reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko - gratuluję chłopczyka :))))

Elka - i jak tam u lekarza??

Magda - trzymam kciuki na całego :-)

Nanu, a Ty jak się czujesz?

Pizdrawiam dziewczyny!

marta-l
dzięki za linka:)
co znaczy że dużo większą zakupiłaś bo ty pewnie mniejsza niż ja i się zastanawiam czy się zmieszczę w to XXL skoro warto mieć zapas:)
ale kurtka super:)

suana 3mam kciuki!!!

czuję się w sumie ok choć dziś brzucho kłuje mocno i jeszcze gazy męczą.... leżę od przyjścia z pracy, teraz dopiero siadłam do kompa... obiad dziś był szybki bo pomidorówka i kluski z serem....

Zaraz zasnę na siedząco... ależ jestem zmęczona... A do tego zwymiotuje bo z koleżanką właśnie wypiłyśmy dwie kawy :baffled: - bardzo mądrze....

Magda proszę wysyłam! >>>>>>>>>>>>>>>>>> :-D Dzisiaj miałam bardzo dużo tej pozytywnej energii więc mogę się podzielić!

Nanu i dobrze... niby się denerwujesz ale w domu z kolei myślałabyś o głupotach... a tak choć przez pewien czas masz zajętą głowę! Jak ja siedziałam na L4 od niemal pierwszych dni ciąży (bo plamiłam a mam bardzo ruchliwą pracę bo jestem przedszkolanką) to czasem odchodziłam od zmysłów...

Elka w takim razie trzymam kciuki za wizytę w innym terminie! Haha też wpadłam teraz poczytać jak tam na wizycie było no ale nic! Wszyscy poczekamy! :-D

Marta fajna ta kurteczka! Ja przechodziłam w płaszczu Flauszowym całą zimę :-D Zapinał się akurat "do brzucha" i jako ze miałam mały brzuch to dałam radę dociągnąć do 9 miesiąca w nim :-)

Suana &&&&&&&&&&& :*

Kolejny MEGA pracowity dzien czas zaczac... jak dobrze ze ten tydzien to tylko 3 dni pracy... obiad na dzis mam (wczorajsza pomidorowka) wiec byle do 16stej,potem do galerii wynalezc prezent urodzinowy dla taty i do domu-zjesc i spakowac sie na wyjazd do rodzicow... w srode S po mnie przyjezdza do pracy i ruszamy prosto do czewy.... tak wiec byle szybko czas mijal (przy ilosci pracy w pracy jakos w to nie watpie) i beda cudowne 4 dni laby!
No i kociaki zobaczymy!:D

czesc dziewczynki :-)

Nanu wejdz do apteki i zapytaj o cos jak Movicol albo zamiennik w PL, dziala rewelacyjnie i gazownia odchodzi w sina dal to samo zaparcia. Jest bezpieczny w calosci przechodzi do jelit i tak jakos tak wspomaga prace, ze ani gazu ani zaparc nie ma. Nie wchlania sie do organizmu co wazne.

a ja znow mam temp, katar i pokasluje... ide dzis do doktora niech no zerknie fachowym okiem ;-)

marta-l
dzięki za linka:)
co znaczy że dużo większą zakupiłaś bo ty pewnie mniejsza niż ja i się zastanawiam czy się zmieszczę w to XXL skoro warto mieć zapas:)
ale kurtka super:)

Nanu powiem tak- przed ciążą niby kupowałam rozmiar 40-42 a ciążowe dżinsy i koszulki mam 38. Sprawdź wymiary podane w opisie aukcji-są prawidłowe i śmiało można się nimi sugerować.

My jutro też wyjeżdżamy :) jak tylko A. wróci z pracy wsiadamy w auto i do rodziców. Już się nie mogę doczekać tego dłuższego weekendu w rodzinnych stronach.

Na dzisiaj planów większych brak. Na 10:45 mam wizytę u endokrynologa a potem słodkie lenistwo. Może włosy pomaluję bo farba stoi w łazience i mnie już woła :)

Witam :)
marta strasznie fajna kurtka i najwazniejsze nie tylko na ciaze :D
Ja wczoraj bylam na wizycie bo podbarwiony sluz znow sie pojawil jak zadzwonilam do recepcji to kazaly mi natychmiast przyjsc. Okazalo sie ze mam plyn wolny w macicy, ale wcale mam sie tym nie przejmowac bo nie jest go duzo. Pecherzyk ma prawie 6cm, malenstwo 2,66cm serduszko bije 157u/m. Ogolnie jest wszystko ok, sa raczki i nozki :D Pozniej postaram sie wkleic fotki

ahhh dodam jeszcze ze nic nie przytylam a jem jak oszalala :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny;
Ja się wczoraj nalatałam jak głupia i teraz mnie wszystko boli :dry:
Mam dziś usilne postanowienie nie robienia nic.

Marta bardzo fajna kurtka.
Też sobie muszę coś kupić i już sama po prostu nie wiem, czego chcę. A zima za pasem :baffled:

Starsznie wam zazdroszczę tych wyjazdowych planów. Ja nie wiem czy uda nam się gdziekolwiek pojechać, bo niestety auto strajkuje, a mechanik dopiero za tydzień je weźmie :-(

Trzymam kciuki za wasze wizyty i boboseksy :tak:

reklama
Do góry