dni od owu :/ Nie wiem czy robić betę czy co, bo mój lekarz kazał mi brać 2x1 dupka jak będzie ciąża.

Zapominajka ja pracuje w sklepie jako zastepca kierownika.Mam duza odpowiedzialnosc i to wszystko jakby niebylo odbija sie na dziecku,no i nalaze sie w pracy bo jednak usiasc niebardzo.
Magda trzymam kciuki&&&&&&&&&

Kurcze, Magda - ja bym chyba jeszcze poczekała.. Ze 4 dni przynajmniej. No ale lekarzem nie jestem, więc się nie znam. Mi w poprzedniej ciąży pierwszy test (28 dc) nic nie wykazał, dopiero drugi, zrobiony w 34 dc (cykle mam długie, ale mimo wszystko..). A Ty jesteś dopiero w 26 dniu, z tego co widzę.

Tak czy siak trzymam kciuki! Ja @ powinnam dostać w przyszły czwartek ale temp niestety raczej nie wskazuje na to, że się udało :-(

Hej

No i powróciłam z romantycznego weekendu,było fajnie chociaż chyba mam cykl bez owulki ale i tak warto było.Nawcinałam się tyle rogali ,że teraz nie będę jadła przez 3 dni.

Magda-ładny masz wykresik,trzymam kciuki, chyba jeszcze za wcześnie na testowanie ale wygląda obiecująco.

Suana-ślicznego masz kotka, tez bym chciała ale to chyba by u nas nie
przeszło.Powodzenia w starankach.

Elka-gratuluje wizyty. Może teraz już się skusisz i zrobisz suwaczek?:tak:

Gatto życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy.I trzymam kciuki za dobry wynik badań.W domu chyba się szybciej wraca do zdrowia. Pamiętam jak ja miałam kiedyś operację to jak wychodziłam ze szpitala to się ścian trzymałam bo taka byłam słaba a w domu to zaraz złapałam drugi oddech. Jak to wtedy ujął mój brat-w domu zmieniłam baterie na Duracella:)

Marta mi ostatnim razem wyszedł w 33 dc przy 28dc, ale boję się odstawić za szybko Dupka.

Magda co do dupka to nie pomogę bo nie znam się na tym. Tzn nie bardzo kumam jak brać i kiedy brać. W pierwszej ciąży dostałam na podtrzymanie gdy zaczęłam plamić. W drugiej dziewczyny pisały żeby brać zapobiegawczo ale lekarka nie zapisała i nie brałam.

Tak Zapominjaka czekam na wynik histo-pato.

Marta ja tez bym skorzystala z brzucha w takim ukladzie :tak:

W takim razie mocno trzymam kciuki, żeby były jak najpomyślniejsze!!!

Kochane! Wróciłam od gina, kazała mi odstawić Duphaston i powiedziała,że test powinien wykazać ciążę dzisiaj (zrobiłam nie clearblue taki dokladny cyfrowy, tylko taki byle jaki), więc chyba nic z tego. Z drugiej jednak strony ostatni test wyszedł mi 5 dni po spodziewanym terminie. Nie wiem czy brać jeszcze dzisiaj tego dupka i zrobić test jutro,czy nie brać.

Kochana jeśli lekarz kazał, to odstaw. A na test to moim zdaniem za wcześnie.
Daj znać, czy rano zrobisz :tak:
I trzymam &&&&&&&&&&&

Zapominajka ja pracuje w sklepie jako zastepca kierownika.Mam duza odpowiedzialnosc i to wszystko jakby niebylo odbija sie na dziecku,no i nalaze sie w pracy bo jednak usiasc niebardzo.
Magda trzymam kciuki&&&&&&&&&

No to faktycznie nie ma co :tak:

A co się z Myszką dzieje?

reklama
Magda ja juz sie pogubilam:eek: ty chodzisz do 2ch ginkow? jeden mowi odstawic, drugi zeby brac? z tego co kojarze, to dupek powinno sie brac przy niedomodze lutealnej na uregulowanie progesteronu czyli od mniej wiecej 16 dc do przewidzianego dnia @ (ale moge sie mylic:eek:) jesli wyjdzie ci test pozytywny to dupek na pewno nie zaszkodzi.

Do góry