reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej dziewczyny,

Agusiek sprobuj zapytac na Ciaza po poronieniu, tam duzo dziewczyn bralo clo.

U nas jest zimno jak diabli, z domu nie chce sie wychodzic, a w dodatku pada. Gotuje rosol;-)

Elka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

elka spokojnie! u mnie w 5w6d zarodek miał 0,5cm i biło serducho!!!

także na pewno będzie coś widać!!! serducha nie musi być - u mnie dość szybko było słychać...

ale na pewno wszystko jest OK!!! czekamy na wieści:) o której masz wizytę?:)

Cześć dziewczyny

Wpadłam na chwilkę bo zraz mnie moj przegoni od kompa,już się do tego szykuje.

MOja tempka bez zmian,sama jestem ciekawa co bedzie ale pewnie @ jutro.
Moj mi kupił test,obiecałam mu ,że jak nie przyjdzie to jutro zrobię a jakby nie to bedzie na zapas. On to biedak bardzo przezywa,strasznie by chciał ,zeby się udało. Ja oczywiście też bym chciała ,tylko,ze jestem pełna obaw.

Dzisiaj zwizytowały nas moja mama i tesciowa. Tak akurat trafiły w jednym czasie bo u nas dzisiaj handlowa niedziela.Tesciowa w swojej łaskawości nam kupiła prezenciki. Mianowicie czapki, bo chodzimy bez a ona na to nie moze patrzeć bo zimno jest.
Moja jest z pomponem:-) No nawet nie taka zła,tylko cichcem odkleiłam takie błyszczące cos co miala z przodu. Pompon chyba zostawię bo im bardziej na tą czapke patrze tym bardziej sie z nim oswajam:)

Elka trzymam kciuki za jutro.Udanej wizyty.

Milego wieczoru dziewczyny,muszę zmykać bo baaaardzo ważne rzeczy trzeba na tym kompie zrobic.

Ostatnia edycja:
Nanu pracuje do 17 i ide odrazu po pracy bede pewno wieczorkiem to sie odezwe;)
Mam nadzieje ze bedzie ok w poprzedniej ciazy jak trafiłam na IP zrobili mi USG serducho biło a byl to 6t4d więc mam nadzieje:)
Kochane nie dziękuję za kciuki:p;)

Ostatnia edycja:
Fuma ja wierzę w te II krechy! Wykres ładny i mam nadzieję, że skończy się na plamieniu!

Eluś czekam na wieści powizytowe! Jak tylko będziesz miała dostęp do kompa to daj znać. Mam nadzieję, że już serduszko będzie pukać :p

reklama
czesc dziewczyny :-)

u nas niedziele przebiegala spokojnie, po poludniu wpadla mala w odwiedziny wiec sie zrobilo zywo w domu :-D uczymy ja jesc spagetti smiechu co niemiara przy tym :-D jak sobie nie radzi widelcem i sie znudzi lapaniem kluska to wspomagamy sie raczkami :-D Mama malej mowi, ze po tym syropie antyalergicznym znacznie mniej kaszle i juz nie wybudza sie w nocy. Przeniosla ja do drugiego pokoju na kanape, a jutro pojedziemy z mama kupowac nowy materacyk do lozeczka malej :-)
Ciesze sie ogromnie, ze to tylko alergia a nie bronchit jak pani doktor poczatkowo stwierdzila :-) z alergii jest duza szansa ze wyrosnie jak moj mlody i nie zostanie po niej slad :-)
Wczoraj cos mnie kaszel zlapal suchy i meczacy, wiec od razu eM mi syropu z cebuli narobil i polozyl do lozka, wiec wstawalam tylko na siusiu i jedzenie, a mala przychodzila do mnie zeby poglaskac brzusia i pogadac z baby po swojemu :-D
W nocy za to rosjanie z II pietra o 3 zrobili nam alarm dzwonkiem... ich syn jak sie dowiedzielismy ma astme, a oni zadnych inhalatorow, lekow nic kompletnie...:wściekła/y::baffled::szok: no przeciez tak sie nie da przy dziecku z astma. Zaczynam sie zastanawiac czy to z tym swiatem jest cos niehalo czy moze ze mna:baffled:
U nas zimnica jak cholera, eM juz oswojony z pitolkiem gada do brzucha i zasypia z reka na brzuchu ;-) :-D

Ela &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac co i jak no i moze fotka pierwsza sie trafi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry