reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sweety plamienie inplantacyjne rzadkoscia???? Nie jest rzadkie, tylko wiekszosc kobiet nie zwraca uwagi na lekko rozowawy papier w kibelku:-D

Malgonia 2,5 dnia to nie to...ale moze byc ze owu byla wczesniej i nawet nie wiesz;-)
Tak czy inaczej bylabys spokojniejsza mierzac temp. Wtedy niespodzianek nie ma az takich, dzien, dwa przed potopem juz wiemy co jest co;-)
I jeszcze jedno...jak Ty teraz sobie stres fundujesz, to co to bedzie jak sie uda przez 9 miesiecy????

Po dentyscie, korzen wyjety po wielkiej walce... jutro kontrola. Pierwszy raz w zyciu po rwaniu niezapalilam...to juz wielki sukces, doktor mnie przetrzymal w gabinecie co by ocenic stan bladosci :-D hehe nabralam go, bo to tylko od strachu chwile potem juz bylo ok;-)

Witaj Malgonia, też miałam takie plamienie a nawet plamienia prawie w każdym cyklu podejrzyj sobie jak chcesz na moim linku. Nie denerwuj sie na zapas poczekaj cierpliwie do bety, wiem łatwo sie mówi ale pośpiech tu nic nie da.
Ja bym jednak zbadała hormonki jeżeli jeszcze tego nie zrobiłas no chyba że beda II, powodzenia.:-)

Magda u mnie tez każdy wykres taki sam a sie udało!! Wiecej pozytywnego myslenia:-)

Czesc Laski nadaje juz z domku...zla jestem na siebie za to badanie:zawstydzona/y:nie wiem czy isc jutro robic i zobaczyc jaki przyrost czy poczekac do wizyty we czwartek:eek:Myszko jestem z Ciebie dumna dalas rade u dentysty-sadysty:tak:Madzia &&&&&&&&&&& za ten cykl:tak:

Elka siedz na doopci i ciesz sie chwila, za max dwa tygodnie juz cos na usg bedzie widac... a kase odkladaj dla malutka :-)

No wiec tak, znieczulenie juz odpuscilo bolu nie ma :-) lekko moze tylko dyskomfort czuje ale to nie bol. Zjadlam juz swoja zalewajke (tak, znow wczoraj sobie nagotowalam) dobrze, ze to gorny zab to tak latwo jedzenie nie bedzie wlazic w rane ;-)
Marta nie mialam zadnego nadzwyczajnego krwawienia w trakcie i po rwaniu ;-) do przystanku mam jakies 10-15 minut spaceru, a po drodze juz wypluwalam tylko sline lekko podbarwiona kwriscie ;-) na stacji juz nie mialam smaku krwi nawet.

Kicia trzymam kciuki za jutro i badz dzielna :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszka i Kaso, Dzięki. No cóż ... pożyjemy zobaczymy. Dam Wam znać. Owulka była raczej w piątek. Może to tylko plamienie owulacyjne? Ale jest jeszcze jakaś szansa. Kurczę, czy Wy tez przeżywacie taki stres jak robicie test ciążowy? Nie mogę wtedy spać , wstaję przed czasem i strasznie się denerwuję.
Masz rację Myszka, że nakręcam się a co to dopiero jak się uda i przezyć te 9 miesięcy! Po poronieniu trudno cieszyć się tak w 100% ciążą, bo zawsze jest ten paraliżujący strach. Z pewnościa będę panikować, dlatego pozostanę tu, bo Dziewczyny potraficie pocieszyć i bardzo pomagacie uspokoić się .

Malgonia tak jak sama mowisz latwo nam teraz powiedziec,ze musisz czekac ale wiekszosc z nas przezyla to samo i sie w koncu udalo.Ale niemozesz sobie robic takiego stresu,pamietaj byc moze zagniezdza sie dzieciatko pod twoim serduszkiem i potrzebuje duzo milosci i spokoju
Gatto jutro nasz wielki dzien,ja mam wizyte o 12 a ty o ktorej opracja.Daj krotko znac Myszce a ona nam tu napisze co i jak!!!Bedzie dobrze trzymam kciuki
Myszka mnie teraz czeka wizyta u dentysty bo juz od zawsze mam problemy z zebami i mialam isc jutro na wizyte ale przelozylam sobie na za tydzien to pojdziemy oboje z M sprawdzic stan uzebienie.U mnie napewno bedzie znowu duzo do roboty a u M napewno nic jak zawsze

reklama
Do góry