reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Fifka jest tam kilka niebieskich i granatowych spiochow, ale reszta unisex. To akurat na kazda okazje, ja juz mam troche rozu teraz niebieski, wiec gotowa jestem na kazda ewentualnosc ;-). Nie ma co wybrzydzac, ze 35euro kupuje 19 szt, po jednym dzieciaczku wiec niezniszczone ;-) a ze fotel i wanna od tej samej mamy, wiec jedne koszty wysylki ;-)
Co do wozka, nie mam jak sprawdzic jak sie prowadzi, czy trzaska buda przy rozkladaniu, jaki ciezki jest itp, itd. wiec wstrzymalam zakup, bo reklamacji na podane wyzej dyskomforty mi nie uznaja ;-)

reklama
Niby mialam ale ten byl bardzo ciemny... teraz taki bezowy jest...
Do terminu miesiaczki jeszcze ok 2 tyg... poza tym te bole... juz sa slabsze ale sa nadal...
Gin powiedziala ze mam przyjechac,zrobi usg,na szybko morfologie i proby watrobowe.... w sumie nie wiem czemu akurat proby... boje sie tak bardzo...

witam kochane:-) dziewczyny jakoś mam dzisiaj nerwa znów mnie budzik o 7mej nie zbudził na tempkę:wściekła/y:juz tak sobie moj mozg zakodował ze sama się zbudziłam przed 8 czy ja mam coś odejmować jak mierzę z opóznieniem bo sama juz nie wiem:eek:zapominajko super ze jestes zadowolona z włosków.elka ja nadal trzymam &&&&&&&:tak:magda śmigaj po teścior i nie trzymaj nas w nie pewności :-Dani@k trzymam mocno oby nie spadła &&&&&&&&&&&&lenka mega kciuki zaciśnięte,będzie dobrze &&&&&&&&fifka witaj kochana dziękuję bardzo;-)ja także trzymam wykres ładniutki &&&&&&&& co do ząbków to mój mały też nie miał a jak się zaczęło to 4 na raz szły:tak:nanu nie denerwuj się ja też miałam śluz ciemno brązowy tylko nie wiedziałam że jestem w ciąży i pózniej spytałam gina to powiedział że pewnie w tym dniu miałam dostać @.Będzie dobrze wydaję mi się że na poronienie to krew jest raczej jasno-czerwona.mysia buziam:*

Pozdrawiam was kochane:-)

Nanu proby watrobowe zeby sprawdzic czy wzdecia brzusia nie sa od watrobki, a ta uwielbia uprzykrzac zycie. Moje bole od wora byly pod zebrami i zadna zmiana pozycji nie pomagala, promieniowalo i na nerki i wszystko od polowy zeber w dol... no i do tego tez cierpisz na zaparcia, wiec niby nic takiego a upierdliwe jak cholera. Pocieszajace jest to, ze po regularnym piciu owego "tynku" moje bole i problemy z wc minely... poki co ;-) moze u Ciebie tez cos takiego sie wybudowalo, a moj doktorek mowil, ze kamyczki to i w kilka miesiecy potrafia sie wybudowac w czasie ciazy bo jest tak cholernie wielka zmiana hormonalna w naszych cialach ;-)
Nie martw sie na zapas.

reklama
Staram sie nie martwic... ale wiecie jak to jest...
Bol juz mniejszy,sluz jasnobezowy... oby bylo dobrze. Internisty jeszcze nie ma wiec do gin pewnie pojade po 15...

Do góry