reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko nie bylo tak strasznie, znieczulenia tez jakos nie bardzo czulam jak mi robil ;-) a potem odsysacz zagluszal efekty dzwiekowe no i doktorek rozwiercil sobie korzen na dwie czesci i lekko poszlo wyjecie ;-) ale w koncu to moj doktorek i na prawde mu ufam :-) wie, ze sie panicznie boje i robi wszystko co moze i potrafi zeby nie wystraszyc mnie jeszcze bardziej ;-)

Malgonia pisalam juz to setki razy i "stare" dziewczyny stazem tutaj na watku do znudzenia to czytaly juz, ale napisze raz jeszcze (wybacza mi na pewno) idac Twoim tokiem myslenia to ja i Suana (gdy jej juz sie uda) powinnysmy swirowac cala bezmala ciaze??? ja stracilam maluszka w 29tc, a Suana w 28... wez sie w garsc i mysl pozytywnie!!!!!!!! niby czemu zawsze mialoby byc do doopy?? kiedys musi byc lepiej i wszystkie zaciazone mamy nadzieje, ze to wlasnie tym razem wszystko sie dobrze skonczy... inaczej starania nie mialyby najmniejszego sensu.

reklama
Myszko,super ze tak dzielnie przeszlas zebologa. Ja chyba tez musze sie wybrac posprawdzac co tam. Poczekam do konca 1go trymestru. Ja juz w lozeczku,padam jak dziecko... ale jeszcze 2 miechy pracy i spadam na wolne... w czw wizyta ZERO,potem planuje zakupy prezentowe. Moze i cos dla maluszka kupie:) dzis wymyslilam organizacje kacika z lozeczkiem,nie mam miejsca na komode wiec kombinowalam jak zorganizowac szafeczke na pieluszki itp rzeczy co to chcialabym zeby pod reka byly... dokupimy druga komode micke z ikea i zastosujemy obie jako nogi biurka. W prawej S bedzie 3mal swoje skarby a w lewej beda skarby maluszka - bedzie na wyciagniecie reki od lozeczka,ma 4 szufladki-2 plytkie i 2 gllebokie. Powinno sie sprawdzic:)

A jak tam staraczki? Ktora testuje teraz? Kciuki 3mam!

Gatto o kciukach za Ciebie to chyba nawet wspominac nie musze! 3majcie sie dzielnie z gattinka i czekamy na wiesci!

Gatto, kciuki już trzymam za Ciebie i za Gattinkę &&&&&&&&&&&&&&&&

Elka, nie szalej kobieto tylko się ciesz, że jesteś w pakiecie ;) Dzidzia czuje wszystkie Twoje nerwy więc staraj się wyluzować odrobinę. na pewno wszystko jest dobrze! Jeśli dobrze zrozumiałam, to za 2 dni masz wizytę u gin - tak?

Myszko, Ty to jesteś dzielna kobita z tym zębem. ja też miałam usuwany ostatnio ale myślałam, że umrę z nerwów!! A dzisiaj byłam na ostatniej już mam nadzieję wizycie u dentysty, następna dopiero kontrola za pół roku :)

Malgonia &&&&&&&&&&&&

Zapominajko, a jak Wy się macie?

Nanu, trzymam kciuki za wizytę :)

A u mnie już drugi dzień sluz ewidentne kurze białko, chociaż testy owu nadal negatywne (jest druga kreska ale słaba). na wszelki wypadek uskuteczniliśmy dzisiaj rano przytulania i planuję kolejne jutro wieczorem. Gdyby nie to, że myślę też o kocie (na którego się już na 99% zdecydowaliśmy), myślałabym już chyba tylko o dziecku - co może spowodować niestety odwrotny skutek.. Ale staram się, zeby te myśli były pozytywne ;)

Nanu na koniec pierwszego trymestru mialam porobione wszystko co sie dalo;-) a potem mialam czekac, az cos zacznie bolec lub cos sie wydarzy wtedy coz trzeba usunac i juz...trudno. Przez glupi strach zaniedbalam i teraz zbieram owoce swojej olewczej polityki zebowej... Znieczulenia dostaje dla ciezarnych i stresowalam sie na pierwszych dwoch wizytach, a potem juz mi co tygodniowe wizyty weszly w krew;-). Mialam szczescie i trafilam na super dentyste ot cala tajemnica dzielnosci. Gdy wie, ze zastrzyk zaboli daje najpierw zel, jedno klucie to mniej bolesne chwila aby zadzialalo i kolejne juz na luzaku bo ja nie czuje. Jeszcze 2x7 i 2x8 tam juz mi po inplancie wstawi dlatego czekamy ile sie da, a druga czesc mocowanie na 5 i 6...na ta nieszczesna 4-ke zrobi mi korone mocowana na stale do 5-tki i 3-ki, jak tylko dziaslo sie zagoi. Na koniec bede miala sliczny pelny usmiech dla doktorka:-)

Ja mam swoja pania doktor od zabkow,odkrylam ja 3 lata temu i od tej pory nie dygam:)

Poki co zaspane dzien dobry!
Jutro dluzej pospie ciut bo mam UW a wizyta na 9ta...
Milej srody kochane!

Dzien dobry:-)
Nanu to tez Ci sie udalo trafic:-)

Magda no zaszalala :-) to dobrze, czekamy co dalej;-) no i &&&&&&&&&&&&&&&

P.s.
Pilyscie kiedyc poranna kawe przez slomke? :-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki, my też się witamy ale zaraz zmykamy. Muszę się ogarnąć bo przyjeżdża mój tata z moim bratem po autko-odholują je do rodziców i tam tata będzie coś z nim działał-chyba najlepiej opłaca się sprzedać na części. Czeka na mnie pranie i obiad. Wojtuś od rana aktywny-chyba na serio wyrośnie z niego jakiś sportowiec bo ciągle ćwiczy :-D
Nie wiem czy to normalne ale znowu ciągle bym spała. W pierwszym trymestrze to się już nie dziwiłam, drugi był spoko ale teraz znowu masakra. Wczoraj o 19 byłam już wykąpana i nie wytrwałam do końca ,,M jak miłość'' :szok:

spokojnego dnia kochane, buziaki

reklama
Dobry;
już pisałam ale gdyby dobre wibracje nie dotarły do Italii GATTO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sauna dziękuję dobrze :tak:
Coś mnie co prawda przeziębienie męczy, kaszel uściślając, ale nie narzekam.

A ty się moja droga kotem zajmij, a boboseksy przy okazji. Może to jest metoda :-D

Dzień dobry :)

Ja tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj ważne spotkanie pracowe cały dzień :/ Miłego dnia!

P.S. Moja tempka dzisiaj zaszalała :)

No no no :D

Dzien dobry:-)
Nanu to tez Ci sie udalo trafic:-)

Magda no zaszalala :-) to dobrze, czekamy co dalej;-) no i &&&&&&&&&&&&&&&

P.s.
Pilyscie kiedyc poranna kawe przez slomke? :-D

eeeee nie nigdy :sorry:
A to coś daje?

Ja dziś wizytuję po południu, więc lekki stresik mnie dopadł. Miłego!

Do góry