reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej, witam sobotnio:)

Myszka gratuluję drugiego synusia. Tylko błagam nie nazywaj go Helmut;-)

Właściwie z niemieckich imion męskich to mi się tylko podoba imię Armin.
Ale Wy macie jeszcze masę czasu na wymyslenie imienia dla synka.

Ona to ma i co byłąs dzisiaj na usg czy idziesz w poniedziałek?

U mnie chyba nic z tego ,tempka idzie w dół i mam juz jakieś plamienie.Ale trudno sie mówi , przyłożę się w nastepnym cyklu bardziej i będzie ok:)

Ja tu siedzę i panikuję bo Mój wybył na jakieś szkolenie do Poznania a tu pogoda nieciekawa,boję się żeby się jakaś gołoledź nie zrobiła jak bedzie wracał.

A mnie sie Helmut podoba:-D:-D:-D:-DFuma szerokiej i bezpiecznej drogi dla mezusia:tak:ja bym jeszcze nie przesadzala o porazce w tym cyklu zobaczym jaka jutro bedzie tempka;-)A ja siedze i nie wiem czego sie czepic:wściekła/y:to herbatka to kanapeczka to kakao to kanapeczka i tak w kolko w koncu mi sie uleje:-Du mnie leje deszcz...

Dzień dobry a co tu taka posucha?? Laski gdzie jestescie???

Fifka no to Was zasypalo szok u nas dzisiaj śniegiem wali
Odezwe sie za chwilę bo mezus sniadanko zaserwowal :)
Fuma jak tam Twoja dzisiejsza tempka????

Ostatnia edycja:
Heja :)

Zastanawiam się jak wpisać tempkę z okazji tego,że przestawiliśmy zegarki? :)

Zawsze mierzę ok 6.45, a dzisiaj obudziłam się o 7.21 (czasu przestawionego:p) i miałam 36,63. Ile mam wpisać?

Ostatnia edycja:
Witam,
pilnie potrzebuję informacji, rok temu poroniłam w 7 tc, od tego czasu bezskutecznie staramy się o dzidziusia. Lekarz przepisał mi Clostilbegyt, brałam go od 3-go dnia cyklu przez 5 dni. Od 14 dnia odczuwam pobolewanie w podbrzuszu takie jak przed okresem, mija tydzień i ból nie ustępuję. Dziewczyny czy miałyście podobne stosując ten lek?? Czy powinnam się zgłosić z tym do lekarza??

Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź.

agusiek_11 - nie pomogę Ci, nie znam się, żadnych tego rodzaju leków nie brałam....

co tam u Was kochane? ja napawam się właśnie resztka niedzieli..... dobrze,że ten tydzień ma tylko 3 dni pracy, w środę wieczorkiem jedziemy do moich rodziców...

zaraz biorę się za obiad, bo dziś śniadanie było w południe... Obiad na kolację więc:)

reklama
Agusiek niestety ja się nie wspomagałam. Może któraś z dziewczyn będzie ci w stanie pomóc.

Ja się właśnie opycham na wpół zamrożonymi malinami. Mam ochotę płakać ze szczęścia ;-)

Do góry