reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

O Zapominajko, doskonale cie rozumiem! Ja walczylam u dentysty przez ostatnie 3 tyg. Na szczescie zostala mi juz tylko 1 wizyta i w dodatku nie straszna-fluoryzacja jedynie. Uff.. :)

Magda, jak sie impreza udala?

Milego dnia dziewczyny! Ja tez juz nie moglam doczekac sie piatku :)

reklama
Hej dziewczyny,
u nas pierwszy dzien swieci znowu slonko,wiec wychodze o 10 do lekarza a tu szyby w samochodzie zamarzniete.Wiec trzeba bylo skrobac.Oczywiscie zajaechalam do lekarza a lekarza dzisiaj niema.Wiec w poniedzialke musze znowu po przedluzenie chorobowego.Rwa kulszowa ok kiedy przestalam do pracy chodzic przestala bolec.Chyba za duzo kilometrow na dzien robilam.Wiec zostane tydzyien jeszcze w domku,odpoczne i potem do pracy.
Tez wlasne chce zadzwonic do dentysty umowic sie na wizyte,bo wiadomo w ciazy zeby sie psuja a u mnie to i nie w ciazy i cos ciagle z nimi jest.

czesc dziewczyny :-)

my dzisiaj zaspalismy nawet nasz glodomor kot nie wstal rano zeby miaukac o zarcie :-D
jestesmy juz dawno po wizycie chlamydii nie wykryto, wszystko jest ok z maluszkiem no i udalo sie podejrzec plec...

DSC_0074[1].jpg to widok z przodu, lewa nozka i prawa nozka... a miedzy nimi (jak lekarz powiedzial) mala trzecia... czyli pitolek
tu widok z profilu DSC_0076[1].jpg w dolnej czesci rowniez pieknie pokazal klejnoty rodzinne ;-)
Tatus potrzebowal troche czasu na oswojenie sie z mysla o tym, ze Agnieszka Aniela Henryka to raczej nie dobre imiona dla chlopca :-D
Nastepna wizyta za 4 tygodnie i juz bedziemy robic dokladne pomiary :-) i chyba tez polowkowe.

reklama
Do góry